Paskutiniu metu parenkamas toks kontingentas, kad nėr iš ko rinktis
Vakarykštė antroji panelė tai būsima kriminalinių kronikų herojė geriausiu atveju, blogiausiu - psichiatrų pacientė. Vaikino vietoj nesirinkčiau nė vienos, ta pirmoji tai tokia bitch (ypač kambarėly sėdėdama ir komentuodama), o paskui, kai ją pasirinko, tokią fake šypseną išstatė, kad jai pačiai bloga pasidarytų, jei būtų save mačius. Na o jei vaikinukas ją pasirinko, tai, kaip sakoma, pats kaltas
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 12 15, 09:49)
Paskutiniu metu parenkamas toks kontingentas, kad nėr iš ko rinktis
Vakarykštė antroji panelė tai būsima kriminalinių kronikų herojė geriausiu atveju, blogiausiu - psichiatrų pacientė. Vaikino vietoj nesirinkčiau nė vienos, ta pirmoji tai tokia bitch (ypač kambarėly sėdėdama ir komentuodama), o paskui, kai ją pasirinko, tokią fake šypseną išstatė, kad jai pačiai bloga pasidarytų, jei būtų save mačius. Na o jei vaikinukas ją pasirinko, tai, kaip sakoma, pats kaltas

jo paskutiniu metu kažkaip nieko gero, tikrai vakar nebuvo iš ko rinktis, bet vaikinas toks ramus, mandagus, manau kad taip dėl akių pasirinko priimtiniausia variantą, pasiėmė dovanėles, o kad bus pora po laidos abejoju, gal pora kart susitiks pasiskambins ir baigsis viskas tuom
o atsimenat lapkričio 30 d. laidą? kur buvo striptizo šokėjas ir išsirinko fizikę Mariją? sužavėjo ši pora, atrodo kad rado žmonės savo antrą puselę, įdomu ar jie vis dar kartu
QUOTE(Rituuukas @ 2011 12 15, 11:21)
sužavėjo ši pora, atrodo kad rado žmonės savo antrą puselę, įdomu ar jie vis dar kartu 
Aš tai vis pagalvoju kaip sekasi toms poroms, ar draugauja ar jau ne, o gal kažkas ir susituoks
Šiaip galėtų susukt po kokį siužetėlį bent jau apie laimingai tebebendraujančias poras, įdomu būtų
QUOTE(Rituuukas @ 2011 12 15, 12:21)
dar šokiravo mane tos Barbės trys kai buvo, šaunuolis vaikis kad nei vienos neišsirinko ir dar tai pasiučiausiai parodė iš kur dūmai rūgsta
o atsimenat lapkričio 30 d. laidą? kur buvo striptizo šokėjas ir išsirinko fizikę Mariją? sužavėjo ši pora, atrodo kad rado žmonės savo antrą puselę, įdomu ar jie vis dar kartu
Lapkričio 30 d. poros konkrečiai neprisimenu, neįstrigo turbūt.
Inga kažkaip per dažnai laidos pabaigoje pradėjo sakyti "puiki pora"... kartais tikrai nuostabi porelė susieina, bet kai taip sako kiekvienai - jau kažkaip nenuoširdu, be to, žiūrovai patys mato, kad kurie dalyviai pasirenka antrąją pusę tik dėl vaizdo ar dėl šou. Tikrai ne visos poros yra wow
O tos barbės tai atskiros medicininės disertacijos nusipelno. Man rodos, jos iš probleminių šeimų, psichologiškai traumuotos vaikystėje (čia be ironijos sakau), persisunkusios motinų pykčiu vyriškai giminei, nes negali būti, kad tokios jaunos ir jau su tokiais priekaištais vyrų giminei, atrodo, jas tik skriaudė ir skriaudė kiaulės vyrai (nors realybėj gal rimtų santykių net neturėjusios). Tas berniukas gražuoliukas toks pošlykščiai saldus pradžioj pasirodė (dar kai pasakė, kad depiliuojasi
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2011 12 15, 12:41)
Aš tai vis pagalvoju kaip sekasi toms poroms, ar draugauja ar jau ne, o gal kažkas ir susituoks
Šiaip galėtų susukt po kokį siužetėlį bent jau apie laimingai tebebendraujančias poras, įdomu būtų
Aha, labai įdomu būtų
Na, labai faina mergaitę išsirinko, bet gaila, kad nesutiko išeiti, matyt nepatiko, kad rūko
bet gal dar susidraugaus
Labai šauni antroji mergaitė, tik ne tokiam lochučiui, atsiprašant. Atėjo kažkoks 15-metis su treningiuku kaip iš treniruotės
o svajoja turbūt apie princesę. Labai negražiai uždavė tą paskutinį klausimą trečiai mergaitei apie sėdėjimą vonioje, man atrodo, tyčia norėjo ją įžeisti ar niekšeliu pasirodyti, nes jei būtų norėjęs patikti arba jei ten gražuolė būtų sėdėjusi, taip nebūtų kalbėjęs.
Moterys myli ausimis ir nors kalbėtų ne su manim, bet išgirsčiau jam iš burnos lekiant tokius žodžius, iškart dėčiau kryžiuką
Gal ta trečioji mergaitė dėl to ir neišėjo. O gal ir dėl rūkymo. Šaunuolė. Ji tikrai verta geresnio
Šitam piemeniui tiktų ta vakarykštė antroji mažulė
jam išvis dar prie kompo counter-strike'ą lošt, o ne apie merginas svajot
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 12 15, 23:16)
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 12 15, 22:16)
Labai negražiai uždavė tą paskutinį klausimą trečiai mergaitei apie sėdėjimą vonioje, man atrodo, tyčia norėjo ją įžeisti ar niekšeliu pasirodyti, nes jei būtų norėjęs patikti arba jei ten gražuolė būtų sėdėjusi, taip nebūtų kalbėjęs.
Man regis čia yra tokia jo taktika, kad jei mergina nepatinka, tai drėbtelt ką nors
O su trečiąja tai tikrai riebiai drėbtelėjo
O šiaip tai manau, kad dar vaikas viduj yra ir jei nebūtų visi taip gyrę tos mergaitės, tai jis nebūtų tokios rinkesis, nes kaip gi su tokia valdinga po padu būsi, didžiausia gėda prieš draugus
Nes toks "valdingumas" tai turbūt kiekvieno norinčio šeimos vyro svajonė, tikrai ne kiekviena sutiktų būt namie ir laikyt tris kampus, o vyrukas tik dirbtų ir viskas jam paruošta ir paduota
Aha, ji turbūt pajuto, kad jis jos nenorėjo rinktis, bet paskui pasirinko, nes jį visi įkalbėjo. Aš tos mergaitės vietoj irgi atsisakyčiau, orumo reik turėti.
Šiaip tai neįdomu žiūrėt, kai piemenis įleidžia į laidą, tada nėr už ką "sirgti". Vakarykščio dar toks protelis, kai šaunumą demonstruoja šlykščiai kalbindamas paneles, garsiai riaugėdamas ir pan., fuuuuuu
manau taip, kad subrendęs vyras būtų supratęs tą jos ale valdingumą, ji viską teisingai susakė, labai tiesiai, be užuolankų, nevyniodama į vatą, todėl ir pasirodė valdinga, vaikinui ryškiai dar nenudžiūvęs pienas nuo lūpos ir jam per rimta ši panelė, tai puikai pademonstravo kai išėjęs vienas pasakė nenuleisiu rankų kovosiu dėl šios panelės ir po kelių sekundžių jau sako ai gal ir gerai, dar man reikia vienam pabūti.
Ir pritariu kad su trenigais rimtos uogos nenuskinsi
Ir pritariu kad su trenigais rimtos uogos nenuskinsi
QUOTE(Rituuukas @ 2011 12 16, 12:44)
kai išėjęs vienas pasakė nenuleisiu rankų kovosiu dėl šios panelės ir po kelių sekundžių jau sako ai gal ir gerai, dar man reikia vienam pabūti.
Na, o šio vakaro porelė, tai nežinau, vaikinas kažkaip nelabai man prie jos žiūris, nerimtai taip
Labas vakaras,
šiandien priešokiais žiūrėjau, visai nemačiau pirmo berniuko ir negirdėjau mergaitės net kalbant
Antras juokingai kažką šnekėjo, trečias toks savotiškai įdomus, bet iš esmės neturiu nuomonės apie nieką šį kartą
Negaliu nepastebėti, kad labai gražiai atrodė Vaiva
šiandien priešokiais žiūrėjau, visai nemačiau pirmo berniuko ir negirdėjau mergaitės net kalbant
Negaliu nepastebėti, kad labai gražiai atrodė Vaiva