Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sveikos,
niu man niekada nebuvo, kad butu tiek energijos.... g.gif
kartais kai reguliariai sportuoju, bunu energinga, bet pastaruoju metu, nuo pavasario, tai visai be jegu esu...jau neatsimenu kada buvo energijos, kad viska daryciau su vejeliu unsure.gif reik prisivert bent kazka daryt doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif meskute999 del gliukozes viskas ok, dare ir tuos man tyrimus sake viskas tvarkoi. O del energijos, gal taip dar del to, kad visa laika galvojau, va pradesiu gert tiroksina - atsiras daugiau jegu, nebebusiu mieguista, arba del to, kad 25mg ir tai man zaperdaug biggrin.gif na nezinau, bet jegui tikrai daug atsirado, gal dar del to, kad neseniai pradejau, kai priprasiu gal taip nebebus verysad.gif
dea o tu seniai geri tiroksina? po kiek?
Atsakyti
Labas visoms mergaitems 4u.gif .Aciu uz naujus namucius.Paskaitineju jusu pasisakymus,pasvarstymus,patarimus bet pati lyg ir neturiu ka idomaus parasyti.Smagu uz tave Emilia999 kad pradejus vartoti tiroksina igavai energijos.As pirmas dienas gulejau kaip negyva taip pat ir naktimis nemiegojau.Tai trumpai pavartojau Relanijum migdomuosius nakciai.Po truputi viskas susitvarke ir dabar nebereikia.
Paskutiniu metu jauciu energijos trukuma,toki kojose silpnuma,lyg oro truktu.Manau oro truksta,kad mazai bunu lauke.Visa savaite darbe,savaitgaliais namuose tvarkytis.Dar prasidejo sildymo sezonas,langu nebeatsidarau.Tai eisiu siandien nusipirkti magnio i vena,neurorubino i raumenis ir kalio chlorido pagerti.Pastiprinsiu sirdute,nes lyg ir meslungi naktimis traukia.
Atsakyti
o man kokia trecia diena ner energijos, noriu gulet... galva skauda... ir net tyngiu jums parasyt, nors ir paskaitau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , as ir pastaruoju metu super tyngine pasidarius, tyngisi viska daryt doh.gif Net pas daktare niekaip neprisiruosiu prisiregint pasitikrint, o jau reiketu, nes kelinta diena smaugia mane mano skydliauke jau doh.gif
Atsakyti
as irgi labai aptingus si rudeni bet cia del to, kad pritruko tiroksino, nesenai tik padidinom, tikiuosi po naujuju buti energingesne smile.gif nes reikia dirbti ir t.t o ne kaip vezliui vilktis.....

ka manot apie tai, kad sniega zada tik sausio antroje puseje???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 gruodžio 2011 - 12:53
QUOTE(Lucero @ 2011 12 03, 13:51)

ka manot apie tai, kad sniega zada tik sausio antroje puseje???

Man tai kazkokia nesamone su tuo oru siemet doh.gif , paciai keista, bet tikrai laukiu normalios ziemos, daug sniego, salcio bigsmile.gif , na bent jau per kaledas ir naujaka tikrai galetu prisnigt... g.gif
Atsakyti
Mane tai tas lietus uzkniso juodai .... blink.gif doh.gif
Atsakyti
uzkniso ir mane todel ir noriu normalios ziemos...tada ir energijos gal daugiau butu, nes slegiantis oras labai negatyviai veikia... unsure.gif
Atsakyti
Jeigu tai būtų truputi sniego ir nedidelis šaltukas, tai puiku, bet pas mus taip nebuna,tik pliurzynas iš sniego dažniausiai lieka. Tai jau ne,geriau taip kaip yra dabar ax.gif
Atsakyti
O as pasisakau uz rudeniska ora 4u.gif Turbut nelaukiu pastaruju metu ziemu, kai per pugas ir sniega isvaziuoti negalima... Ir siaip pastebejau, kad galiu normaliai rengtis, nereikia kelis sluoksnius vilktis uztenka lengvo paltuko, tai visada graziai atrodau wub.gif
Atsakyti
o as noriu sniego ir lengvo saltuko, labai patinka kai sauleta diena ir tas sniegas graziai blizga. Bet su tom prognozem tai gryna nesamone, rudeni botanikos suodose geles prazydo doh.gif , kazkodel jauciu kitu metu vasara bus butent rudeni arba jos visai nebus... blink.gif
Papildyta:
lina46 tarp kitko as irgi blogai miegu nakti, visai nesinori, sakot relanium padeda?
Atsakyti