QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 30, 21:36)
Tokios video nemaciau, arba neatkreipiau demesio

, bet as pastoviai rankas alyv.aliejumi tepu kad man neliptu mase prie ranku, ir super
va va, man irgi super, bet pameginkite butent taukus, as kol nenusipirkau tauku, bandziau vegetable margarina, irgi nieko, bet su taukais nesulyginama. As dabar darydama gelytes, ir kociodama masyte, ja tiesiog truputeeeli patepu taukais, taaip graziai issikocioja, ir visiskai nelimpa.. Tiesa kocioju ant silikoninio padekliuko, bet seniau ir su krakmolu prikibdavo..
QUOTE(MO @ 2011 11 30, 21:38)
va dėl to ir nepamainomas šitu atveju marcipanas (man),kad įpylus porą lašų nusidažo juodai
man irgi patinka marcipano juoda,tokios juodos neisgaunu is pastiliazo..
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 30, 22:57)
YouTube esu mačiusi , kaip minkant masę moteris pasiima kažkokį labai šviesų ( beveik baltą ) riebalo gabalą , panašaus kietumo kaip muilas , ir lyg " pasimuiluoja " juo rankas ....ir vėl minko , kas ten per daiktas , nežinau , gal ir gerai sušaldyti taukai , nelimpa tada masė , kad ir labai norėtum .
na tai vegetable shortening, vegetable fat. Kitaip darzoviu taukai.Pati pirkau parduotuveje, buna tarp margarinu,sviestu ir panasiai, manau ir lietuvoje tikrai rastumet. Dar juo patepa mase, kai imaiso gum tralialia , nu nezinau, bet mano pacios isbandyta ir galiu pasakyti taip lengvai susiminko mase, taip svelniai ir lengvai slysta per pirstus, man labai labai patiko.. Kaip ir sakote, juo reikia tik ciut ciut "pasimuiluoti" pirstu galiukus, daug nereikia. O ir kimba viskas puikiausiai, na as nieko daug nedariau, tik rozes, bet viskas labai labai lengvai lipo, patepant trupuciu klijais.