Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

[quote=CervusDama,2012 01 02, 23:05]
aha, turim... wub.gif nestuke.gif

Sveikinimai thumbup.gif

Maniškio ar nėra cukrai maži, bet dar tokių rekordų nėra pasiekęs blink.gif Tepaluota su Jauniute muset ant anglevandenių dietos sėdot biggrin.gif

Varau morda tepliot ir jungiuos kavintis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 03 sausio 2012 - 09:43
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 02, 22:53)
Pavargsti gal?  unsure.gif

Tiesiog stresuoju, mano pagrindine problema yra, kad as esu uzkietejusi pesimiste, buna uzplaukia ir pridarau, prisakau daug kam viksko, o paskui taip ir griaunu savo laime, kas liecia tikejima normalia ateitimi, pas mane jo nera,skendziu tokiose problemose, itampa tokia,kad vercia is koju, ner jegu et atsiklet, o reikia, nuo to matyt tas cukrus ir nevaldomas as taip galvoju g.gif nes kas liecia maista mano mkityba tikrai gera smile.gif

einam gerti kavas visos, nes traukia prie zemes smile.gif
Atsakyti
O aš saviškį sekmadienį kaip išgąsdinau doh.gif - žiūrėjom "Medžioklės sezono atidarymą", kai meška nusiaubė saldainių pardę. Kitą rytą jai galva skauda, o aš sakau- matyt jam cukrus šiandien koks 55. Maniškis kad pašoko nuo sofos- pagalvojo, kad sakau, jog man doh.gif lotuliukas.gif . Prieš tai skundžiausi, kad bloga, prastai jaučiuosi, tai musiek pamanė, kad jau mirštu biggrin.gif , ale už tai parodė, kaip manim rūpinasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 03, 13:04)
O aš saviškį sekmadienį kaip išgąsdinau  doh.gif - žiūrėjom "Medžioklės sezono atidarymą", kai meška nusiaubė saldainių pardę. Kitą rytą jai galva skauda, o aš sakau- matyt jam cukrus šiandien koks 55. Maniškis kad pašoko nuo sofos- pagalvojo, kad sakau, jog man  doh.gif  lotuliukas.gif . Prieš tai skundžiausi, kad bloga, prastai jaučiuosi, tai musiek pamanė, kad jau mirštu  biggrin.gif , ale už tai parodė, kaip manim rūpinasi  wub.gif

meška tu meška lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jauniute,2012 01 03, 09:58]
Tiesiog stresuoju, mano pagrindine problema yra, kad as esu uzkietejusi pesimiste, buna uzplaukia ir pridarau, prisakau daug kam viksko, o paskui taip ir griaunu savo laime, kas liecia tikejima normalia ateitimi, pas mane jo nera,skendziu tokiose problemose, itampa tokia,kad vercia is koju, ner jegu et atsiklet, o reikia, nuo to matyt tas cukrus ir nevaldomas as taip galvoju g.gif nes kas liecia maista mano mkityba tikrai gera smile.gif

visai kaip aš. manau, dėl to ir diabetu susirgau...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 03, 14:04)
O aš saviškį sekmadienį kaip išgąsdinau  doh.gif - žiūrėjom "Medžioklės sezono atidarymą", kai meška nusiaubė saldainių pardę. Kitą rytą jai galva skauda, o aš sakau- matyt jam cukrus šiandien koks 55. Maniškis kad pašoko nuo sofos- pagalvojo, kad sakau, jog man  doh.gif  lotuliukas.gif . Prieš tai skundžiausi, kad bloga, prastai jaučiuosi, tai musiek pamanė, kad jau mirštu  biggrin.gif , ale už tai parodė, kaip manim rūpinasi  wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 03, 13:04)

O jejinka, biggrin.gif na ir stresiuko šeimyna apturėjo cool.gif
O už rūpestį dyydelis pliusas antrai pusei ir 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 03, 11:58)
Tiesiog stresuoju, mano pagrindine problema yra, kad as esu uzkietejusi pesimiste, buna uzplaukia ir pridarau, prisakau daug kam viksko, o paskui taip ir griaunu savo laime, kas liecia tikejima normalia ateitimi, pas mane jo nera,skendziu tokiose problemose, itampa tokia,kad vercia is koju, ner jegu et atsiklet, o reikia, nuo to matyt tas cukrus ir nevaldomas as taip galvoju g.gif  nes kas liecia maista mano mkityba tikrai gera smile.gif

Jauniute man panasiai,idomu kodel mums taip yra? ar del to kad musu liga nerviniu pagrindu?
Buna paskaitau cia, pasidziaugiu kad visos dar gyvos ir laimingos smile.gif o parasyti kazka ranka nekyla.Paskui praeina,ir vel viskas gerai, banguotai pas mane viskas.
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 03, 17:17)
Jauniute man panasiai,idomu kodel mums taip yra? ar del to kad musu liga nerviniu pagrindu?
Buna paskaitau cia, pasidziaugiu kad visos dar gyvos ir laimingos smile.gif o parasyti kazka ranka nekyla.Paskui praeina,ir vel viskas gerai, banguotai pas mane viskas.

Inge, tu bent dukra turi, o ka as viena dsrysiu? Nes kad ir kaip apie seima svajojau, teks pamirst, nes tikrai negimdysiu, o beto su tokiais cukrais nesitikiu gyvent ilgiau nei 10 metu:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 03, 17:30)
*nes tikrai negimdysiu,
** o beto su tokiais cukrais nesitikiu gyvent ilgiau nei 10 metu:)

* Kaip cia suprasti? Juk dar visas gyvenimas pries akis rolleyes.gif unsure.gif
** Manau pas visas buvo tokiu cukru etapas ir visos isgyvenom susigriebusios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 03, 18:30)
  Nes kad ir kaip apie seima svajojau, teks pamirst, nes tikrai negimdysiu, o beto su tokiais cukrais nesitikiu gyvent ilgiau nei 10 metu:)

gimdysi, ir ne visada tokie cukrai buna, juk pas tave gliukuotas vos ne visada normoje, ko nepasakyciau apie save.ir del cukru as kazkaip dabar maziausiai imu i galva, pasimatuoju, jei aukstesnis susileidziu ir tvarka, bet va ta nuotaiku kaita ,tai uzknisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 01 03, 18:15)
gimdysi, ir ne visada tokie cukrai buna, juk pas tave gliukuotas vos ne visada normoje, ko nepasakyciau apie save.ir del cukru as kazkaip dabar maziausiai imu i galva, pasimatuoju, jei aukstesnis susileidziu ir tvarka, bet va ta nuotaiku kaita ,tai uzknisa smile.gif

Ana diena net su draugu skyriaus del to, stogas totaliai nuvaziaves, noretus i kokia negyvenama sala pasprukkt, o ryt dar i klinikas tai isvis panikka ima, nu zodziu:D
Atsakyti