Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2012 01 17, 12:29)
Stiklas.........................................

Fantastika bigsmile.gif

QUOTE(c_ataner @ 2012 01 17, 13:11)
P.S. paziurejus tokius ir panasius darbus, kyla noras pasiduoti  000189.gif
atrodo niekada nepadarysiu tokio...bet as bandysiu  rolleyes.gif

Aišku, nepadarysit biggrin.gif Kiekvienas turi savo ranką. Ir geriau net nemėginti taip pat padaryti, o iš karto pradėti ieškoti savęs. Nes tik tada įmanoma sukurti šedevrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 01 17, 14:29)
Fantastika  bigsmile.gif
Aišku, nepadarysit  biggrin.gif Kiekvienas turi savo ranką. Ir geriau net nemėginti taip pat padaryti, o iš karto pradėti ieškoti savęs. Nes tik tada įmanoma sukurti šedevrą  4u.gif

turejau omeny tokio lygio darbelio nepadarysiu, o ne identisko mirksiukas.gif nesiruosiu plagijuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 17, 13:54)
turejau omeny tokio lygio darbelio nepadarysiu, o ne identisko mirksiukas.gif nesiruosiu plagijuoti smile.gif

oi, tikrai nenorėjau plagijavimu kaltinti 4u.gif
su laiku viskas, su laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 01 17, 14:54)
...

Gausis gausis.

Turit ir ranką, ir skonį, o visa kita tik patirtis ir darbas, bandymai, darbas, bandymai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
lygtai kažkada mačius su šia servetėle laikrodį....... na man ji pasirodė neutrali ir tinkanti šiam reikalui:

user posted image

o čia šiap linksmas mano bendradarbės darbelis naujiem metams. Tipo negerk brenduko - briedžiu pavirsi lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 01 17, 20:52)
lygtai kažkada mačius su šia servetėle laikrodį....... na man ji pasirodė neutrali ir tinkanti šiam reikalui:

Labai labai grazus laikrodis wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 13, 09:44)
*monikute*...noriu pagirti estetinį daikto pateikimą smile.gif Kmpozicija man patiko, tik va prie motyvo priklijavimo truputi akis užkliuvo, blicas išryškino tai, ko be jo vargu ar pamatytum.Šiaip jei daugiau lako sluoksnio dėti su patrynimais ir ant viršaus matinį palikt būtų visai super.

ANGELIUKSTE, aš iš savo varpinės, gal pravers: du margi skirtingi motyvai sudėti vienoje dėžutėje-man sviestas sviestuotas. Man rodos, kad gražiau atrodytų jei viena dėžutės dalis tada liktų vienspalvė, tai padėtų atsiskleist margąjam raštui. O šiaip lygiai priklijuota, tvarkingai-šaunu 4u.gif
Kažkas klausė dėl pačios nuotraukos (ne printerinės) panaudojimo dekupaže. Pasakysiu tik viena, pagal tai spręskit pačios. Nagi pamėginkit nuotrauką sušlapinti ir...kas iš jos liks... smile.gif

Aš paoponuosiu tavo nuomonei, nors iš esmės ir suprantu, ir pritariu tam, ką parašei. monikutes tos dėžutės viršaus gruoblėtumas, nelygumas net priduoda tokio autentiškumo, jaukumo, nors paprastai pati taip nepadarau, kaip ir tau užkliūna už akies. ANGELIUKSTES irgi įdomi dėžutė, kaip kažkada kažkuri mergina šioje temoje išsireiškė "savita kokofonija" tos nederančios servetėlės. Nors vėlgi, pati taip nedaryčiau, retai naudoju, bet pažiūrėt visai patinka smile.gif

sobieska tos raudonos baltos derinukas ir ta pagardų dėžutė sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Medinis vokelis 4u.gif

user posted image

Išsamesnes nuotraukas galit rasti ČIA arba Facebook,e...veidaknygėje smile.gif

Ačiū už ankščiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 19, 13:35)
Medinis vokelis 4u.gif

Graži dėžutė ir pati idėja thumbup.gif tik dėl užrašo akis truputį kliūna, bet čia tik man 4u.gif

Atsakyti
Man irgi labai patiko vokelis, tik uzrasas nelabai.Matai turiu angeleli danguje savo dukryte ir man tas uzrasa osesijuojasi su anapilin isejusiu vaikeliu smile.gif Bet kiekvienan savo vaikas yra kaip angelelis, mylimas smile.gif Prasau neteisti uz pasisakyma verysad.gif
O cia mano dezutes muiliukui smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Dezutes uzsidaro gerai, tik cia nuotraukoje matosi, kad neprivertos, nes viduje plausas smile.gif maiso
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 01 19, 14:54)
... tik dėl užrašo akis truputį kliūna...

Atsiimu savo žodžius, nes tik dabar perskaičiau detalesnį dėžutės aprašymą smile.gif
Atsakyti
Avijacija
Laikrodis tikrai labai gražus. Toks ''užburiančiai lengvas''...bet man norėtūsi nors vieno skaičiaus...

sobieska
kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 20 sausio 2012 - 10:56