Jo,jei net religija svarbiau už imtymų gyvenimą,čia tau jau man nebesuprantama,reiškia seksas tik vaikučiams padaryti,o po to tegul vyras seksuojasi jau su kuo nori,o man tipo tai nedrąskys širdies.NESĄMONĖS!Niekada neatleisčiau,t.y neatleidau,esu beveik dėl to išsituokusi,užteko rasti paslėptą buvusios merginos telef.nr,priėmiau sprendimą greitai ir negrįžtamai,išsiskyrėme,dabar ištekėjusi 8m.už kt.žmogaus,dukra dėl skyrybų nenumirė,išgyvenome,viskas praėjo,turiu nuostabų vyrą ir dukra patėvį,niekada nesileisčiau kvailinama,jokios neištikimybės normalioje šeimoje ir jokių atleidinėjimų neturi ir negali būti,čia mano nuomonė
kiekvienas žmogus turi savų svarių argumentui atleistų neištikimybę ar gyventų su tuo toliau, ir visi jie teisingi, nes situacijos labai skirtingos. pabuvus tokioj situacijoj žinau, kad nebeatleisčiau ir tiek. bet..kiekvienam savo
svarbu laimingi 
Papildyta:
Kiek pamenu sakėt, kad važiuojat į užsienį pagyventi ar ne? Kodėl galvojat kad kažką blogai darot?
Papildyta:
QUOTE(Nervita @ 2012 05 10, 10:56)
prastai.... nieko nepesu is to buvimo atskirai... nezinau ka darau blogai, bet geriau nesijauciu
aciu kad domites
aciu kad domites
Kiek pamenu sakėt, kad važiuojat į užsienį pagyventi ar ne? Kodėl galvojat kad kažką blogai darot?