Sveikos mamytes,norejau ir vel jusu pagalbos.lapkricio 8 diena gavau uzklausima is child benefitu,del pasikeitusios vyro darbovietes,viska mielai atsakeme ir laiskeli nusiunteme,taciau jie sako laisko negave ir pranese child tax creditam ,kad laiskas neatsakytas,jie(chil tax credit ir child benefit) bendrai imokas kolkas sustabde,as tikrai zinau ,kad laiska issiunteme,tik radau kopija laisko (nes darausi visada),kad nusiunciau i child benefit offisa,bet ip kodas gale ne tas,is kurio gavau uzklausa,o nusiunciau i pagrindini ju skyriu,dar idomiai jie raso ,kad mes negalime cia reziduoti

. Mergaites,gal kuri zino ka man daryti sitoje situacijoje?manau reikia rasyti apeliacija,gal kuri zino kur galeciau gauti info su Es istojimo nutarimais, datomis ir ttt... ir ,kad nuo 2011 geguzes mums yra panaikinti visi apribojimai socialineje srityje.aciu atsakiusioms!!!!ar kuri buvo susidurusi su panasia situacija?ilgai cia man uztruks atstatyti mokejimus? visoms po grazu balioneli

Gal galite patarti kaip man rasyti apeliacija,per 5 metus to dar man nebuvo atsitike,visada viska laiku dariau,bet va apsizioplinau su tuo ip kodu