Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

pas mane pašte tai visad siuntą apžiūri, ir jei nusprendžia, kad kažkuri vieta gali būt pažeidžiama, pačios pasiūlo suklijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 26, 23:38)
Laba, Nzn kur ieskot info, gal jus galetumet pagelbet? Planuoju siust siuntini i kanada, kazin galima idet saldainiu, sausainiu? Ka dar galima butu,o kas draudziama? Aciu

Galima tikrai smile.gif ,as visada pries sventes darau siuntinuka tevams ir sesei , tai visada kučiukų idedu ( labai vertina ten jie , juos thumbup.gif ) o toliau visoki karunos sokoladai eina , saldainiai . na zodziu tokius lietuviskus saldumynus smile.gif .
Zinoma , kaip minejo negalima cigareciu , alkoholio .
Cia visai nesenai siunciau vaistu ( 10 pakuciu nimesilio ir 8 pakelius ketanovo ) , bet paste pasakiau , kad cia vaistai , tai patare parasyti , kad maisto papildus siunciu , nes sake negalima siusti jokiu raminamu ir dar kazkokiu . nors jie nuo skausmo , tai kaip ir galima . Bet kazkaip neramu buvo , bet viskas gerai , nuejo . Neregistravau , kai vaistus siunciau .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 27, 13:13)
.
Cia visai nesenai siunciau vaistu ( 10 pakuciu nimesilio ir 8 pakelius ketanovo ) , bet paste pasakiau , kad cia vaistai , tai patare parasyti , kad maisto papildus siunciu , nes sake negalima siusti jokiu raminamu ir dar kazkokiu . nors jie nuo skausmo , tai kaip ir galima . Bet kazkaip neramu buvo , bet viskas gerai , nuejo . Neregistravau , kai vaistus siunciau .

Tokiu atveju geriau nerasyt tiesos - maza tikimybe, kad atidarys siuntini patikrinimui, o visokie vaistai ir papildai gali sukelt itarimu. Man rodos (tik tiek saliu zinau, bet manau ir kitose yra savos taisykles) i kazkuria is Skandinavijos saliu ir Kanada negalima tam tikru dalyku ivest/siust, tai net papildai visokie su tais ingridientais neleidziami (cia ne vien apie kakzokius vaistus, bet pvz ir proteinas sportui ir pan).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 28, 04:01)
Tokiu atveju geriau nerasyt tiesos - maza tikimybe, kad atidarys siuntini patikrinimui, o visokie vaistai ir papildai gali sukelt itarimu. Man rodos (tik tiek saliu zinau, bet manau ir kitose yra savos taisykles) i kazkuria is Skandinavijos saliu ir Kanada negalima tam tikru dalyku ivest/siust, tai net papildai visokie su tais ingridientais neleidziami (cia ne vien apie kakzokius vaistus, bet pvz ir proteinas sportui ir pan).

išpradžių norėjau nutylėti , kad čia vaistai blush2.gif , bet kažkaip pagalvojau geriau prisiduosiu biggrin.gif , pas mus pašte tokia faina mergička dirba , tai ji sako , geriau tada raškyt kad maisto papildai .siunčiau i ohio valstija.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 26, 23:21)
NEgalima siųsti alkoholio, rūkalų. Na žodžiu, akcizinių prekių.
Galima siųsti negendančius dalykus. 
Nežinau kaip dėl sausainių.. siuntinukas iki 500 gramų Jums kainuos siųsti 11,75 litų, plius 7 litai registracijos mokestis, jeigu norit. Svoris 501 gramas - 2 kg - 40,95 lito, plius 7 litai registracija.

Aciu. Zinosiu.
Sikart neidejau, nes kazkur nete radau info, kad negalima det, tai kaip pirmam kartui buvo siusta, pabijojau ir nedejau.
Tik siunciau registruotu, nepirmenybiniu pastu. Tai gavos ant 10 Lt pigiau. Asq, jau dejau, kad nevirsytu 2 kg.
Klausimas dar, bizuterija galima siusti? Nes tam psl, tai pagal juos beveik nieko negalima siust doh.gif
O kuom skiriasi nepirmenybine ir pirmenybine siunta? Gal vienus lektuvu, kitus laivu plukdo g.gif
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 27, 12:13)
Galima tikrai  smile.gif ,as visada pries sventes darau siuntinuka tevams ir sesei , tai visada kučiukų idedu ( labai vertina ten jie , juos  thumbup.gif ) o toliau visoki karunos sokoladai eina , saldainiai . na zodziu tokius lietuviskus saldumynus  smile.gif .
Zinoma , kaip minejo negalima cigareciu , alkoholio .

Kazin kaip ten tikrina paskirstymo ar muitines tarnyba, ant siuntinio uzklijuoja lapeli ir turi ivardinti ka siunti, as irgi nerasiau visko, kas ten yra, kazkaip netiketai paklause, tai net susimeciau blush2.gif Ten sviecia kazin tuos siuntinius ar ne unsure.gif

Aciu, kitasyk tikrai desim kokiu skaniu lietuvisku saldainiu.
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 28, 11:31)

Kazin kaip ten tikrina paskirstymo ar muitines tarnyba, ant siuntinio uzklijuoja lapeli ir turi ivardinti ka siunti, as irgi nerasiau visko, kas ten  yra, kazkaip netiketai paklause, tai net susimeciau blush2.gif Ten sviecia kazin tuos siuntinius ar ne unsure.gif

Aciu, kitasyk tikrai desim kokiu skaniu lietuvisku saldainiu.

as visada zymiu kad dovana , irgi nerasau visko , tiksliai nezinau , bet man atrodo del muitines , nes visada rasau vertes suma iki 50 lt , nes man atrodo jei didesne rasysi ( tiksliai tikrai nezinau kiek ) paskui gali apmuitinti .
Manau , kad nesviecia .
O tai kiek jums gavosi moketi iki 2 kg , tuo nepirmenybiniu ? pats siuntimas ir registracija , be pakavimo .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 28, 12:02)
as visada zymiu kad dovana , irgi nerasau visko , tiksliai nezinau , bet man atrodo del muitines , nes visada rasau vertes suma iki 50 lt , nes man atrodo jei didesne rasysi ( tiksliai tikrai nezinau kiek ) paskui gali apmuitinti .
Manau , kad nesviecia .
O tai kiek jums gavosi moketi iki 2 kg , tuo nepirmenybiniu ? pats siuntimas ir registracija , be pakavimo .

Kad dovana, tai ir as pazymejau, bet manes neprase rasyt vertes sumos.
Mokejau viso 31,10 Lt.
Siunta 24,10 ir 7 Lt registracija.
Namuose turiu svarstykles, tai sveriau kiek man gausis su dezute, pati pakavau. Pradziai pasveriau ziuriu gaunas 100 g daugiau ribos, tai grazioj formoj ta dezute isprievartavau lotuliukas.gif ir padariau, kad truktu iki 2 kg - 50 g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 28, 16:22)
Kad dovana, tai ir as pazymejau, bet manes neprase rasyt vertes sumos.
Mokejau viso 31,10 Lt.
Siunta 24,10 ir 7 Lt registracija.
Namuose turiu svarstykles, tai sveriau kiek man gausis su dezute, pati pakavau. Pradziai pasveriau ziuriu gaunas 100 g daugiau ribos, tai grazioj formoj ta dezute isprievartavau  lotuliukas.gif ir padariau, kad truktu iki 2 kg -  50 g. smile.gif

pas mus tai visada kazkodel liepia parasyti suma .Man irgi reikes issiaiskinti del to nepirmenybinio , nes visada deda pirmenybinis ( as visada galvodavau , kad taip reikia )nes tie siuntinukai ir taip nemazai iseina ax.gif .
Tie pirmenybiniai siuntiniai , tai eina dvi savaites , vat idomu kiek nepirmenybinis eina .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 28, 15:07)
pas mus tai visada kazkodel liepia parasyti suma .Man irgi reikes issiaiskinti del to nepirmenybinio , nes visada deda pirmenybinis ( as visada galvodavau , kad taip reikia )nes tie siuntinukai ir taip nemazai iseina  ax.gif .
Tie pirmenybiniai  siuntiniai , tai eina dvi savaites , vat idomu kiek nepirmenybinis eina .

Siaip anksciau man minejo, kad nepirmenybiniai eina apie dvi savaites, bet dabar kaip sventes arteja, tai sake, kad labai stabdosi laikas, ir siuntiniai veluoja, tai sake, kad gal iki Kaledu nueis. Na ziuresim per kiek dabar nueis g.gif
Atsakyti
Pirmenybinis registruotas į Kanadą spalio mėnesį keliavo 25 dienas. Į Jav - irgi panašiai. Anksčiau trukdavo iki 14 parų..
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 28, 10:31)
Klausimas dar, bizuterija galima siusti?

Galima. Problemos man rodos gali kilti su brangiais papuosalais, brangiais akmenimis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 28, 20:44)
Pirmenybinis registruotas į Kanadą spalio mėnesį keliavo 25 dienas. Į Jav - irgi panašiai. Anksčiau trukdavo iki 14 parų..

OHO kaip ilgai blink.gif

QUOTE(shopingas @ 2012 11 28, 21:19)
Galima. Problemos man rodos gali kilti su brangiais papuosalais, brangiais akmenimis ir pan.

Aciu smile.gif
Atsakyti