QUOTE(alenka @ 2012 01 04, 13:52)
Kadangi naujokė esu, turiu ir vėl klausimų:
1. Jeigu mano gliukozė rytais labai normali (pvz., užvakar 5,9, vakar 5,5, šiandien 4,3
), tai kokio insulino man reikia (ir ar reikia) sumažinti - ilgojo prieš naktį arba trumpojo veikimo, kurį leidžiuosi rytais prieš pusryčius?
Deja, kokia gliukozė per visą dieną, nežinau, nes jau beveik nebeliko juostelių, taupau...
Manau, neteisinga, kad prašo matuotis cukrų kelis sykius per dieną, o juostelių mums skirta/ išrašo neužtektinai.
2. Jau tris dienas iš eilės kankina nemiga (anksčiau to nebūdavo)... Užmiegu maždaug apie 4. Gerai, kad į darbą nereikia, nes šiaip keliuosi šeštą.
Gal tai šalutinis insulino poveikis?
Iš anksto dėkoju už atsakymus
1. Jeigu mano gliukozė rytais labai normali (pvz., užvakar 5,9, vakar 5,5, šiandien 4,3

Deja, kokia gliukozė per visą dieną, nežinau, nes jau beveik nebeliko juostelių, taupau...
Manau, neteisinga, kad prašo matuotis cukrų kelis sykius per dieną, o juostelių mums skirta/ išrašo neužtektinai.
2. Jau tris dienas iš eilės kankina nemiga (anksčiau to nebūdavo)... Užmiegu maždaug apie 4. Gerai, kad į darbą nereikia, nes šiaip keliuosi šeštą.

Iš anksto dėkoju už atsakymus

1. o tai tu nori kad hipo ar hiper butu rytais?idelus cukrus, nieko nekeisk, pati sakai kad labai normalus :)nes jei insulina sumazinsi, tau cukrus pakils, jai dar daugiau dasileisi hipuosi, aisku ziurint ka tu valgai
2. zinau, kad ne prudai tu juosteliu bet tenka verstis, kitos mergaites dasipirkineja

3.oi tai daug visokiu salutiniu poveikiu galima nurasyt CD ir insulinui ...taciau tai itakos tikrai neturetu turet, pagerk kokios arbateles pries nakti, gal nuo nervu nesimiega ir pan