Įkraunama...
Įkraunama...

Būk mano meile!

Taip, teko sudalyvaut... mane dar tik rodys... Tik nepykit, bet nereklamuotis atėjau, tad informacijos apie pasirinkimus nieko nepasakosiu tongue.gif paprasciausiai, kadangi dalyvavau laidoj, tai uzmuse smalsumas, tai dabar po ivairius forumus lakstau ir skaitineju zmoniu nuomones apie laida, po laidos su manim ta pati padarysiu, visgi idomu ka mano zmones apie mane...

Kas liecia burtus, tai tiesa pasakius puse ju praklausiau, na turbut suprantat - jaudulys, ispudziu pilnos akys ir pan. Seip tai istrigo vienas momentas. As jau antri metai galvojau viena dalyka padaryt, o Vaiva pasake, kad metu begyje ar ten dvieju, tas dalykas bus... Tai nezinau, kazkaip ir optimizmo suteike. Ir seip sunku pasakyt, ant kiek ta bureja pataiko, nes ji praktiskai viska sako kelis metus i prieki, tai kaip sakant nelabai ir patikrinsi nepagyvenes smile.gif
Atsakyti
Tai ji jokio lapuko neduoda, kur viskas surašyta? rolleyes.gif

Nesijaučiat nusišnekėjęs laidoje? biggrin.gif

Visai tikiu, kad įdomu dalyvauti, bet po laidos turbūt nebežinočiau ką daryti su pasirinktuoju ax.gif Man rodos, įdomu tik dalyvauti. Be to, praleidžiamas romantiškas pažinties etapas, kai su žmogum susitinki bendrauji, bet dar nežinote, ar esate pora. Reikia vienam kitą prisijaukinti, prisileisti, būna labai gražu blush2.gif O čia vos tik susipažįsti - iškart bac - pora! blink.gif Nu ir ką daryt? Kažkas praleista....... schmoll.gif
Atsakyti
Nieko ten neduoda biggrin.gif Tik kura sunaudoji savo atvykdamas i studija. Nu seip gali ten kavytes pries filmavima pagert, ten saldaus ka uzkast... penkiasdesimt biggrin.gif Nu viskas pradziai yra... Del tu nusisnekejimu... tai ten kartais kai paziuri laida, atrodo gana viskas rimtai, bet seip tai... oj biggrin.gif Zinot kaip buna "uz kadro" vaizdeliai, tai pasijuokt tikrai buna is ko, tik neviska rodo.

Del tos poros, tai kazinau... Vistik su priesingaja lytimi nelabai ir sneki... ten pirsliai klausineja... praktiskai viskas susideda i pirmaji ispudi. Seip jei pasirenki kita puse, tai gali ten numeriukais pasikeist, ten susitikt kavytes ar ko ir pabendraut labiau, tiko - netiko, taigi pasitikrini. Ir ten, kad iseina ale pora, tai nieko juk nereiskia. Kiti is mandagumo juk sutinka iseit, kad kita puse nepasijustu nepatogiai pries visa lietuva.
Atsakyti
O jūs ilgai laukėt, kol pakvies į filmavimą? Kartais tikrai atrodo, kad daroma šiokia tokia atranka, pvz., moteriškė ieško ūkininko arba vyro, kuris mėgsta gaminti, ir kai dalyvauja laidoje, bent vienas kandidatas toks ir būna. Arba kad interesai sutampa būna. Tai manau, jie ten ne visai jau atsitiktinius žmones suveda, gal net astrologiškai pažiūri, tik kartais gal tenka palaukti, kol atsiras bent kiek tinkamas kandidatas g.gif
Atsakyti
Nu anketa pildziau vasara biggrin.gif Tai pirma karta paskambino lapkriti, tada atsisakiau, nes darbu kruvos ir panasei. Antra karta vel kviete jau seis metais, tai ir nulekiau. Seip tai 3 puses tau tinkancias labai sunku parinkt, nes laida juk kasdienine. Ir kaip sakant sunku islaukt 3 dalyviu atitinkancio vieno dalyvio norus, tai visai normalu, kad parenka viena koki pagal tave, o kitus bile panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svecias1987 @ 2012 01 11, 00:55)
Nu anketa pildziau vasara biggrin.gif Tai pirma karta paskambino lapkriti,

blink.gif blink.gif Aaaaaišku.
Šią savaitę laidos nebepažiūrėsiu, tai jeigu jus rodys, liksit mano nepakomentuotas biggrin.gif biggrin.gif Tikiuosi, bent jau prisiminimai liko geri mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius bijau ir kalbet, gal bus koks kosmaras, nes studijoj, kaip ir gerai viskas, bet neaisku kaip sumontuos viska... Taip pat gaila, kad negalesite sia savaite paziuret... Nu nieko per LNK play ar per kur kitur paziuresit... Gal ir atspesit su katruo bendravot smile.gif
Atsakyti
vakar ziurejau ir piktinausi - kodel 50 metu ukininkui parenka net 2 nuotakas 36 metu, o viena is ju dar ir gyvenancia uzsienyje, simtaprocentine miestiete? negi negali surasti panasaus gyvenimo patirties turinciu, o ne is skirtingu pasauliu ir dar su tokiu metu skirtumu??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 01 11, 11:36)
vakar ziurejau ir piktinausi - kodel 50 metu ukininkui parenka net 2 nuotakas 36 metu, o viena is ju dar ir gyvenancia uzsienyje, simtaprocentine miestiete? negi negali surasti panasaus gyvenimo patirties turinciu, o ne is skirtingu pasauliu ir dar su tokiu metu skirtumu??? doh.gif

Na, bet žiūrėkit, ir pasikabino jis ant tos būtent gražiosios užsienietės bigsmile.gif reiškias jam to ir reikėjo 4u.gif juk nepasirinko tos pirmosios vyresnės, kaip jam patarė Vaiva ax.gif o pasiūlymai visai normalūs manau, viena vyresnė, dvi jaunesnės, galų gale gi ne dvidešimtmetes pasiūlė, iš kitos pusės, tai gali būt kad neturi labai iš ko rinktis, visgi vyresni žmonės rolleyes.gif

O šiaip tai pasakysiu, kad jam taip ir reikia, kad vienas išėjo smile.gif pats būdamas ūkininkas stvėrė jauną užsienietę, jaučiu galvojo ot gardus kasnelis, dar ir iš materialinių paskatų gal doh.gif ir pilnai pritariu Noriu padovanoti minčiai, kad į save visai nepasižiūri schmoll.gif Aš kai pamačiau, kad jis įžengė į jos kambarėlį, iš kart pamaniau, kad išeis vienas, nes nerealu, kad tokia moteris išeitų su tokiu. Ką jis gali jai pasiūlyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 01 11, 13:21)
Na, bet žiūrėkit, ir pasikabino jis ant tos būtent gražiosios užsienietės bigsmile.gif reiškias jam to ir reikėjo 4u.gif juk nepasirinko tos pirmosios vyresnės, kaip jam patarė Vaiva ax.gif o pasiūlymai visai normalūs manau, viena vyresnė, dvi jaunesnės, galų gale gi ne dvidešimtmetes pasiūlė, iš kitos pusės, tai gali būt kad neturi labai iš ko rinktis, visgi vyresni žmonės rolleyes.gif

O šiaip tai pasakysiu, kad jam taip ir reikia, kad vienas išėjo smile.gif pats būdamas ūkininkas stvėrė jauną užsienietę, jaučiu galvojo ot gardus kasnelis, dar ir iš materialinių paskatų gal doh.gif ir pilnai pritariu Noriu padovanoti minčiai, kad į save visai nepasižiūri schmoll.gif Aš kai pamačiau, kad jis įžengė į jos kambarėlį, iš kart pamaniau, kad išeis vienas, nes nerealu, kad tokia moteris išeitų su tokiu. Ką jis gali jai pasiūlyt doh.gif

mat jis isivaizdavo donzuanas besantis doh.gif kazkokia nesamone ten su tuo "ivaizdziu", o dar kai prie sunaus tokius reikalus aptarineja, tai man kazkaip nejauku ziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svecias1987 @ 2012 01 11, 00:07)
Taip, teko sudalyvaut... mane dar tik rodys... Tik nepykit, bet nereklamuotis atėjau, tad

tai cia gal siandien (treciad) jus rode, su krepsininkem?
panos grazios, kai isejo 3-oji vita tai visiem seiles ir nutyso, o ypac tam viduriniam
mergaites visos fainuoles, o "jaunikis"tai biski teliukas, ir isvis issireiske su pana tik pavalgyt ir kine pasedet
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 01 09, 02:22)
A, tai gal tik pasufleruoja, kuriame kambarėlyje sėdi pasirinktasis žmogus (t.y. pasirenka vis tiek pats?).  rolleyes.gif
O kaip jums Vaivos prognozės? Ar ji paskui duoda kažkokį popierėlį, kuriame viskas plačiau surašyta (bent taip supratau vienoje laidoje)?  ax.gif Pievos ten ar kaip? Juk apie ateitį prišnekėti gali ko nori  tongue.gif 

Prieš laidą nematote vieni kitų (kitų dalyvių, vedėjų)? rolleyes.gif

as su palydejusiu draugu sedejau ir pasake operatorius, aciu visiems dalyvavusiems, pasilieka tik trecias kambarelis smile.gif iki laidos maciau tik kitas dalyves ir jas atlydejusias drauges, o vedeju ir vaikino nemaciau smile.gif istikruju pasijauciau kaip aklame pasimatyme thumbup.gif dovanu dave vienkartini, triju valandu apsilankyma Impuls sporto klube man ir draugui. Vaivos sudarytos prognozes kazkiek atitiko realybe, bet ji daugiau pasake apie tai kas bus ateity, tai negaliu pasakyt ar labai nusisnekejo ar ne smile.gif Jokio popiergalio nedave, kiek pati atsimenu ir kiek laidos filmavima paziurejau, tiek atsimenu smile.gif o siaip tai labai faina visa laidos komanda, visa laika sake nesijaudinti, atrodom puikiai, viskas bus OK smile.gif Pries laida nugrimuoja graziai tongue.gif
Atsakyti