Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2012 03 03, 16:51)

vilmamata...čia su kojine darei ar kažkokia kita technologija...įdomiai smile.gif

Panaudojau trikotaziniu marskineliu atraiza. Ismirkiau PVA klijuose ir apviniojau ax.gif . Po to daziau, lakavau ir t.t.

Dar noriu parodyti viena darbeli "is tos pacios operos" biggrin.gif . Dariau vasara:
user posted image

Sielonese, tavo dezele SUPER clap_1.gif !
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 03 03, 20:46)
Panaudojau trikotaziniu marskineliu atraiza. Ismirkiau PVA klijuose ir apviniojau  ax.gif . Po to daziau, lakavau ir t.t.

Dar noriu parodyti viena darbeli "is tos pacios operos"  biggrin.gif . Dariau vasara:
user posted image

Sielonese, tavo dezele SUPER  clap_1.gif !

labai graziai sugalvota tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 03 03, 21:46)
Ismirkiau PVA klijuose ir apviniojau  ax.gif .

Technologija ta pati thumbup.gif ...ir kiaušinių lukštai gražų foną sudarė safario motyvui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 kovo 2012 - 20:57
Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Specialiai peržiūrėjau savo paraše darbus, ir gal tik keliose dėžutėse nėra nufotografuotas vidus, ir tik tuose, kur vidus beicuotas, arba parašyti asmeniniai žodžiai smile.gif Didesnį nuotraukos formatą, galite pamatyti mano paraše - galerijoje, pasididinus nuotrauką.
O šios dėžutės teturėjau keturias nuotraukas ir nei vienoje nebuvo nufotografuotas vidus, tad teko tenkintis tuo, kuo turiu smile.gif
O dėl mano darbų kokybės neišgirdau nei vieno priekaišto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 03 03, 23:56)
Specialiai peržiūrėjau savo paraše darbus,

Taip ir maniau, kad priimsi tiesiogiai, o nevertėjo biggrin.gif ...kalbėjau abstrakčiai, o tavo nicą pacitavau , kad kitiems papraščiau būtų suprast,ką aš turėjau raumeny, ko tikiuosi, mat paskutinis tavasis postas buvo tik kaip pvz. Jei būtų pvz.bus_ka įkėlusi tik vienu rakursu nupaveiksluotą darbą, būčiau ją paminėjusi. Tik neįsižeisk, tikrai nieko prieš tavuosius darbus neturiu, o kad jie kokybiškai , tvarkingai atlikti, čia ir aklas turėtų įžvelgt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 kovo 2012 - 23:05
QUOTE(c_ataner @ 2012 03 02, 20:47)

niu paprasčiausiai embosingas, paaiskinti labai ilgai užtruks, isivesk i google ir atrasi kas tai yra, miltelių užkepinimas ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(vilmamata @ 2012 03 03, 21:46)

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o va antrasis afrikos variantas tai gražus labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ai dar bus_ka labai faina dėžutė, užkabino thumbup.gif wub.gif o segtukų kiekis thumbup.gif fainiai thumbup.gif
Atsakyti
labai gražūs visų dekužaiukai thumbup.gif
Atsakyti
Snaigėm nuklota žieminė pakaba sau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos dekupažuotojos:) Bandysiu parodyti ir aš savo pirmąjį darbelį. Kai pasižiūriu kiek čia grožių ir dar tokių sudėtingai pagaminamų tai man tik slėptis su savo vazoniukais. Na bet visgi parodysiu... ax.gif
user posted image
O čia matosi kaip atrodė prieš ir kaip atrodo po dekupažavimo:)
user posted image
Atsakyti
agniuu3, labai dailus vazonai, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Aurelija, Sobieska, vilmamata, dėkoju už gerą žodį 4u.gif

agniuu3
, čia nėra kokia paroda, todėl drąsiau smile.gif , super vazoniukai pagražinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 06 kovo 2012 - 14:10
QUOTE(sobieska @ 2012 03 04, 00:04)
pvz. Jei būtų pvz.bus_ka įkėlusi tik vienu rakursu nupaveiksluotą darbą, būčiau ją paminėjusi. 

Neee Bus_ka taip nepadarytų, nes geras mokytojas dėl vaizdų pateikimo turėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 06 kovo 2012 - 14:27