Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

BENDRAUJAME TOLIAU IR TOLIAU DALINAMES PATIRTIMI smile.gif 4u.gif

sena tema : http://www.supermama...howtopic=780371
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 12 02, 12:03)
O cia gal truputi ne i tema, bet ar cia susirenka visos kas serga tiroiditu, ar is tam tikru miestu?  blush2.gif  ax.gif

Visos, visos, nesirusiuojam pagal miestus.
Atsakyti
4u.gif Sveikutes.....

Emilia dziugu girdeti, kad nuo tiroksino tu pilna energijos biggrin.gif

Hormonų stokos ( TIROKSINO TRUKUMO) arba hipotirozės požymiai yra :

· Nuovargis.
· Vidurių užkietėjimas.
· Svorio padidėjimas.
· Atminties sutrikimai.
· Sausa oda.
· Plaukų slinkimas.
· Šalčio netoleravimas.
· Dėmesio sukoncentravimo sutrikimas.
· Depresija.
· Prikimęs balsas.
· Sutrikusios menstruacijos ir nevaisingumas.
· Cholesterolio ir (ar ) trigliceridų kiekio padidėjimas kraujyje.
· Hipotermija.
· Reta širdies veikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 02 gruodžio 2011 - 14:22
QUOTE(linamog @ 2011 12 02, 13:28)
Visos, visos, nesirusiuojam pagal miestus.

Tada smagu, nes kazkaip buvau pagalvojus,kad is tam tikru miestu (pgl gydytojus) smile.gif

,,Nezinau kiek tiroiditas turi itakos ciklui, bet manau kad nedaug.
Man tiroidita rado po 1 gimdymo, kai vaikui buvo 2m 2men.
Ciklas iki nestumo buvo ilgas apie 60d. Po pirmo vaiko susirgau, kai vaikui buvo 1m 2men. ciklas 47d, veliau sutrumpejo iki 35d. Maitinau MP iki 1m.10men.
O dabar sirgau dar tik viena kart, kai vaikui buvo 1m 1men. Tiesa dar maitinu.,,

matot jus maitinot ilgai pati, del to taip ir galejo but, mano atveju, savaja maitinau ~ 2 sav. del to man ir keista, tikraiusiai esiu pas gydytoja unsure.gif . Bet gal dar kuri nors buvo susidurus su panasia situacija?

QUOTE(Lucero @ 2011 12 02, 15:19)
4u.gif  Sveikutes.....

Emilia dziugu girdeti, kad nuo tiroksino tu pilna energijos biggrin.gif

Hormonų stokos ( TIROKSINO TRUKUMO) arba hipotirozės požymiai yra :

·   Nuovargis.
·   Vidurių užkietėjimas.
·   Svorio padidėjimas.
·   Atminties sutrikimai.
·   Sausa oda.
·   Plaukų slinkimas.
·   Šalčio netoleravimas.
·   Dėmesio sukoncentravimo sutrikimas.
·   Depresija.
·   Prikimęs balsas.
·   Sutrikusios menstruacijos ir nevaisingumas.
·   Cholesterolio ir (ar ) trigliceridų kiekio padidėjimas kraujyje.
·   Hipotermija.
·   Reta širdies veikla.

labukas smile.gif kaip tavo reikalai, taip supratau kad visai neseniai pradejai gert po 100mg. kaip savijauta?
Atsakyti
Jau gereja, bet dar nera tokio jausmo kaip tu nupasakojai, kad buciau kaip prisukta , to nera dar... nu sake gydytojas sausi turetu jau buti jeigu ne tada dar galbut didinsim smile.gif bet jau geryn geryn, nes spali tai man kazkas ne to daresi, jau maniau kokia rudenine depresija biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu, kad jau vis geryn drinks_cheers.gif gal iki sausio ir tave prisuks kas nors biggrin.gif man tai ziauriai keista, kaikur raso kad 25mg tai mizerna lb doze, o as kaip nesava, idomu kas butu nuo 50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 12 02, 15:41)
Svarbu, kad jau vis geryn  drinks_cheers.gif gal iki sausio ir tave prisuks kas nors biggrin.gif man tai ziauriai keista, kaikur raso kad 25mg tai mizerna lb doze, o as kaip nesava, idomu kas butu nuo 50 biggrin.gif

kai man taip buvo tai as emiau labai greit vaiksciot tiesiog begti, visi stebejosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif geras. as tai dabar kaip kokia beprote tvarkau namus, jau neber ko, bet vistiek tvarkau biggrin.gif tikiuosi kai priprasiu prie tiroksino, tokia busena niekur nedings doh.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Ačiū už naują trobą 4u.gif
Oi, na kaip jums gerai, kad jus taip įkauna tiroksinas, man tai amžinai truksta ūpo doh.gif Bet sieju tą su vaiko auginimu, mano vaikis toks su batareiką lotuliukas.gif tik spėk lakstyt paskui jį
Atsakyti
smile.gif sveiki. tai jums pasiseke smile.gif nes mano mazylei tai geriau pagulet tv paziuret arba su lubom paplepet doh.gif nepriversi niekaip aktyviau pajudet. Dbr kai man padaugeju energijos galvoju vakarais pradesiu mokintis sokt ir ja kartu pamokisiu, tai kur tau jinai geriau sedes ir juoksis is manes biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 12 02, 13:03)
Sveikos, kaip jus visos laikotes? as ir vel kaip perkunas is gedro dangaus skubu pasidalinti ,,ispudziais'' biggrin.gif 3 diena geriu tiroksina, na ir tiek energijos seniai jau neturejau, nezinau kuom cia save uzimti, o svarbiausia nesinori miego!!!  bigsmile.gif
laaabai mane troskina ir nuolat geriu vandeni, net nakti atsibudus - 3litr kaip minimum, tai normalu?

thumbup.gif kad turi energijos, bet vandeni ,kad nakti geri tai negerai, apsunkini inkstus, o jie turi nakti ilsetis.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 02, 19:40)
thumbup.gif kad turi energijos, bet vandeni ,kad nakti geri tai negerai, apsunkini inkstus, o jie turi nakti ilsetis.

Gal kas ne taip su gliukozės kiekių kraujyje? g.gif
Atsakyti