Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Seniai besirodžiau blush2.gif
Štai vienas paskutiniųjų mano darbų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2012 01 12, 13:41)
Seniai besirodžiau  blush2.gif

o be reikalo nesirodei thumbup.gif , nes labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes,
jusu darbelius apziuriu jau gana senai.. pati dekupazint pradejau visai visai nesenai.. bet prisiruosiau pasirodyti, su pora smulkmeneliu.. smile.gif
dezele..
user posted image
ir dezaute vaiku zaislams..
user posted image
p.s. ratai dar nevalyti doh.gif
p.s.s kazkaip nesusidraugauju su foto aparatu.. bet gal kadanors pavyks ir geresnes foto padaryti blush2.gif
Atsakyti
*monikute* dezute tokia sokoladine, skani atrodo, net lyztelt norisi wub.gif
ANGELIUKSTE labai zavi dezute thumbup.gif . Kaip sonus darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 12 sausio 2012 - 14:24
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 12, 14:23)

ANGELIUKSTE labai zavi dezute  thumbup.gif . Kaip sonus darei?

aciukas ax.gif
ghm.. tiesiog leidau servetele, o kampukus, kurie liko po nuleidimo, nukirpau.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2012 01 12, 12:41)

Tikrai labai "skani" arbatinė thumbup.gif gražu 4u.gif

QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2012 01 12, 14:08)

Žaislų dėžė atrodo super smile.gif
Atsakyti
kiek grožybių bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
*monikute*...noriu pagirti estetinį daikto pateikimą smile.gif Kmpozicija man patiko, tik va prie motyvo priklijavimo truputi akis užkliuvo, blicas išryškino tai, ko be jo vargu ar pamatytum.Šiaip jei daugiau lako sluoksnio dėti su patrynimais ir ant viršaus matinį palikt būtų visai super.

ANGELIUKSTE, aš iš savo varpinės, gal pravers: du margi skirtingi motyvai sudėti vienoje dėžutėje-man sviestas sviestuotas. Man rodos, kad gražiau atrodytų jei viena dėžutės dalis tada liktų vienspalvė, tai padėtų atsiskleist margąjam raštui. O šiaip lygiai priklijuota, tvarkingai-šaunu 4u.gif

Kažkas klausė dėl pačios nuotraukos (ne printerinės) panaudojimo dekupaže. Pasakysiu tik viena, pagal tai spręskit pačios. Nagi pamėginkit nuotrauką sušlapinti ir...kas iš jos liks... smile.gif

Nedaug dekupažo, bet juk jo kaip ir yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 sausio 2012 - 09:51
QUOTE(sobieska @ 2012 01 10, 18:41)
Aš naujokė...šiais metais smile.gif

user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 13, 09:44)

Kažkas klausė dėl pačios nuotraukos (ne printerinės) panaudojimo dekupaže. Pasakysiu tik viena, pagal tai spręskit pačios. Nagi pamėginkit nuotrauką sušlapinti ir...kas iš jos liks... smile.gif

Tikrai gi smile.gif Galima nuotrauką nusikopijuoti spalvotu kopijavimo aparatu, jei spausdinti neišeina ax.gif
Atsakyti
Pagardų dėžė

user posted image

user posted image
Atsakyti
sobieska, graži dėžė 4u.gif O kokiu laku lakavai, nes kaip suprantu joje bus laikomi prieskoniai?
Atsakyti