Įkraunama...
Įkraunama...

Būk mano meile!

QUOTE(jowiciukas @ 2012 01 17, 20:11)
Kaip jum siandienine laida?

O kaip pačiai? bigsmile.gif

Aš tai nemačiau pradžios, tai apie vaikiną kaip ir neturiu nuomonės, o mergina, kurią išsirinko, tai ir man labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 01 18, 11:57)
O kaip pačiai? bigsmile.gif

Aš tai nemačiau pradžios, tai apie vaikiną kaip ir neturiu nuomonės, o mergina, kurią išsirinko, tai ir man labiausiai patiko 4u.gif

Vaikinas visai nepatiko, pasikeles atrode, vaikinam viskas galima o merginom tai jau ne.
Atsakyti
Mėgstu linksmus žmones ir gerus pokštus (kaip mūsų legendinio svečio), bet šiandieninis tai pridurkas o ne linksmuolis wacko.gif wacko.gif wacko.gif O dar draugą kokį atsivedė blink.gif blink.gif blink.gif Visoms trims rusėms jaunikis, aišku, labai patiko biggrin.gif Pirmosios moters draugė mažumėlę persistengė, buvo nejauku žiūrėti, klausyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 18 sausio 2012 - 21:18
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 01 18, 21:57)
Pirmosios moters draugė mažumėlę persistengė, buvo nejauku žiūrėti, klausyti g.gif

drinks_cheers.gif pritariu ir aš negalėjau jos klausyt doh.gif

O vakar tai išvis pagerintas:
- Jei aš parašyčiau žinutę, kad grįšiu 5...
-Aš paklausčiau kur esi ir būtų ok
-Aš parašyčiau, kad ten, kur reikia biggrin.gif
lotuliukas.gif

Nu cirkas be pinigų lotuliukas.gif aš pažiūrėčiau į jo fizionomiją, jei jis pats gautų tokias žinutes doh.gif
Atsakyti
verysad.gif Kodėl niekas nekomentuoja? Nebežiūrit? unsure.gif
Kelių laidų nemačiau, o vakar labai gražutė, gerutė mergina dalyvavo, bet aš tokios net draugės nenorėčiau - tie visi vegetarai, jogai, nušvitusieji, žolininkai su Dievo vardu kiekviename žingsnyje..... neturėčiau kantrybės su tokiais rolleyes.gif
Pirmas kadras atėjo ir pradėjo apie save nuo Adomo ir Ievos laikų pasakoti, lyg čia laida apie jį doh.gif lotuliukas.gif Bijojau, kad neužgautų jos neatsargiu žodžiu g.gif Bet graži porelė išėjo. thumbup.gif
Beje, kaip jums tie stebuklingi akmenukai realybėje? Nešiojat, padeda? ax.gif
Atsakyti
Man vis nepavyksta normaliai pažiūrėt verysad.gif o į internetą įdeda "po šimto metų" unsure.gif dabar pažiūrėjau įrašą kur buvo griežtasis ožiaragis, berods Vytautas g.gif tai labai įdomu tokią laidą žiūrėt, kai dalyvauja įdomūs žmonės jau su sava patirtim, tikrai įdomu ir žiūrėt ir klausyt tokių, ne taip kaip ateina jaunikliai ir nelabai ką turi pasakyt, apart mandrumo schmoll.gif labai spalvinga ši laida, tikiuosi bus gera pora 4u.gif beje, kai Vaiva skaitė jų horoskopus, tai atkreipiau dėmesį, kad abiem santuokos metai yra 2016 bigsmile.gif aišku, gal sutapimas, bet kas čia žino... šiaip atrodo galėtų būt kartu, aišku, jei kaip kad sakė neįspraus jos į per ankštus rėmus ir tikėkimės, kad gyvenime nėra toks "kietas", kaip laidoj pasirodė ax.gif ji pati labai faina pasirodė ir natūrali tokia smile.gif

O vakar mačiau tik pradžią, tai mergina pasirodė tokia miela ir gera viskam. Iš išvaizdos tai tikrai jai reik į Indiją važiuot ax.gif ajurvediška tokia biggrin.gif
Atsakyti
Vakar nepatiko antroji mergelė "karoče, tūsai, davai..." - nesinori tokių klausyti ir žiūrėti per tv, ir taip jau prisiklausom gatvėje... schmoll.gif
Patarčiau paaugliukams savo poezijų per pirmą pasimatymą neskaityti schmoll.gif Kitą kartą žmogui nejauku gali būti. Kaip galima rašyti žmogui jo nemačius, man tai taip nenuoširdu atrodo, o jie kaip tik ir nori tokie atrodyti g.gif Dar labai bijau, kad nepradėtų šokti ar dainuoti hihihi.gif
Atsakyti
Šiandien netyčia pažiūrėjau laidą su Vaitkeviče, nebuvau mačiusi, kaip suprantu, čia kartojimas buvo unsure.gif
Visai patiko pirmas berniukas lakūnas.
Antras iškart nepatiko, kad priklaupė bučiuodamas ranką. Kažkoks falšas, surepetuotas elgesys jaučiasi. Vos pamatė panelę ir jau dievina? schmoll.gif Bet pats bent gražiai tvarkingai atrodė thumbup.gif
Trečias tai... blink.gif gėda būtų tokį boyfriendą turėti doh.gif kad ir žvaigždę lotuliukas.gif

Ne pirmą kartą pastebiu, kaip Vaiva prasčiokišku žvilgsniu nužiūrinėja dalyvius. Aišku, kartais tai nevalingai išeina, bet reikia mokėti kažkaip trumpai, subtiliai žvilgtelėti, o ne šitaip - aukštyn, žemyn - žmogui už nugaros... g.gif O dar save tokia "aukštesnės prabos" laiko dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 29 sausio 2012 - 17:20
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 01 29, 18:09)
Šiandien netyčia pažiūrėjau laidą su Vaitkeviče, nebuvau mačiusi,

Ne pirmą kartą pastebiu, kaip Vaiva prasčiokišku žvilgsniu nužiūrinėja dalyvius. Aišku, kartais tai nevalingai išeina, bet reikia mokėti kažkaip trumpai, subtiliai žvilgtelėti, o ne šitaip - aukštyn, žemyn - žmogui už nugaros... g.gif O dar save tokia "aukštesnės prabos" laiko  dirol.gif

Aš irgi dar nemačius šios laidos ax.gif

Dėl Vaivos, tai panašų žvilgsnį matau, kai dalyvių porelė išeina, o šiaip neatkreipiau dėmesio, kad užgauliai nužiūrinėtų... Man tik nepatinka, kad pvz. laidos metu dažnai šypsosi, o paskutiniam kadre, kai pirmu planu kalba Norkutė, ji ten sėdi, tokia atrodo net pikta biggrin.gif tokia be šypsenos, surūgusi... Atsibosta turbūt vaidinti, nes kažkur skaičiau, kad ji tik TV yra tokia miela, su šypsena, o realiai tai visiškai netokia unsure.gif Ir dar nepatinka tokie kreipiniai "žinai, brangioji, mieloji" ir pan, taip iškart pašnekovą lyg pažemina, kad jis kažkos nesusipratėlis g.gif
Gal aš neteisi, bet čia tik mano nuomonė smile.gif

Apie laidas, tai kas čia per nauja mada vestis mamytes kaip patarėjas biggrin.gif labai jau mandros, kad mama tai tipo draugė, o kai paklausia prie tos mamytės apie seksą, tai jau nudelbia akis ir nieko neišlemena doh.gif nes gi mama šalia. Nepatinka man tokios.
Ir labai nepatiko, kad antrasis vaikinas viešai narplioja žmogaus, kurio jau nėra tarp mūsų, gyvenimą. Gal jos artimieji žiūri, tai galvoja malonu jiems, kad taip linksniuojama į visas puses išėjusioji... Ir dar tas Vaivos palaikymas doh.gif tipo tu nekaltas, tu nieko nepadarei, tai iš kur ji žino ką jis padarė ir ko ne doh.gif

Žiūrėjau internetu apie Michailą, tai labai patiko. Iš pradžių atrodė jaunas kvailas vaikis, bet pasirodė labai protingai, šaunuolis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 02 vasario 2012 - 12:49
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 02, 14:43)

laidos metu dažnai šypsosi, o paskutiniam kadre, kai pirmu planu kalba Norkutė, ji ten sėdi, tokia atrodo net pikta biggrin.gif tokia be šypsenos, surūgusi... Atsibosta turbūt vaidinti, nes kažkur skaičiau, kad ji tik TV yra tokia miela, su šypsena, o realiai tai visiškai netokia .........

Aha, sutinku su viskuo 4u.gif ir dar jai visi dalyviai "labai įdomūs" biggrin.gif o kai paskaito iš savo lapuko, nieko įdomaus nematau schmoll.gif biggrin.gif
Ir labai nepatiko, kad antrasis vaikinas viešai narplioja žmogaus, kurio jau nėra tarp mūsų, gyvenimą. Gal jos artimieji žiūri, tai galvoja malonu jiems, kad taip linksniuojama į visas puses išėjusioji... Ir dar tas Vaivos palaikymas doh.gif tipo tu nekaltas, tu nieko nepadarei, tai iš kur ji žino ką jis padarė ir ko ne doh.gif

Vat šito tai neprisimenu, apie ką jis ten šnekėjo, kažką pražiopsojau turbūt  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 02 vasario 2012 - 13:06
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 02, 14:05)
Vat šito tai neprisimenu, apie ką jis ten šnekėjo, kažką pražiopsojau turbūt  doh.gif

Laida 2012 01 27
Čia dalyvavo "nuotaka" Ernesta su mamyte, o antrasis vaikinas Rokas, kad skėlė skaudžią gyvenimo patirtį... Trumpai tariant, jis draugavo su panele, po daugiau nei metų jis norėjo skirtis, o ji, kaip supratau, ne. Ir dėl jo ji išėjo iš šio pasaulio, savo paliktuose laiškeliuose įvardijo jį kaltu. Bet žymioji Vaiva jam davė išrišimą doh.gif
Nežinau kaip išvis apie tokius dalykus gali viešintis pramoginėje laidoje unsure.gif Kaip jaustis merginos artimiesiems?..
Atsakyti
Vasario 14 d. rodys specialią laidą smile.gif
Atsakyti