Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Labas rytas, Tepaluota kaip savijauta?
Mes Šventes kogero sutiksime namie, visi su slogom o MB be balso.. doh.gif cool.gif
Aš dar laikausi, bet...Įdomu kiek temsiu.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2011 12 22, 20:25)
nu stebuklai pas jus daros  g.gif stebuklingos zoles  bigsmile.gif stebuklingi pradurikliai  bigsmile.gif

reik eit man receptus pasitikrint juosteliu, senokai pirkau  blush2.gif apsileidau biskuti su prieziura  doh.gif

Prašom kas gaus naujovių būtinai pareklamuokite ir mums temutėje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 23 gruodžio 2011 - 06:31
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 23, 01:51)
Gal kartais zinotum kaip tas aparaciukas tiksliai vadinais?  4u.gif Nes as pas mus 'kaime' paieskociau  blush2.gif

oi zinok tikrai neatsimenu, gal google rastum, siule dar ir acu chek aparateli cukrui matuoti su svarovskiuku (nezinau ar tikru smile.gif ,....niu jau sakau aciu, gal kaip nors apsiseisiu, ju gal Roche puslapy ka rastum, jei panos kurioms parasiaus nusipirks, tai gal nuotraukyte ikels.

labas rytas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na ka buvau vaistineje, uz humaloga turejau primoketi 10 lt, esu pakraupusi situ dalyku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 23, 00:51)
Laba vakara,
Kokios naujienos is vaistines?
Saldziu sapnu, tamstelei  4u.gif
Papildyta:
Gal kartais zinotum kaip tas aparaciukas tiksliai vadinais?  4u.gif Nes as pas mus 'kaime' paieskociau  blush2.gif

Vaistininkė man pradėjo aiškinti, kad man 2 tipo diabetas, nes pirmojo tipo įgimtas... Siaubas. Sakė, kad man priklauso penkiasdešimt vienetų dviem mėnesiam. Nu nesąmonė. Bet galų gale pataisė datą ant čekiuko - vienam mėnesiui.
Kitą savaitę eisiu pas savo gydytoją ir aiškinsiuos. Daugiau į tą vaistinę neisiu smile.gif
Plius dar sunervavo: ten ant prekystalio buvo padėkliukas su saldainiais - tai ji man parduoda insuliną ir siūlo vaišintis.... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2011 12 23, 10:32)
Vaistininkė man pradėjo aiškinti, kad man 2 tipo diabetas, nes pirmojo tipo įgimtas... Siaubas. Sakė, kad man priklauso penkiasdešimt vienetų dviem mėnesiam. Nu nesąmonė. Bet galų gale pataisė datą ant čekiuko - vienam mėnesiui.
Kitą savaitę eisiu pas savo gydytoją ir aiškinsiuos. Daugiau į tą vaistinę neisiu smile.gif
Plius dar sunervavo: ten ant prekystalio buvo padėkliukas su saldainiais - tai ji man parduoda insuliną ir siūlo vaišintis....  blink.gif  lotuliukas.gif

tai kiek tau metu ?smile.gif koks stazas jei jau natras diabetas? blink.gif nuo kada vaistininkes diagnozes nustatineja, ant recepto mano supratimu nerasoma, koks tipas ir pan... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(jauniute @ 2011 12 23, 10:31)

na ka buvau vaistineje, uz humaloga turejau primoketi 10 lt, esu pakraupusi situ dalyku schmoll.gif

Pilnai isitikinau, kad preimokos tikrai yra unsure.gif Kiek uz viena pena gavos priemoka? blush2.gif
nes pirmojo tipo įgimtas...

As jai buciau pasiulius skaityti maziau romanu doh.gif kauselena blink.gif 1tipo gali buti ir igimtas ir igytas unsure.gif Pvz.: man igytas ir tegul jinai ten nenusisneka pati nezinodama gun_rifle.gif fool.gif fool.gif
Geriau tikrai nebeik i ta vaistine, nes tik nervus "tokios vaistininkes" patampo doh.gif
Atsakyti
Man irgi reikia to stebuklingo idureklio unsure.gif Idomu, kuo jis skiriasi nuo eilinio, kur buna su gliukomaciu rolleyes.gif
Atsakyti
Plius dar sunervavo: ten ant prekystalio buvo padėkliukas su saldainiais - tai ji man parduoda insuliną ir siūlo vaišintis....  blink.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ne nu bet ir duru siaps laikais pasitaiko......
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 23, 10:48)
Labas rytas  4u.gif

Pilnai isitikinau, kad preimokos tikrai yra  unsure.gif Kiek uz viena pena gavos priemoka?  blush2.gif
As jai buciau pasiulius skaityti maziau romanu doh.gif kauselena  blink.gif 1tipo gali buti ir igimtas ir igytas  unsure.gif Pvz.: man igytas ir tegul jinai ten nenusisneka pati nezinodama  gun_rifle.gif  fool.gif  fool.gif
Geriau tikrai nebeik i ta vaistine, nes tik nervus "tokios vaistininkes" patampo  doh.gif

nu dar graziau igimtas diabetas lotuliukas.gif

niu, kamillota gavos kazkurtais apie 1 lt 1 penas, kokia situacija su levemir dar nezinau, nes dar nedave man jo smile.gif
Atsakyti
Uz levemira pries savaite nemokejau nieko mirksiukas.gif

Laba diena blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 12 23, 09:43)
tai kiek tau metu ?smile.gif koks stazas jei jau natras diabetas? blink.gif  nuo kada vaistininkes diagnozes nustatineja, ant recepto mano supratimu nerasoma, koks tipas ir pan... blink.gif

28 metai, diabetas nustatytas pries savaite
Atsakyti
Bet rimtai dura ta vaistininkė doh.gif . Aš susirgau irgi 28 metų (tiksliau nustatė tada, o gal ir anksčiau buvo, tik nieks neieškojo) ir man taip pat 1 tipo. Apskritai tipą ne pagal amžių reik nustatinėt, o pagal insulino atsargas. tai ji matyt kiaurai mato ir apskaičiuoja- gamina tau jo dar ar ne doh.gif . Nuneščiau jai aprašymą iš enciklopedijosa paskaityti, kad žmonių nenervintų.
P.S.- kas už Humalogą primokėjot- Kwikpenai ar paprastose ampulėse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 23 gruodžio 2011 - 11:35