tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip . padekit man
as ta raudona gele su geltonu viduriuku(kaip jinai,uzkrito pavadinimas )isimciau is puokstes,o pacia puokste ne viduryje torto laikyciau,o labiau i krasta patraukciau,kad butu toks puslankis.ir gal to salia esnacio drugelio nebereiks...
as ta raudona gele su geltonu viduriuku(kaip jinai,uzkrito pavadinimas )isimciau is puokstes,o pacia puokste ne viduryje torto laikyciau,o labiau i krasta patraukciau,kad butu toks puslankis.ir gal to salia esnacio drugelio nebereiks...
aš tai visas gėles nuimčiau. Tortas ir taip gražiai yra padengtas, kvarbatkuoti pakraščiukai.
Na tą leliją palikčiau, jeigu reiktų ką nors slėpti... bet taikyčiau kur nors šone padėt ją.. ir kokių taškučių pataškuot.. na kaip Olesta ar kirbė kad daro
sveikos mergytes. Daug graziu tortu prideta
adrij- jusu kaip visada tobuli
idedu ir as savo kelis darbelius. tas su gelem-man kazkas ne taip jam: ar per misrios geles,ar isdestymas ne taip,na zodziu kazkas ne taip . padekit man
------ siandien vel gavau viena savo tortuko foto,tai rodausi Upsy daisy ir Iglis piglis. varskinis su persikais,4,4kg. pastilazas,truputis slapios beze