Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 30, 10:48)
Turintys reikiamą stažą, dirbę pilnu etatu už minimumą ar nedaug daugiau, gauna apie 300Lt. Orientuokis.

Reikia prašyti. Bet jei tik didėjo stažas, o alga nesikeitė, kažin ar apsimoka.

hmm, stazas didejo, alga nuo paskutinio perskaiciavimo irgi didejo...niu kai netingesiu reikes nuvaryt pasicekavint

niu gerai ***** as gaunu 347 lt, bet turiu reikiama staza, uz minimuma esu dirbus tik pabaigus studijas, kokiu gerus pusantru metu, (cia 2004 -2005 m)o po t o tik kilau tik kilau kilau biggrin.gif niu bet vistiek mazai gaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 30, 10:05)
kai tu buvai 21metu, as turbut dar nuo zemes nebuvau gerai atsokus  lotuliukas.gif

Kur jau ne! Kalbi taip, lyg tarp mūsų būtų min koks 10-15 metų skirtumas doh.gif Net į veidrodį nuėjau pasižiūrėti - akurat 25 ir ne daugiau cool.gif
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 30, 10:05)
Ech... pagarba darbo liaudziai, bet as turbut nepavaryciau per kelis darbus, uzsilenkciau anksciau laiko  doh.gif

Neužsilenktum. Matyt, iš šono kapeikų gaunat ar bulbų, ar uošvienė butą paliko. Sėdėtumėt ant savo šikynės, norėtum dailesnių blizgučių, ir per penkis varytum.
QUOTE(slitka @ 2011 12 30, 10:21)
turiu reikiama staza, uz minimuma esu dirbus tik pabaigus studijas, kokiu gerus pusantru metu, o po to tik kilau tik kilau kilau biggrin.gif 

Nu gerai, *****. Įvardinkim konkrečias sumas, kad jau kalbam, anokios čia valstybinės paslaptys irnesakyk.gif Ir dar, Slitka, kiek pas tave darbingumo procentų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 30 gruodžio 2011 - 10:38
mano stažas jau gerokai viršija reikiamą, algos gaudavau paskutiniais metais du ir tris minimumus, bet mano 55proc darbingumo pašalpa 328 (kažkaip daugiau ir nesitikėjau jos).
Iš mūsų "kaimo" pabėgo endokrinologė- teks pas privatų šiaušt doh.gif , nes į Klaipėdą važiuot įvertinus laiko ir kelionės sąnaudas, tai matyt dvigubai kainuotų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 30 gruodžio 2011 - 11:29
QUOTE(slitka @ 2011 12 30, 11:21)

niu gerai ***** as gaunu 347 lt

Pagal paskaiciavimus as tureciau panasiai tiek ir gauti, o dabar 190lt su centavais doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 30, 11:38)
Net į veidrodį nuėjau pasižiūrėti - akurat 25 ir ne daugiau  cool.gif

norėtum dailesnių blizgučių

Gerai atrodai, tai ir sakau taip mirksiukas.gif
Tai, kad va, man tu blizguciu nereikia doh.gif Ir aplamai, as koki 10-15kartu galvoju ar man tikrai to reikia doh.gif Bet jau maistui - nieko negailiu lotuliukas.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 12 30, 12:08)
bet mano 45proc darbingumo pašalpa 328 (kažkaip daugiau ir nesitikėjau jos).

Nuo 45-55proc. prarasto darbingumo pasalpa yra 110proc. bazines pencijos, dalintos pusiau. Tai kazkas panasaus ir gaunasi ax.gif Zinant, kad bazine yra 650lt... blush2.gif Jei turetum darbinguma 5proc. maziau, tada jau butu 110proc.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 30, 11:08)
mano stažas jau gerokai viršija reikiamą, algos gaudavau paskutiniais metais du ir tris minimumus, bet mano 55proc darbingumo pašalpa 328 (kažkaip daugiau ir nesitikėjau jos).
Iš mūsų "kaimo" pabėgo endokrinologė- teks pas privatų šiaušt  doh.gif , nes į Klaipėdą važiuot įvertinus laiko ir kelionės sąnaudas, tai matyt dvigubai kainuotų  doh.gif

o ko jinai dabar pabėgo???? kaimo išsigando????

gaunat visos savo pensijas ir dar blogai, aš tai nieko negaunu.... schmoll.gif man nepriklauso, pasak tu "nuostabiu" bobuciu....
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 12 30, 14:36)
aš tai nieko negaunu.... schmoll.gif

Komplikaciju jokiu neturi? Israsu is ligonines? (bent jau pas mane atsizvelge, kad ligoninej gulejus). Kada paskutini karta ejai per komisija? g.gif
Atsakyti
LA as ir ziuriu panasiai gaunu neigaluma turiu 50proc(tiksliau dar tik karta gavau) , as tai manau visgi priklauso ka gydytoja-endokri paraso komisijai, nes as tarkim ligoninej gulejau tik kai laukiausi, komplikaciju neturiu, na kojeles karts paskauda bet retai, na gal tik kad daznai cukrai mazi g.gif , bet siaip mano endokr pasake kad jau stazas yra ir gali bandyt, o vakar kai buvau insulino sako gal kitais metais didesni galesi gaut neigaluma
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 30, 14:00)
Komplikaciju jokiu neturi? Israsu is ligonines? (bent jau pas mane atsizvelge, kad ligoninej gulejus). Kada paskutini karta ejai per komisija?  g.gif

tokiu kokias surase medikai.... gulejau paskutini kart, kai nestuke.gif buvau... bet ne del to man nedave to, kas kaip ir priklausytu, bet vertino pagal kazkokius 7 rodiklius, kurie nulemia, buciau zinojus, kad tai ar baigiau aukstaji, dirbu pagal specialybe, esu tam tikro amziaus!!!! tures itakos, buciau pasakojus visai kitus dalykus... doh.gif o ejau irgi kai nestuke.gif buvau... nu zodziu, mano atveju visiskai nebuvo svarbu ar yra komplikaciju, svarbu, kad amzius toks, kad nepriklauso dar invalide but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 30, 11:38)

Nu gerai, *****. Įvardinkim konkrečias sumas, kad jau kalbam, anokios čia valstybinės paslaptys irnesakyk.gif Ir dar, Slitka, kiek pas tave darbingumo procentų?

ne paslaptys, bet daug rasyt reikia biggrin.gif
o darbingumas pas mane 45 proc

QUOTE(monetuxe @ 2011 12 30, 17:19)
tokiu kokias surase medikai.... gulejau paskutini kart, kai  nestuke.gif buvau... bet ne del to man nedave to, kas kaip ir priklausytu, bet vertino pagal kazkokius 7 rodiklius, kurie nulemia, buciau zinojus, kad tai ar baigiau aukstaji, dirbu pagal specialybe, esu tam tikro amziaus!!!! tures itakos, buciau pasakojus visai kitus dalykus...  doh.gif o ejau irgi kai  nestuke.gif buvau... nu zodziu, mano atveju visiskai nebuvo svarbu ar yra komplikaciju, svarbu, kad amzius toks, kad nepriklauso dar invalide but  blush2.gif

man kazkada grupe ateme tiksliau sumazino vien todel kad turiu darba ir auksta issilavinima, ir matyt siaip neblogai atrodziau... doh.gif nusisvilpt jiems ten buvo, kad susirgau vaikysteje ir sergu n metu, na ir nuo to laiko visad gaunu 45 proc darbinguma, kuri gavau iki pensijos, nes paskutini karta ejau nescia, tai matyt irgi pagailejo ir dave 35 metams ir kiek ten, o komplikaciju jokiu nebuvo, aisku tik irasai siek tiek pagrazinti,
Atsakyti
Man dabar labai idomu, kiek man duos laiko ta grupe g.gif Tikiuosi ne metams... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 12 30, 18:37)
Man dabar labai idomu, kiek man duos laiko ta grupe  g.gif Tikiuosi ne metams...  unsure.gif

gali duoti ir metams, gali duoti ir dviem....as iki to laiko eidavau kas du metus, a vdruk stebuklingai pasveikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 12 30, 13:36)
o ko jinai dabar pabėgo???? kaimo išsigando????

Tai, kad mūsų "kaime" samdo tik 8 val per mėnesį (2 val per savaitę), tai matyt algos kelionės išlaidoms padengti net neužtenka. Tai greičiausiai dėl to ir pabėgo.
QUOTE(monetuxe @ 2011 12 30, 16:19)
svarbu, kad amzius toks, kad nepriklauso dar invalide but  blush2.gif

Nu aš pirmą kartą biškį senesnė už tave buvau biggrin.gif , bet ir man aiškino, kad reikia žiūrėti kaip darbo ieškotis, o ne namie sėdėt- tai sakau, juk vaiką auginu, o darbų nesibaidau doh.gif .
Pirmą kartą gavau metams, paskui dviems, įdomu ką dabar pašnekės g.gif , kad nebūčiau ir aš pasveikus...
Atsakyti