Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(loretita2 @ 2011 12 13, 23:53)
g.gif kazin kur Klaipedoi ju ieskoti

Gal kokiuose maximos skyriuose kur skirti produktai diabetikams? Nes kazkada maciau ten ir sokoladu, ir saldainiu prikrauta, ir visokiu kitokiu dalykeliu... blush2.gif
Akropolyje pas jus yra Rutos skyrius ax.gif

Klaipėda-Firminės parduotuvės:
Taikos pr. 61 (PC "Akropolis", Rusų al.). Tel.: +370 618 66487
Darbo laikas: I - VII 10.00 – 21.00
Firminiai skyriai:
Didžioji vandens g. 22 (UAB "Pitlius)
Darbo laikas: I - VI 9.00 – 19.00, VII 11.00 - 16.00

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamillota: 13 gruodžio 2011 - 22:57
Maximoj tai tikrai būna prie visų eko produktų, mūsiškėj net skyrelis diabetikams yra- aišku ten visokio š... prikrauta, bet saldainiukų tikrai esu mačius.
Atsakyti
Iš kur čia tiek nemiegančių? blink.gif
Rasiux, kaip tavo vakarinis cukrus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamillota: 13 gruodžio 2011 - 23:00
Laba vakara,

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 13, 06:21)
Yra saldainių specialiai diabetikams, su fruktoze.

O fruktoze cukraus nekelia? g.gif Az kazko tai visda maniau, kad cia tas pats kas cukrus ax.gif

Ir labai neblogai pakelia cukrų B-)

Kas tiesa, tai tiesa. Bet kaip kitaip susisildyt? unsure.gif

Nusiramink ir ieškok kito jausmų objekto. Jei iš jo pusės būtų tas pats, jau žinotum. Kažkodėl man atrodo, kad džiūsti viena pati. Nepyk, te  4u.gif

Brangioji Tepaluota, busi mano proto balsas bigsmile.gif Man 'jisai' lygiai ta pati kuzda, tik, kad nesinori jo girdeti blush2.gif Viltis durniu motina lotuliukas.gif

Klausimukas: kaip man Lantusa padalinti i du kartus? Pasididinau ilgo doze nuo 26 iki 28, bet vistiek rytais kosmosas doh.gif Jau uzkniso schmoll.gif Help please help.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 13, 14:30)
tongue.gif  lotuliukas.gif Mes naujienų laukiam o ne neigiamų testų  lotuliukas.gif

thumbup.gif Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2011 12 13, 21:45)
ai man tai ant tokiu zmoniu giliai nusisvilpt, lai pasiunta ka jie ten galvojau, bile tau gerai  cool.gif

drinks_cheers.gif Pilnai sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 14, 03:20)
O fruktoze cukraus nekelia?  g.gif 

Kelia, bet gal šiek tiek mažiau. Ir tai sveikesnis "cukrus".
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 14, 03:20)
Klausimukas: kaip man Lantusa padalinti i du kartus? Pasididinau ilgo doze nuo 26 iki 28, bet vistiek rytais kosmosas  doh.gif  Jau uzkniso  schmoll.gif  Help please  help.gif

O su kokiais cukrais eini miegoti? Arba gal pavalgai prieš ropščiantis į lovą, gal reiktų kelis vv trumpo nakčiai?
O Lantusą aš dalinčiau pradžiai kokius 8vv ryte ir 20 - 22vv vakare, o paskui reik žiūrėt, kas darysis.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 14, 08:57)
Kelia, bet gal šiek tiek mažiau. Ir tai sveikesnis "cukrus".

O su kokiais cukrais eini miegoti? Arba gal pavalgai prieš ropščiantis į lovą, gal reiktų kelis vv trumpo nakčiai?
O Lantusą aš dalinčiau pradžiai kokius 8vv ryte ir 20 - 22vv vakare, o paskui reik žiūrėt, kas darysis.

as lantuso 2/3 dozes leidziu ryte ir 1/3 nakciai,kam gi nakti reikia daugiau insulino negu diena,vakare susileidus didesne doze nakti gresia hipo blush2.gif
Atsakyti
O aš ne. Jei leisčiausi kaip tu, ryte būtų kosmosai. Ir kam dieną tokia didelė bazė, jei gali žaisti su trumpu?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip gerai, kad geriem zmonem i darba nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 14, 10:08)
kaip gerai, kad geriem zmonem i darba nereikia  thumbup.gif

Taip, taip, geri žmogai namie šiandien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 14, 11:26)
Taip, taip, geri žmogai namie šiandien rolleyes.gif

Nesupratau? Nedirbi? blink.gif Kas per svente tau? rolleyes.gif
Atsakyti
Geras žmogas aš juk, nu liezuvis.gif