Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 11:52)
Ar uzsimerkciau ir toliau seimoje gyvenciau-taip.
Ar ramiai gyvenciau-ne, sirdyje velniava virtu, esu normali, o ne kokia mazochiste, butu skaudu, bjauru ir pikta.
Bet yra vaikai, ir kiekviena k.., pas kuria diedas nubegs rujoti, is mano vaiku tevo neatims per tariama mano isdiduma. cool.gif

Ir kas cia per gyvenimas? blink.gif Vardan ko? Vaikais manipuliuot nereikia, ir issiskyre vyrai gali buti labai puikiais tevais savo vaikams.
O as atiduociau savo noru toki vyra ir teva kiekvienai k.... , kuri tik jo panoretu. biggrin.gif Gyvenciau su vaikais viena arba susirasciau toki, kuris mane is tikruju myletu ir gerbtu ir pas jokias kitas nelakstytu. Yra padoriu vyru, zinokit, nu tikrai yra. Jums gal nepasiseke tokio sutikt, o kitoms va - taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 11:52)
Ar uzsimerkciau ir toliau seimoje gyvenciau-taip.
Ar ramiai gyvenciau-ne, sirdyje velniava virtu, esu normali, o ne kokia mazochiste, butu skaudu, bjauru ir pikta.
Bet yra vaikai, ir kiekviena k.., pas kuria diedas nubegs rujoti, is mano vaiku tevo neatims per tariama mano isdiduma. cool.gif

Na, jūsų dvigubi standartai jau vien kiek pasako.. Moteris pas kurią nulekia jūsų kuilys - k... paskutinė, o va DIEDAS yra DIEDAS, namu siela ir DIEVAS bigsmile.gif Lai laksto kur nori, bet va TĖVAS vaikams.. Kur jau ne, ir ko toks tėvas vaikus išmokinti gali g.gif Iš tokių šeimų į gyvenimą ir išeina išgamos paskutiniai, kitų žmonių jausmais tik pagroti.. Bet ko ir norėti, jei tokios normos nuo vaikystės normalios ir priimtinos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 17:54)
Taip, kai as perskaiciau ka parasiau, man paciai baisu ir neitiketina, kad taip yra...
taciau paciai imtis veiksmu sunku... esu materialiai priklausoma nuo vyro, neturiu kur eiti, bijau likt viena, paaiskint vaikui viska... matyt per silpna esu..

ne silpna. be savigarbos tiesiog.
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 30, 21:56)
Nieko nera baisiau, kaip visiskai nuo vyro priklausoma moteris  doh.gif Tai ir leidzia jis sau elgtis su jumis, kaip su skuduru. Laikas butu pagalvoti apie darba ir suvokti, kad ne visi gyvena taip , kad gali keksais kakot, kartais tenka ir pasispaust ir savo norus bei naujausias madas pamirst.

thumbup.gif
QUOTE(Bernsteine @ 2011 12 01, 13:03)
Ir kas cia per gyvenimas?  blink.gif  Vardan ko? Vaikais manipuliuot nereikia, ir issiskyre vyrai gali buti labai puikiais tevais savo vaikams.
O as atiduociau savo noru toki vyra ir teva kiekvienai k.... , kuri tik jo panoretu.  biggrin.gif  Gyvenciau su vaikais viena arba susirasciau toki, kuris mane is tikruju myletu ir gerbtu ir pas jokias kitas nelakstytu. Yra padoriu vyru, zinokit, nu tikrai yra. Jums gal nepasiseke tokio sutikt, o kitoms va - taip.  ax.gif

matai , yra toks tipas moterų -nesvarbu koks, svarbu VYRAS. o tai kad jų negerbia, elgiasi kaip patinai per rują jos įvardina LAISVOMIS savo pažiūromis ir tuo kad VISI vyrai tokie. iš dalies pateisinu - o kaip kitaip tokioms save paguosti? smile.gif jei pasakai kad yra vyrų kurie turi savigarbos jos išvadins tave naivia biggrin.gif graudžiai juokinga kad daugėja tokių skudurėlių po vyrų kojomis
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 01, 13:05)
Na, jūsų dvigubi standartai jau vien kiek pasako.. Moteris pas kurią nulekia jūsų kuilys - k... paskutinė, o va DIEDAS yra DIEDAS, namu siela ir DIEVAS  bigsmile.gif  Lai laksto kur nori, bet va TĖVAS vaikams.. Kur jau ne, ir ko toks tėvas vaikus išmokinti gali  g.gif  Iš tokių šeimų į gyvenimą ir išeina išgamos paskutiniai, kitų žmonių jausmais tik pagroti.. Bet ko ir norėti, jei tokios normos nuo vaikystės normalios ir priimtinos. doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu.Ir visiškai nesupratau,kurioj vietoj čia tas tariamas išdidumas g.gif ...ai...daėjo...geriau diedo mazgote būt, nei tipo vaidint išdidžią...jasno... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 12 01, 13:03)
Ir kas cia per gyvenimas?  blink.gif  Vardan ko? Vaikais manipuliuot nereikia, ir issiskyre vyrai gali buti labai puikiais tevais savo vaikams.

Gali buti, bet nebuna. Deja. Vyrai myli vaikus tol, kol myli moteri. Iseina pas kitas bobas, ten prisigimdo vaikus, o tie pirmieji vaikai lieka tik kaip nasta ir alimentu mokejimo klausimas. Kaip irodyma pasiskaitykite temas forume "Vaika auginu viena" 4u.gif

QUOTE(fainulkina @ 2011 12 01, 13:05)
Kur jau ne, ir ko toks tėvas vaikus išmokinti gali  g.gif 

Iš tokių šeimų į gyvenimą ir išeina išgamos paskutiniai, kitų žmonių jausmais tik pagroti.. Bet ko ir norėti, jei tokios normos nuo vaikystės normalios ir priimtinos. doh.gif

Jei tevas vaiku nesiveda pas visas k...-mokys visu normaliu seimos vertybiu drinks_cheers.gif Vaikai zinos, kad seima-tai SVENTA, o ne zybt i uodega tuokiuosi, zybt i uodega-skiriuosi doh.gif

Nu cia tai fantastika doh.gif Isvadinti isgamomis paskutinemis padorias supermamas, kuriu tevai nesiskyre ir saugojo seimas, tai ziaurus ir nepelnytas izeidimas. Tiesiog pritrukau zodziu.
As esu paskutine isgama, nes mano tevai nesiskyre, suformavo stipru poziuri i seima, ismoke prisiimti atsakomybe uz i pasauli paleistus vaikus. Taip, as esu isgama paskutine...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 12:37)
Nu cia tai fantastika doh.gif Isvadinti isgamomis paskutinemis padorias supermamas, kuriu tevai nesiskyre ir saugojo seimas, tai ziaurus ir nepelnytas izeidimas. Tiesiog pritrukau zodziu.
As esu paskutine isgama, nes mano tevai nesiskyre, suformavo stipru poziuri i seima, ismoke prisiimti atsakomybe uz i pasauli paleistus vaikus. Taip, as esu isgama paskutine...

Pritariu, kad per riebiai buvo pasakyta cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Diedas yra sventas.. ir ne cypt pries juos.. mars katlietus kept ir plunksnas kedentis..vakarui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 13:37)

Jei tevas vaiku nesiveda pas visas k...-mokys visu normaliu seimos vertybiu drinks_cheers.gif Vaikai zinos, kad seima-tai SVENTA, o ne zybt i uodega tuokiuosi, zybt i uodega-skiriuosi doh.gif

lotuliukas.gif šventa viena šeima, antra neoficiali irgi šventa ane? lotuliukas.gif tai jūs tokias "vertybes" vaikams apie šeimą formuojate? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 12:37)

A kam jas vestis vaikus pas tas "k...."? bigsmile.gif Jis geriau parsives namo jas, ju vaikus (pagal jusu pacios patarimus), supazindins visas zmonas, broliukus bei sesutes, lieps gerbt ir mylet ir visi laimingai ir graziai gyvens. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 01, 13:43)
Diedas yra sventas.. ir ne cypt pries juos.. mars katlietus kept ir plunksnas kedentis..vakarui  lotuliukas.gif

hihihi.gif ir kojas nuplaukit dar , kai grįš iš meilužės...ir plaukais nušluostykit-nu kaip šventam rašte parašyta...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 12 01, 12:56)
hihihi.gif ir kojas nuplaukit dar , kai grįš iš meilužės...ir plaukais nušluostykit-nu kaip šventam rašte parašyta...

ir isgerti vandeni didis.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 01, 14:06)
ir isgerti vandeni  didis.gif

fu, šlykštukė lotuliukas.gif
panos-aš jum pasakysiu-ne didžiuotis reik,kad išlaikai šeimą savo savigarbos sąskaita-o gėdytis.Vaikai nedurni-jie viską mato,viską supranta,kaip teisingai kažkuri pasakė-vėliau atsineša iš savo šeimos modelį į kitą šeimą-vat taip ir daugėja tų nelaimingųjų geometrine progresija.Taigi vat...gyvenkit kaip norit,bet nesigirkit tokiom nesąmonėm.
Atsakyti