Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 04, 14:14)
Na, Bromazepamas šiaip sau neskiriamas... unsure.gif

Tada mano gydytoja ligoninėje persistengė... Suprantama, kad jaučiausi nekaip, kai sužinojau, kad sergu... Pirmas dienas verkiau, na bet dabar tai susitaikiau ir "kovoju" smile.gif
Ok, ačiū už patarimą - nustosiu gėrusi šitas tablėtes, bent jau kol nepastebėsiu, kad man jų TIKRAI reikia...
Pati žinau, kad depresijos man nėra, o nemalonios mintys (pvz. kam aš tokia serganti reikalinga? kiek man liko gyventi? kaip aš atrodysiu po dešimties metų? ar pavyks išvengti komplikacijų ir t.t.), manau, kamuoja visus, bent jau ką tik susirgus.

Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 01 04, 17:25)
Tada mano gydytoja ligoninėje persistengė... Suprantama, kad jaučiausi nekaip, kai sužinojau, kad sergu... Pirmas dienas verkiau, na bet dabar tai susitaikiau ir "kovoju" smile.gif
Ok, ačiū už patarimą - nustosiu gėrusi šitas tablėtes, bent jau kol nepastebėsiu, kad man jų TIKRAI reikia...
Pati žinau, kad depresijos man nėra, o nemalonios mintys (pvz. kam aš tokia serganti reikalinga? kiek man liko gyventi? kaip aš atrodysiu po dešimties metų? ar pavyks išvengti komplikacijų ir t.t.), manau, kamuoja visus, bent jau ką tik susirgus.

nieko, bendrauk su mumis, ir visos problemas mes visos kartu isspresim:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 01 04, 11:33)
oi daug as cia apie  ta Sevilija skaiciau, reikia paciai seti ir augintis, SM atskira tema net yra smile.gif ieskojau ju ekstrakto, bet neradau sad.gif

Lietuvoje galima rasti tik pačio augalo lapų arba tabletyčių. Bet jie turi savotišką skonį. Aš siunčiausi iš Amerikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 01 04, 16:25)

reikalinga reikalinga, visiem reikalinga, mesk tokias mintis is galvos, viskas bus gerai, po 10 metu irgi jokiu komplikaciju neturesi, jei tik nepamirsi saves priziuret, auksciau nosyte 4u.gif

QUOTE(Di72 @ 2012 01 04, 16:42)
Lietuvoje galima rasti tik pačio augalo lapų arba tabletyčių. Bet jie turi savotišką skonį. Aš siunčiausi iš Amerikos  ax.gif

tai va, butent radau kad 10 seklu apie 8 lt kainuoja, o is tu seklu dar kokios tik 2 gali uzaugti, tai supratau, kad toks "vargas" ne man biggrin.gif
Atsakyti
Kalbėsime toliau čia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 01 04, 13:08)
a tai ko tu lauki, keisk i levemira smile.gif

Reikės reikės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 04, 15:20)
0buoliu prikirtau

Man obuolys hipuojant - kaip drambliui bambonkė cool.gif
QUOTE(alenka @ 2012 01 04, 15:25)
Tada mano gydytoja ligoninėje persistengė...

Nu p*zda nelaiminga doh.gif Maniau, turi kokių bėdų be CD, kad skyrė, o dabar... doh.gif Pasižiūrėk, sergam po 20 - 30 metų, ale visos jaunos, gražios, dirbam, vaikiukus auginam, vyrus mylim, nervus aniems tampom rolleyes.gif Ar esi snukiaknygėj, susipažintumėm bent vizualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 01 04, 14:32)
Jauniute, jeigu ne paslaptis, kiek tau metų?

Man greit bus 24 metai, is ju sergu 17, o ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 04, 19:42)
Man greit bus 24 metai, is ju sergu 17, o ka? smile.gif

šiaip paklausiau, nes tavo mintys panašios kaip ir mano, ir panašaus amžiaus - man 28 metai.
Nesikrimsk taip, gyvenimas juk tęsiasi. Aš irgi galvojau, kad čia didžiausia nelaimė, bet gi su diabetu galima gyventi, tai ne mirties nuosprendis. aišku, gyvenimas tampa sudėtingesnis...
Gulėjau ligoninėje, labai daug pamačiau negatyvo, bet sutikau ir labai mielą, maždaug mano amžiaus moterį, kuri irgi serga diabetu. Kad tu matytum, kokia ji laiminga, gerai nusiteikusi, jos akys švyti, nors irgi ne šiaip sau ją į ligoninę paguldė. Žinok, pamačius ją, aš šiek tiek nusiraminau.
Atsakyti
Jauciu man to bronazepamo reiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 04, 19:10)
Man obuolys hipuojant - kaip drambliui bambonkė  cool.gif

Nu p*zda nelaiminga  doh.gif Maniau, turi kokių bėdų be CD, kad skyrė, o dabar...  doh.gif Pasižiūrėk, sergam po 20 - 30 metų, ale visos jaunos, gražios, dirbam, vaikiukus auginam, vyrus mylim, nervus aniems tampom  rolleyes.gif Ar esi snukiaknygėj, susipažintumėm bent vizualiai  mirksiukas.gif

ne ne, čia man dėl CD ir mano "juodų" minčių prirašė. Ne, snukiaknygėje nėr manęs smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti