Įkraunama...
Įkraunama...

Būk mano meile!

Aš dažnai arba pradžios nepamatau arba paskiau persijungiu į TV3, dažnai užkabina kitas kanalas...

Vakar nepatiko Vaivos pasakymas, kad rugpjūtį ATSITIKS doh.gif aš tai manau, kad turėjo sakyt, kad "gali būti, kad atsitiks" g.gif nes grynas užprogramavimas, dabar lauks kažko negero, kuris išeis lyg ir į gera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 07 balandžio 2012 - 08:12
Vaivos prognozėmis irgi netikiu. Kai dar ką nors pasako apie žmogų, tai gal ir būna tiesos, bet kai kalba apie ateitį nelabai tikisi. Ir visada sako, jog kažkas įvyks būtent 2014-2015 metais. Įdomu, ar tai kam nors išsipildys.

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 04 06, 23:19)
Jol, pasikartosiu, bet jūsų postai tokie reklaminiai-anonsiniai, beveik nieko "nuo savęs"  ax.gif

Tiesiog įkėliau buvusios laidos aprašymą. Mačiau, kad kitos irgi taip darė. Juk pavzydžiui serialo "Moterys meluoja geriau" anonsus irgi įkėlinėjo, tai kodėl negalima laidų aprašymų ar anonsų įkelti?

QUOTE(Dzenete @ 2012 04 07, 07:38)
Aš beveik nežiūriu šios laidos, nebent epizodus ar kartais šiaip dėl linksmumo. Man keista, kad ji taip ilgai išsilaikė, nes dažnai tokie projektai pora mėnesiu pabuna ir dingsta iš eterio.

Manau, kad todėl, jog jos reitingai yra didesni nei kitos tuo metu rodomos TV3 laidos. Seniau jos vietoje rodydavo serialus, o laida pasiteisino labiau.
Atsakyti
4u.gif
Vakar tokia keistai įdomi medikė dalyvavo. Žiūrėjau į ją ir niekaip netikėjau kad jai tik 29, greičiau 39 schmoll.gif Bet kadangi jai patinka vyresni vyrai, gal sakau, žmogus taip nesąmoningai pats save pasendina (šukuosena nejaunos moters), "pritempia" prie patinkančių vyrų amžiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 04 20, 09:03)
4u.gif
Vakar tokia keistai įdomi medikė dalyvavo. Žiūrėjau į ją ir niekaip netikėjau kad jai tik 29, greičiau 39  schmoll.gif  Bet kadangi jai patinka vyresni vyrai, gal sakau, žmogus taip nesąmoningai pats save pasendina (šukuosena nejaunos moters), "pritempia" prie patinkančių vyrų amžiaus  g.gif

drinks_cheers.gif dėl išvaizdos ir dar taip jautriai sureagavo, kai Vytenis leptelėjo, kad jai 30. tai ji iškart demonstratyviai pataisė. kad jai tik 29 lotuliukas.gif
Bet ji man pasirodė itin simpatiška ir kažkuo traukianti angel.gif
Atsakyti
Aha, bet man kaip tik iš to Vytenio pataisymo ir nenorėjimo pasakoti apie iširusias vestuves pasirodė, kad bendrauti su ja kebloka. T.y. savo malonia išvaizda pritraukia, bet po kiek laiko bendravimo stiliumi atstumia, na tokia visada tave koreguos, "ne taip pasakei, ne taip pažiūrėjai, šito nesakysiu, ne tavo reikalas, šito nemandagu klausinėti, apie tai nekalbėkim" - jei būčiau vyras, visad jausčiausi menkesnis, jos nevertas, kažkoks netašytas, neįtinkantis, kad ir kaip stengčiausi biggrin.gif Bet jie abu išoriškai panašūs, gal tikrai bus laiminga pora wink.gif
Atsakyti
as tai ,nesuprantu ar cia surezisuota ar kaip ,jau tokios pievos ,tevai dukrai iesko vyro ir dar pinigu duotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegliuke @ 2012 04 23, 23:14)
as tai ,nesuprantu ar cia surezisuota ar kaip ,jau tokios pievos  ,tevai dukrai iesko vyro ir dar pinigu duotu doh.gif

lotuliukas.gif ir aš, ir aš dorai nesupratau, kas ten per nesamonė vakar buvo drinks_cheers.gif

Čia gal jau vadovaujasi, kad bloga reklama irgi yra reklama doh.gif
Nes man jau vakar metėsi mintys, kad žiūriu lietuvišką "okna"...
Dar buvo mintis, kad vaikinai bent jau du tikrai atėjo į laidą, o nuotaka su tėvais tai man atrodė kaip nevykusių aktorių trijulė, o galbūt ir tas išrinktasis vaikinas, nes jau toks slidus, išlaižytas, tiesiog jai idealiai tipo tinkantis, žodžiu vaidyba trenkia rolleyes.gif
Nes man tai nerealu, kad tokia šiais laikais gali gyvent, jau vien šukuoseną pakeisk ir antakius išpešk, iškart kitaip jau būtų. Ir jei ji yra nekalta, tai nerealu, kad ji pati apie tai viešintų, tėtis joks nepasakytų kad jam dukra negraži, mama išvis pastoviai atrodė, kad tuoj prapliups juoktis, jau nekalbant, kad pati puoštis moka, o dukrą taip palieka... Siūlymas pinigų išvis pravalas. Panelė atrodė, kad stengiasi naivią, nekaltą dukrytę vaidint, bet būtent, kad ji stengėsi cool.gif

Tikiuosi, kad daugiau tokių nesamonių nebus, nes tada teks persijungt kanalą arba geriau grynu oru išeit pakvėpuot smile.gif
Atsakyti
Ir juoktis ir verkti norėjosi žiūrint tą laidą. Jei čia nors kiek tėsos yra tai tokių tėvų išsižadėčiau,
Daryk viską kad tavo vaikui geriau būtų, o ne temk į TV kad visa LT pasijuoktų.
Beto kaip kažkuri sakė, reikia tą panelę tik truputi patvarkyti ir viskas gerai su ja yra. Gyvenime tikrai negražesnių būna
Atsakyti
Ai, visai tikiu, kad laida su ta šeimynėle buvo tikra ax.gif Kai tėvukai susilaukia tokio vėlyvo vaiko, tai taip ir gaunasi, kad kažkaip kitaip gyvena, auklėja, elgiasi... Jau geriau negu kokie asocialai. Mergaitė spės pabūti jauna mama biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vaiva įsiutino juodai bash.gif "Esi nėščia - vadinas, jokių ambicijų - žiūri vaiko poreikių - eini tuoktis su jo tėvu" mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif Kokių dar vaiko poreikių, jei tas vyras alkoholikas ir nemyli jos vaikų??? fool.gif Nu visiška beprotė gali taip 'autoritetingai' patarinėti fool.gif Aš niekaip nesuprantu šitos suš... ekspertės - tai ji feministė, tai tradicionalistė (su savo "garbinga žmona, garbinga žmona..."), tai budistė, tai liaudies išminties "žinovė", tai pigi šarlatanė su savo patarimais, nevertais nė kapeikos... Nu kaip ne gėda taip nusišnekėti???
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 05 03, 21:54)
tai ji feministė, tai tradicionalistė (su savo "garbinga žmona, garbinga žmona..."), tai budistė, tai liaudies išminties "žinovė", tai pigi šarlatanė su savo patarimais, nevertais nė kapeikos... Nu kaip ne gėda taip nusišnekėti???

drinks_cheers.gif aš irgi pastebėjau, kad ji mėgėja "perverst kailį" pagal poreikį rolleyes.gif

---------------------

Vakar nepatiko, trečioji manekenė, tokia lyg pasikėlus, kažkuom nemoteriška, atrodo serganti... gal tik man taip rodos biggrin.gif lb patiko Mingailė, na o jaunikis su savo koža doh.gif nu kas sėdi studijoj su koža, čia tipo pasireklamint norėjo, kad turi kožą? Ar stengės paslėt liaunus pečius biggrin.gif su ta panele nežinau ar ilgai trauks, man rodos, kad jis per silpnas jai... bet aišku linkiu jiems sėkmės, kad ir kaip ten bebūtų 4u.gif

Šiandien nepatiko jaunikis - kirpėjas doh.gif atėjo pasireklamint ir vsio, aišku merginos irgi ne aukseliai, bet jo visa povyza, šneka, susireikšminęs tiesiog cool.gif
Atsakyti
A, vakar su tom dietininkėm.... doh.gif Ta trečioji neva dirbus modeliu, bet kad ji nepaeina su kablais!! lotuliukas.gif Eina, kojos sulenktos, nuotraukose šlykščiai išsirietus, rodo savo kaulus, apskritai su liemenuku nusifotkinus, kažkoks one.lt stiliukas, gėda su tokia išeiti būtų, o dar baisi ir kvaila kaip čiabato aulas rolleyes.gif Antroji, atsiprašau, bet man negraži. Prisistatyme nuotraukos - lieknos dailios blondinės, o studijoj sėdėjo visiška priešingybė, gal aš nesupratau kažko? g.gif Man atrodo, tą berną paviliojo tik jos formos, o ta pirmoji Mingailė tikrai būtų buvusi jam kaip tik blush2.gif
O šiandieninis man išvis gėjus, rimtai schmoll.gif Ar jums tas kaprizingas tonas, tas manieringumas nieko neprimena? Man rodos, todėl ir atėjo į laidą, - kad "oficialiai" atrodytų kaip ieškantis merginos mirksiukas.gif Gaila merginų, joms pakišo kažkokį pasipūtėlį, jos ir taip ne pačios gražiausios, tai dar labiau sukritikuotos buvo. Reikėjo jam būti vienam iš trijų kandidatų, kitaip užgiedojęs būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 09 gegužės 2012 - 22:52