Sveiki,
aš kaip ir daugelis čia esančių moterų patyriau tai, ko nelinkėčiau nieko. Trumpai nupasakosiu istoriją.
Draugavau su vyru nuo mokyklos. Įstojom, mokemės, linksmai ir draugiškai gyvenom jau 10 metų iš jų 4 vedę.
Tekėjau jau budama nescia. Mums netrukus gimė vaikas. Atrodo vyras visapusiškai mane palaikė, lb rupinosi. Nepastebėjau nieko itartina. Pasitikėjau juo 100 proc. Kol pradėjo velai gristi, savaitgaliais kazkur tusintis ir negrisdavo namo. As jam leidau viska, nes nekontrolevom vienas kito. Kol karta is jo telefono gavau zinute is moters, kuri pareiske, kad mano vyras yra neistikimas ir MYLI kita. Nepatikejau ir vyras pasake, kad kazkokie draugai girti pajuokavo. Taciau ilgainiui viskas islindo is maiso. Buvau sokirtuota. Mano vyras ne tik turejo meiluze, kuri atsirado dar pries vestuves, bet ir ta meiluze teige, kad turi vaika - mano vyro.(veliau vyras ta pripazino)
Nenorejau niekuo tiketi. Vyras sliauzojo ant keliu, ginesi, kad kazkokia merga nori mus iskirti. Skire daugiau demesio. Taciau gavau daug nuotrauku, kurias man atsiunte ta meiluze, kuriuose jie buvo lovoje kartu. Vyras niekad neprisipazino del nieko. Kuri laika buvo tylu, taciau ta meiluze pradejo mane terorizuoti, kad paleisciau vyra.
Tai tesiasi jau penkti metai. Vyras nenori skirtis, vis dar daug demesio is jo gaunu, rupinasi vaiku, praleidzia daug laiko. Taciau kiek yra man zinoma bendrauja ir su ta kita moterim. Daznai darbo reikalais kazkur isvaziuoja ir manau tada buna su ja. Per tiek laiko jau susitakiau su tokiu gyvenimu, bet tikrai nesu laiminga.
Gal ir skirciausi, bet gaila vaiko, metu praleistu su tuo zmogumi, manau myliu ji vis dar, atleidziu viska. Bet laikau pykti savy...
Galvoju, kad atsibos jam ta moteris ir gris i seima...nors niekad jauciu jau nebus kaip galejo buti.
Kaip manot ar imanomi normalus santykiai ar tik laiko klausimas kada bus skyrybos?
Atsakant tiesiai i klausima - neimanomi. Negi imanoma gyventi su vyru, kuris akivaizdziai turi kita ir dar vaika su ja ir gyvena dviguba gyvenima
Savaime suprantama, kad ta kita irgi jauciasi lygi priesininke jums ir kovoja uz savo ir savo vaiko gerove, nes be ceremoniju jums rasineja ir dar nuotraukas siuncia. Gi is lempos foto lovoje neatsiranda, tam specialiai buvo ruostasi. Netikiu, kad vyras nutrauks su ja bet kokius santykius, pamirs ta vaika ir atsiduos tik jums. Man tokia situacija tiesiog baisi, nezinau nei ka patart.
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 30, 17:48)
Atsakant tiesiai i klausima - neimanomi. Negi imanoma gyventi su vyru, kuris akivaizdziai turi kita ir dar vaika su ja ir gyvena dviguba gyvenima
Savaime suprantama, kad ta kita irgi jauciasi lygi priesininke jums ir kovoja uz savo ir savo vaiko gerove, nes be ceremoniju jums rasineja ir dar nuotraukas siuncia. Gi is lempos foto lovoje neatsiranda, tam specialiai buvo ruostasi. Netikiu, kad vyras nutrauks su ja bet kokius santykius, pamirs ta vaika ir atsiduos tik jums. Man tokia situacija tiesiog baisi, nezinau nei ka patart.
Taip, kai as perskaiciau ka parasiau, man paciai baisu ir neitiketina, kad taip yra...
taciau paciai imtis veiksmu sunku... esu materialiai priklausoma nuo vyro, neturiu kur eiti, bijau likt viena, paaiskint vaikui viska... matyt per silpna esu..
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 17:54)
Taip, kai as perskaiciau ka parasiau, man paciai baisu ir neitiketina, kad taip yra...
taciau paciai imtis veiksmu sunku... esu materialiai priklausoma nuo vyro, neturiu kur eiti, bijau likt viena, paaiskint vaikui viska... matyt per silpna esu..
pasakysiu grieztai nesupykit:
MOTERIE! Ka tu manai? Visa gyvenima taip leisi jam su kita voliotis? O kai pareiks JU vaikas teises i turtus ir t.t.? Ka tavo vaikas uzauges pasakys? Saunuole mama, taip ir reikejo leist, tevui veidmainiaut! Ka negalejai darbo susirast kaip visos normalios moterys ir uzaugint vaiko, kai kitos ir po 4 uzaugina?
Ar Jums bus smagu kai uzauges vaikas su daaar labiau isnaglejusia antraja "zmona" atvaziuos pasisveciuot, anuka atves seneliui parodyt?????
MASTYKIT! Jus MOTERIS, o ne tapke! Jus jau 5 metai toleruojat jo elgesi, jis tikrai aceit meiluzes, nors realiai cia jo sugyventine su sunelium, nepaliks, garantuoju 100%. Nekeista, kad ant keliu sliauzioja, bet su ja duodasi???
Cia jus negerbiat save sir savo vaiko...
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 16:54)
Nieko nera baisiau, kaip visiskai nuo vyro priklausoma moteris
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 17:41)
Galvoju, kad atsibos jam ta moteris ir gris i seima...nors niekad jauciu jau nebus kaip galejo buti.
Kaip manot ar imanomi normalus santykiai ar tik laiko klausimas kada bus skyrybos?
Nesaldu jums, bet nesaldu ir tai kitai moteriškei. Tai, kad ji jums rašinėja reikalaudama "paleisti yyrą" , gali rodyti, kad jūsų vyras jai jus pristatė kaip piktą raganą, kuri jūsų senai nemyli, pastoviai ėda, neįvertina ir gal net tris meilužius turi, bet kažkodėl nesutinka skirtis, reikalauja jo pinigų, grasina atimti jo pirmą vaiką ir t.t. Tai vargšė moteriškė ir bando kovoti taip, kaip moka, su "bjaurybe žmona".
Iš esmės, jūsų vyras turi net ne meilužę, o "nelegalią" antrą šeimą. Bet jį tenkina būtent toks dvigubas formatas, priešingu atveju, jau senai būtų su jumis išsiskyręs. Gal jis nenori prarasti ryšio su pirmu vaiku, gal ten vaikas dar labai mažas ir jam visai neįdomu keltis naktimis ir keisti pampersus, gal jį įtakoja tėvų giminių ar aplinkos nuomonė ir jis nori išsaugoti nors ir fasadinę šeimą - priežasčių gali būti įvairių. Tai, kad nenori skirtis su ta kita moterimi - įrodymas, kad jūsų jis nemyli ir nevertina. Tiesiog, esate priedas prie patogių namų įvaizdžio. Galiu bandyti spėti, kad visai įmanomas ir toks variantas perspektyvoje - jūsų vyras sutinka trečią moterį ar merginą, ir, palikęs jus abi su visais vaikais, išeina pas ją kurti naujo gyvenimo. Kartais taip nutinka.
Jūsų vietoje, bandyčiau ieškotis nors kokio pragyvenimo šaltinio. Ar turite profesiją? Ar esate kada dirbusi? Būstas, kuriame gyvenate - kieno? Nepamirškite, kad net po skyrybų jūsų vyras privalės mokėti jūsų vaikui alimentus. O jei pavyktų įrodyti, kad skyrybos - dėl jo kaltės (ilgalaikės neištikimybės), labai norėdama gal prisiteistumėte ir kai ką daugiau. (Verta nueiti pas teisininką konsultacijai).
Pagalvokite - jeigu vyras dar prieš vestuves įsitaisė meilužę, tai vargu ar kada nuoširdžiai jus mylėjo.
Kita vertus, jei nenorite nieko keisti ir jus tenkina "dalybos" savo vyru su kita, tai bent jau išnaudokite situaciją kaip dera. Vyras jums prasikalto, jis jus įskaudino, sudaužė širdį, apgavo. Bet skirtis nenori. Tai ir pašokdinkit. Tegul laksto, atgailauja, lepina finansiškai, romantiškai ir visaip kitaip, gal pvz., norėtumėt egzotinės kelionės žiemą? Ar mašinos? Daug kas priklauso nuo finansinių galimybių, bet jam juk nesunku dėl jūsų pasistengti - susirasti kokį papildomą darbelį ar chaltūrytę, pagaliau, paimti kreditą ir visiems kartu gerai paatostogauti.
(O kai iš tiesų daug dirbs, ir laiko mažiau liks antroms ar trečioms šeimoms).
Beje, taisyklė yra tokia - kuo daugiau vyras investuoja į moterį, nebūtinai pinigų - gal labiau vargo, laiko, darbo ir pastangų, tuo ji jam brangesnė darosi. Kuo mažiau moteris žeminasi ir maldauja "brangusis, tu tik nepalik manęs, neištversiu" - tuo įdomesnė. Ir be abejo, labai svarbi galimybė bent minimaliai pačiai save išlaikyti, bent jau turėti tokį variantą, jeigu ką.
Beje, taisyklė yra tokia - kuo daugiau vyras investuoja į moterį, nebūtinai pinigų - gal labiau vargo, laiko, darbo ir pastangų, tuo ji jam brangesnė darosi. Kuo mažiau moteris žeminasi ir maldauja "brangusis, tu tik nepalik manęs, neištversiu" - tuo įdomesnė. Ir be abejo, labai svarbi galimybė bent minimaliai pačiai save išlaikyti, bent jau turėti tokį variantą, jeigu ką.
Paskaicius temos pavadinima garsiai susiprunksciau.. man jusu nuosirdziai gaila
neleiskit saves zemint.. meile turi but neatskiriama nuo pagarbos.. akivaizdziai jis jos jums neturi.. o gal iseitis yra.. isigykit ir jus meiluzi.. tegu jis pabuna jusu vietoj.. bet kam tada but santuokoj.. del vaiku ? sunkus man klausimas, nes as ju dar neturiu ir nzn kaip butu.. bet siai diena vyrui neistikimybes neatleisciau.. man juokingos tos moterys, kurios bando apgaut save ir kitus, sakydamos, kad jei grysta i seima po neistikimybes, tai riek tik dziaugtis, nes tai reiskia,kad jos geriausios.. aisku, kas belieka sakyt, kai esi isduota, bet nenori jo palikt.. tik apismest, kad tai pateisini.. as cia apskritai kalbu, ne jum taikau.. zinau tokiu moteru ir ne viena
o jum noreciau paliniket stiprybes ir labai gerai pagalvot, ar jis jusu vertas.. gyvenimas per trumpas.. gal kazkur yra tikrai jusu vertas vyras, kuris jus myles ir gerbs
labai jums to linkiu!
QUOTE(amber123 @ 2011 11 30, 22:07)
Paskaicius temos pavadinima garsiai susiprunksciau.. man jusu nuosirdziai gaila
neleiskit saves zemint.. meile turi but neatskiriama nuo pagarbos.. akivaizdziai jis jos jums neturi.. o gal iseitis yra.. isigykit ir jus meiluzi.. tegu jis pabuna jusu vietoj.. bet kam tada but santuokoj.. del vaiku ? sunkus man klausimas, nes as ju dar neturiu ir nzn kaip butu.. bet siai diena vyrui neistikimybes neatleisciau.. man juokingos tos moterys, kurios bando apgaut save ir kitus, sakydamos, kad jei grysta i seima po neistikimybes, tai riek tik dziaugtis, nes tai reiskia,kad jos geriausios.. aisku, kas belieka sakyt, kai esi isduota, bet nenori jo palikt.. tik apismest, kad tai pateisini.. as cia apskritai kalbu, ne jum taikau.. zinau tokiu moteru ir ne viena
o jum noreciau paliniket stiprybes ir labai gerai pagalvot, ar jis jusu vertas.. gyvenimas per trumpas.. gal kazkur yra tikrai jusu vertas vyras, kuris jus myles ir gerbs
labai jums to linkiu!
Visi jūsų paskatinimai labai šaunūs ir pilnai sutinku su jūsų nuomone. Bet moteriškė aiškiai parašė, kad yra pilnai materialiai priklausoma nuo vyro, neturi kur eiti. Štai kur esminė bėda. Čia nepasisvaidysi su grasinimais - vsio, išeinu, o ir vyro iš nuosavų namų juk neišvarysi
Tik viena aišku, temos autore esate slunkė kokių reta. Visa ši situacija tęsiasi jau 4 metus, o jūs iki[B] šios dienos net darbo nesugebėjote susirasti
QUOTE(flight @ 2011 11 30, 21:49)
Kita vertus, jei nenorite nieko keisti ir jus tenkina "dalybos" savo vyru su kita, tai bent jau išnaudokite situaciją kaip dera. Vyras jums prasikalto, jis jus įskaudino, sudaužė širdį, apgavo. Bet skirtis nenori. Tai ir pašokdinkit. Tegul laksto, atgailauja, lepina finansiškai, romantiškai ir visaip kitaip, gal pvz., norėtumėt egzotinės kelionės žiemą? Ar mašinos? Daug kas priklauso nuo finansinių galimybių, bet jam juk nesunku dėl jūsų pasistengti - susirasti kokį papildomą darbelį ar chaltūrytę, pagaliau, paimti kreditą ir visiems kartu gerai paatostogauti.
(O kai iš tiesų daug dirbs, ir laiko mažiau liks antroms ar trečioms šeimoms).
Nesupykit, bet cia tai bent nesamone
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 30, 22:30)
Tik viena aišku, temos autore esate slunkė kokių reta. Visa ši situacija tęsiasi jau 4 metus, o jūs iki[B] šios dienos net darbo nesugebėjote susirasti
Arba esatė visiška tinginė, arba savęs nei per nago juodymą negerbiate. Gal metas atsibusti? O kas bus su jumis, jei jūsų vyrelis nuspręs pasirinkti visgi tą kitą šeimą, o ne jūsiškę? Tenkinsitės tik gaunamais alimentais ar visgi teiksitės pakelti savo užpakalį nuo patogios sofkutės.. 
Deja, jusu zodziuose daug tiesos. Kaip supratau ne vakar ta suzinojo autore ir sekmingai iki sios dienos sedi ir taikstosi su bet kokiu vyro elgesiu, kad tik neprarast jo islaikymo, bet darbo nesiieskojo.
Net nesitiki, kad taip būna šiais laikais
Kaip, kokioj Santa barbaroj
))
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 16:54)
Ir gyvenkit tada toliau taip.. jei sugebat. As nesugebejau. O jus kada suzinojot apie ta neistikimybe? visus tuos 4 metus zinojot, ar dabar kazkada neseniai? Jokios pagarbos sau neturit ir savo vaikui.
QUOTE(flight @ 2011 11 30, 21:32)
O jei pavyktų įrodyti, kad skyrybos - dėl jo kaltės (ilgalaikės neištikimybės), labai norėdama gal prisiteistumėte ir kai ką daugiau. (Verta nueiti pas teisininką konsultacijai).
Pavyktu, net nuotrauku yra
Bek tolyn nuo tokio diedo kol dar jauna esi. Pasaulis ties juo nesibaigia. Atsimerk ir apsidairyk. Gaila laiko su juo praleisto? Jusu santuoka buvo melu grista, gyvenai kruvoje siuksliu. Dabar atsisuk, paspirk ta siuksliu kibira ir eik tolyn. Sunku? Bet uztat paskui bus lengva. Turesi sansa buti mylima, branginama ir seima sukursi, o ne kazkokioj baloj dar nezinia kiek murkdysies. O ir tas pats vyras tave vertint prades tik tada, kai tu jam irodysi, kad gali puikiai gyventi be jo. tegul turi ta savo meiluze, kazko ji man baisiai protinga neatrodo irgi.