Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Aciu, vilze, uz info drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 01 11, 17:57)
Aciu, vilze, uz info drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ner uz ka biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Vilze už gerus norus, bet paprašysiu Whatever...Vilnius vis arčiau Kauno biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 sausio 2012 - 17:21
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 11, 17:34)
As vienoj knygoj isskaiciau, kad galima tokius itukimus padaryti nudazius dekupazuojama daikta viena spalva (kokiu itrukiu nori), tepti dvikomponencio lako nr.1, tada kita spalva (pagrindine) ir galiausiai nr.2 (lakai tepasi ant nevisai issdziuvusiu dazu). Tai taip ir dariau.

o geras, tokio budo nezinojau... Dekui, reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 11, 17:47)
verysad.gif kazkaip man neleidzia paziureti, raso"sis puslapis laikinai nepasiekiamas..."

user posted image
Atsakyti
grazu thumb_yello.gif
o pacios nuotraukos be sansu?
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 11, 20:43)
grazu thumb_yello.gif

Nebandžiau. Čia jau profių reikia klausti. Man atprintint paprasčiau buvo. Būtų įdomu tikrai kaip ten su foto daroma. g.gif
Atsakyti
L.M.A. pakabos pasakisko grozio wub.gif
O kaip tuos "taskiukus" aplink nuotraukas darai?
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 12, 11:38)
L.M.A. pakabos pasakisko grozio  wub.gif
O kaip tuos "taskiukus" aplink nuotraukas darai?

Aciu, c ataner, 4u.gif taskiukus galima daryti konturiniais dazais. Be to, Artmanijoj berods maciau yra pirkti tusciu tuteliu, i jas galima isipilti norimos spalvos.
Atsakyti
kazi ar netiktu tokie, kur mano dukte turi, ale vitraziukams ant stiklo piesti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 12 sausio 2012 - 10:43
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 11, 19:43)
grazu thumb_yello.gif

Man atrodo, galima ką nori klijuoti. Tik jeigu bus išgaubtas paviršius, gali būti sunku. O paskui lakuosi, lakuosi, kol lygu bus. Pati nebandžiau, tad čia tik teoriniai pasvarstymai.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 01 12, 12:19)
Man atrodo, galima ką nori klijuoti. Tik jeigu bus išgaubtas paviršius, gali būti sunku. O paskui lakuosi, lakuosi, kol lygu bus. Pati nebandžiau, tad čia tik teoriniai pasvarstymai.

na reiks pabandyt ant "kroliko", taip mano vyras stalius meginukus vadina lotuliukas.gif
Atsakyti