Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 03 01, 19:50)

Vilze, miela arbatnyčia.
Viduje daryk ką nori, vistiek ilgai radiatorių "apsikabinusi" pakabėti galės. o kai gerai išdžius, nieko tiems arbatos pakeliams nesidarys. Kvapas tik pradžioje jaučiasi, o vėliau - nebe.

dekui smile.gif kad jau sildymas isjungtas, nebent pries saulute kaitinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 03 01, 09:49)

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif čia pats paprasčiausias embosingas, o ne ranka rašyta, šoniukai tai su struktūrine pasta iškilnoti biggrin.gif

QUOTE(@moncike@ @ 2012 03 01, 19:06)

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 03 01, 19:33)

čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš mažajam princui sakiau, kad čia karališkas krėslas, tai gavau atsakymą, kad ne karališkas, o princo kėdutė, o karališkas būna fotelis lotuliukas.gif va teip va tongue.gif

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
malonu sulaukti gerų atsiliepimų biggrin.gif širdelę paglosto rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
aurelija_ma ''paprasčiausias embosingas''??? blink.gif
Kadangi esu visai ''zalia'' dristu paklausti kas tas embosingas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 02 kovo 2012 - 19:49
pirmą pyniau savaitę, trečią - dvi popietes.
Ilgiausiai užtrunka laikraštinių šiaudelių sukimas, apdaila,  ir dažymas-lakavimas.

Dekupažas išmokė kruopštumo ir išbaigtumo (reiklumo savo darbelių rezultatui)  mirksiukas.gif
Ir deficitas yra laikraščiai, kai namuose nei vieno neprenumeruojame  lotuliukas.gif

Aurelija-ma, gražiai metamorfozinai kėdutę - iš seno daiktelio antram kvėpavimui tikrai gražiai prikėlei.

Vilze, miela arbatnyčia.
Viduje daryk ką nori, vistiek ilgai radiatorių "apsikabinusi" pakabėti galės. o kai gerai išdžius, nieko tiems arbatos pakeliams nesidarys. Kvapas tik pradžioje jaučiasi, o vėliau - nebe.

Nu saunu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 03 01, 06:06)
Va dar vienas darbelis, vaikiška kėdutė , tapo Princo kėdute, tai mažasis princas išsireiškė  biggrin.gif

Labai grazu wub.gif !
Atsakyti
Sobieskos Gotiškai dėžikei į kompaniją

Ievos ir obuolio dėžutė

user posted image

su 30 segtuku, dekoruotu mistiškuoju trikselio ženklu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2012 03 03, 06:19)
Sobieskos Gotiškai dėžikei į kompaniją

Ievos ir obuolio dėžutė su 30 segtuku, dekoruotu mistiškuoju trikselio ženklu

Kaip visada - labai tobula ir originalu bigsmile.gif !

Mano darbelis - dovana duktereciai:

user posted image

Visai nemegstu afrikietisku motyvu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
"Dvi plakančios širdys". Labai senai dekoruota papuošalinė (vienas iš pirmųjų mano darbų).

user posted image

Kokia daugybė dekoruotų darbų. Iš pradžių bandžiau cituoti žinutes, bet paskui supratau, kad jų tokia gausa bigsmile.gif
Tad giriu visas auksarankes, nes kiekvienos jūsų darbas nepakartojamas, ypatingas ir originalus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 03 03, 18:23)
"Dvi plakančios širdys". Labai senai dekoruota papuošalinė (vienas iš pirmųjų mano darbų).

Ziauriai geras... Labai labai patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir kodėl man nepatinka, kai parodoma tik....reprezentacinė darbelio nuotrauka. Kai pati ,atrodo ,išsinuogini nuo iki, tai kažkodėl panašaus atsako tikiuosi ir iš kitų sulaukt...ania Sieloneše biggrin.gif ...paveiksliukas gražus parinktas 4u.gif

bus_ka...nu čia ir pavarei bigsmile.gif ...vien segtukų gausa kiek kantrybės pareikalavo...

vilmamata...čia su kojine darei ar kažkokia kita technologija...įdomiai smile.gif

vertas didelio dėmesio ir nuotaikingos krepšys...buvau prisukusi begalę laikraščio juostelių, pirštai juodi buvo, bet sujungt juos į vieną visumą...kažkas sumaišė biggrin.gif ...ilgainiui juostelės atsidūrė šiukšliadėžėj, dabar galvoju kodėl g.gif

visoms kitoms irgi po balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 03, 19:51)
Ir kodėl man nepatinka, kai parodoma tik....reprezentacinė darbelio nuotrauka.  Kai pati ,atrodo ,išsinuogini nuo iki, tai kažkodėl panašaus atsako tikiuosi ir iš kitų sulaukt...ania Sieloneše biggrin.gif ...paveiksliukas gražus parinktas 4u.gif

Man smegenu atrofija biggrin.gif Gal gali pasakyt, ka turi galvoje ? Nu skaitau skaitau, ale vistiek nesuprantu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 03, 20:06)
Man smegenu atrofija biggrin.gif Gal gali pasakyt, ka turi galvoje ? Nu skaitau skaitau, ale vistiek nesuprantu.. g.gif

Nu fotkės iš priekio, iš galo, per vidurį...be abejo į vidų norisi įkišt nosį... o kai pateikiama tik viena nuotrauka ir tai tik iš toli, susidaro vaizdas, kad mėginama pateikt faktą "va padariau", bet kokia kokybė ir... nu aiškiau nemoku biggrin.gif
Atsakyti