A, taip pirmoji labai griežta, antroji religinga, o trečioji švelni tokia, man patiko, kad ją pasirinko
O dėl pirmosios pritariu Vyteniui, kai jis sakė, kad įtampa jaučiasi jos pareiškimuose.
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 03 08, 21:38)
A, taip pirmoji labai griežta, antroji religinga, o trečioji švelni tokia, man patiko, kad ją pasirinko
O dėl pirmosios pritariu Vyteniui, kai jis sakė, kad įtampa jaučiasi jos pareiškimuose.
Aha, niu Vytenis labai taikliai pasakė, kiaurai mato žmones, pirmoji ištiesų tokia griežtuolė, tvarkinguolė, įsitempusi visa, na bet kaip minėjau, visumoje laida man patiko
Kaip jums modelių ir misių laida?
Panos visos dailios, protingos, manau teisingai pasirinko vidurinę
QUOTE(Rituuukas @ 2012 03 09, 02:07)
Kaip jums modelių ir misių laida?
Norėjau, kad antrąją pasirinktų
Man atrodo, Sadauskienė vertino dalyves kaip modelius, o juk mis Lietuvoj gali dalyvauti ne modeliškos išvaizdos merginos, gali būti mažesnio ūgio, nebūtinai 90-60-90 ir t.t., tai nežinau, ką ji turėjo galvoje sakydama, kad "ši mergina turi visus duomenis". Ne topmodelių šou juk
QUOTE(Rituuukas @ 2012 03 08, 17:19)
Dar patiko iš penktadienio laidos vidurinis vaikinukas su draugu, tokie pozityvūs, linksmi pacaniukai
daugiau tokio jaunimo galėtų būti 
Turėjot omeny iš pirmadienio laidos?
Patiko ir man jų energija, ypač išraiškingas atrodė tas pagrindinis su švarku.
Kaip manot ar tiko jam nuotaka?
Atgaivinam temelę
Šiandien pasišlykštėjau, kai kambarėlyje pana su drauge pamačiusios jaunikį pradėjo šaukti, kokie faini jo draugai, po laidos paprašysim tel.nr
Manau, norėjo pavaidinti kietuoles prieš kameras, bet gal, sakau, ne šitaip?
Taip gaila to jaunikio buvo, toks rimtas, paprastas, jokių reikalavimų nekelia, ir vos nesusižavėjo ta gyvate
Būtų nusiskynusi tokį perspektyvų jaunikį ir jam nesant tame jo name su padružkėm ūžtų
O dar jos balsas toks šaižus, atstumiantis
Nesistebiu, kad jos ex nuo jos lakstė ir gėrė. Bet ji tokio verta, sakyčiau.
Antroji ir trečioji geros pasirodė
Šiandien pasišlykštėjau, kai kambarėlyje pana su drauge pamačiusios jaunikį pradėjo šaukti, kokie faini jo draugai, po laidos paprašysim tel.nr
Antroji ir trečioji geros pasirodė
O vakar kas nors žiūrėjot? Netyčia įsijungiau, tai cirkas ten kažkoks
"Jaunikio" ir jo buvusios žmonos. Išsirinko motrį ir ji sutiko. Sako pažiūrėsiu ar žmona teisybę kalbėjo
kuo toliau ten juokingiau darosi ,eteina exs buvusios lekstes dauzo
nesuprantu galvoju kad surezisuota viskas
sveikos mielosios, negalejau nepastebeti kad apie mane parasyta.
as esu ta ,, itampa jaucianti mergaite"...
visu pirma , ten sumontuoja ir iskarpo daug ka.
visu antra: nesu griezta , nesu pedante. tiesiog turejau atsakineti pagal tai , ka uzpildziau anketoje.
Kaip jus galit nepazinodamos paneles apie ja kalbet , ar pritarti Vyteniui?
as esu tvarkinga, neleidzianti niekam lipti ant man ,,ant galvo", gal esu per daug drasi ir megstanti isbandyti gyvenime viska, todel ir susidarete tokia nuomone.
Atleiskite visos, bet tas, kas pazysta mane, niekada nera sakes nieko panasaus i tai, ka pasake Vytenis. juk neveltui sakoma, kad pirmas ispudis visada klaidingas.
man ten dalyvauti labai patiko, jauciausi laisvai pasitikinti savimi, o su tuo berniuku labai graziai dabar bendraujam.
Papildyta:
bet aciu visoms uz issakyta savo nuomone.
visu pirma , ten sumontuoja ir iskarpo daug ka.
visu antra: nesu griezta , nesu pedante. tiesiog turejau atsakineti pagal tai , ka uzpildziau anketoje.
as esu tvarkinga, neleidzianti niekam lipti ant man ,,ant galvo", gal esu per daug drasi ir megstanti isbandyti gyvenime viska, todel ir susidarete tokia nuomone.
Atleiskite visos, bet tas, kas pazysta mane, niekada nera sakes nieko panasaus i tai, ka pasake Vytenis. juk neveltui sakoma, kad pirmas ispudis visada klaidingas.
man ten dalyvauti labai patiko, jauciausi laisvai pasitikinti savimi, o su tuo berniuku labai graziai dabar bendraujam.
Papildyta:
bet aciu visoms uz issakyta savo nuomone.
Ku kū
Vakar nepatiko, kad vaikinas išsirinko visas tris
kažkos vyriškas neapsisprendimas, tiesus kelias į apgavystes, dabar kiekvienai sakys "ai tai aš jau tik su tavim bendrauju", tokiu atveju gal iš mandagumo atsigerčiau kavos ir apsisukčiau ant kabluko, nesąmonė
Užvakar nepatiko, kad berods antrasis vaikinas staigmenoj paprašė merginos sruogelės, o kai jį pasirinko, šis atsisakė
supratau, kad ne jo tipo panelė, bet gal tai tik paviršius, gal ji pasikeistų dėl jo, o gal viduje kitokia, galėjo bent pabandyt
ir dar... man dviejų žmonių taip sudėtos plaukų sruogelės tai... kažkokia magija
jei jis iškart neturėjo planų su ja išeit, tai galėjo nedaryt tokios staigmenos ir aplamai gi per plaukus tipo galima labai paveikti žmogų
Vakar nepatiko, kad vaikinas išsirinko visas tris
Užvakar nepatiko, kad berods antrasis vaikinas staigmenoj paprašė merginos sruogelės, o kai jį pasirinko, šis atsisakė

Turėjo šansą, tačiau nesutiko tapti antrąja graiko žmona, sugundė, o vėliau paliko beprotiškai ją mylėjusį italą, išbandė kelių egiptiečių meilę, atėmė nekaltybę gerokai jaunesniam arabui, tačiau tekėti norėtų... už lietuvio! Tokia neeiline patirtimi meilės srityje gali pasigirti LNK pažinčių laidos Būk mano meile nuotaka Valė! Ugninga viliokė slepia savo amžių, tačiau ne moteriškąsias grožybes, o ir kam slėptis geriau pasilepinti nudistų pirtyje!
Nors laidoje Valė atvirai pasakoja apie skirtingų tautybių vyrų ypatumus ir žada būti itin gera šeimininke ir žmona, gyvenimo meilės į studiją atvykęs ieškoti pedantiškasis dviračių verslo savininkas iš Kauno jau po kelių pažinties akimirkų įsivelia į konfliktą su žaviąja plepute! Tokio aštraus ginčo ir žiežirbų tarp vyro ir moters Būk mano meile laidos vedėjai - aktorė Inga Norkutė, būrėja is astrologė Vaiva Budraitytė ir subtilių pokštų nevengiantis porų konsultantas Vytenis Pauliukaitis - studijoje dar nebuvo matę!
QUOTE(bionda @ 2012 04 03, 18:26)
Paprastai
Jūs taip nepergyvenkite, žmonės pašneka ir pamiršta, čia mes dar normos ribose, o kaip delfyje pavaro, o kaip namie ant sofkutės galbūt? ir ką jūs jiems?
Jol, pasikartosiu, bet jūsų postai tokie reklaminiai-anonsiniai, beveik nieko "nuo savęs"
Retai dabar žiūriu arba žiūriu ne iki galo, kažkaip nebeįdomu. Gal kad prisikviečia dalyvių iš visokių tv projektų - ne antros pusės išsirinkimui, o dėl to, kad nėra ko kviestis. Vaivos tie "gyvenimiški patarimai" tokie jau iš piršto laužti, man kartais prieš save gėda, kad žiūriu tokią laidą
Aš beveik nežiūriu šios laidos, nebent epizodus ar kartais šiaip dėl linksmumo. Man keista, kad ji taip ilgai išsilaikė, nes dažnai tokie projektai pora mėnesiu pabuna ir dingsta iš eterio.
O dėl Vaivos ir aš pritariu, kažkaip keista kai žmogui susako, kad 2013 viduryje sukursi šeima. Arba nuo kito mėn rasi gerai apmokama darba. Vakar vienai dalyvei suskėlė, kad rugpjūtį laukia didelės permainos, (lemtingas įvykis) po kurių atgimsi iš naujo. (Ir bijok dabar žmogau kelti koja iš namu.)
Jei jau taip viska keliu savaičiu tikslumu pasako tai reikia rašytis į eile, gal pasakys kada geriausia planuoti antra vaiką, mesti darbą ir ieškoti kito. O gal pasakys kad jau ir vyrą kitą kitamet turėsiu.
(Dažnai irgi pabrėžia kiek santuokų bus ir kiek vaikų)
O dėl Vaivos ir aš pritariu, kažkaip keista kai žmogui susako, kad 2013 viduryje sukursi šeima. Arba nuo kito mėn rasi gerai apmokama darba. Vakar vienai dalyvei suskėlė, kad rugpjūtį laukia didelės permainos, (lemtingas įvykis) po kurių atgimsi iš naujo. (Ir bijok dabar žmogau kelti koja iš namu.)
Jei jau taip viska keliu savaičiu tikslumu pasako tai reikia rašytis į eile, gal pasakys kada geriausia planuoti antra vaiką, mesti darbą ir ieškoti kito. O gal pasakys kad jau ir vyrą kitą kitamet turėsiu.
(Dažnai irgi pabrėžia kiek santuokų bus ir kiek vaikų)