Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Strazdelis

QUOTE(nmante @ 2009 09 16, 23:06)
tai mane iškart perspejo---jie ilgaaai miega....,po to jie dar valgo.... huh.gif  huh.gif  huh.gif

o ką, blogai, kad valgo? smile.gif
Atsakyti
Oi,neee smile.gif kaip tik gerai smile.gif uzvalgo ir moliuko kociot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 09 16, 23:10)

nuuu, o tada murzini namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukas03 @ 2009 09 10, 22:27)
Gal kieno vaikučiai lanko ar lankė PABIRUČIŲ gr.? Gal kokių atsiliepimų apie auklėtojas Ritą ir Daivą galėčiau išgirst. Vat, kad šeimininkėlė fantastiška, tai pastebėjau mirksiukas.gif

Mano vaikas praejusiais metais lanke Pabiruciu grupe. Ritute nuostabus ir siltas zmogus, labai rupestinga aukletoja thumbup.gif . Viso aukletojos ten labai geros. Danguole tai super moteris thumbup.gif , mano vaikui ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 11, 17:44)
mes ėjom šiandien, kaip tik vaikus vedė į lauką auklytės su auklėtoja.
direktorės neradom, pasirodo antradieni ir ketvirtadieni tik.
tai bandysim antradieni nulekt. pasiklausti kaip ten ta mūsų eilė, bus pavasariui kaip norėjom , ar ne.

sveiki. na ar buvot darzely, kokia jusu padetis?
Atsakyti
26 blink.gif mes...
sakė daug daugiavaikių prieš mus perrašyta ir pan... verysad.gif
sakė skambinti žiemą... bet kad kur tau... aš netikiu...

ir aš nesuprantu, nes kai tada buvom, sakė, oj be problemų tai čia va dar nedaug labai vaikų užsirašę.... o daba šast ir še tau... kiek pasidarė g.gif
gal reikės į savivaldybę eiti ar bent paskambinti, kad viskas gražiai būtų.
nenoriu pyktis ten, bet man čia labai jau neaišku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 17 rugsėjo 2009 - 15:02
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 17, 15:56)
26  blink.gif  mes...
sakė daug daugiavaikių prieš mus perrašyta ir pan...  verysad.gif
sakė skambinti žiemą... bet kad kur tau... aš netikiu...

ir aš nesuprantu, nes kai tada buvom, sakė, oj be problemų tai čia va dar nedaug labai vaikų užsirašę.... o daba šast ir še tau... kiek pasidarė g.gif
gal reikės į savivaldybę eiti ar bent paskambinti, kad viskas gražiai būtų.
nenoriu pyktis ten, bet man čia labai jau neaišku g.gif

Nu jo tikrai nekas, nes mes kai uzsirasinejom tai irgi sake, kad 100% pakliusim, nes esam pagal gyvenamaja vieta ir dar taip anksti uzsirasinejam, tai labai ir nesirupinom kitur uzrasynet, o gavom irgi stai ka, tik va viena laime kad jau ne taip toli esam, kaip jus.o i savivaldybe tikrai galima pabandyt kreiptis, gal ka pades arba nors paaiskins ka nors.
Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 09 01, 21:34)
Mes irgi lankom "Mažylius" smile.gif Jūsų gal dvynukai? mirksiukas.gif Aš rytoj galvoju palikt miegot savo mažąją, jau šiandien susitarėm, lovą išsirinkom, manau viskas bus gerai ax.gif

Maniškiai dvynukai:berniukas ir mergaitė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 11, 16:44)
mes ėjom šiandien, kaip tik vaikus vedė į lauką auklytės su auklėtoja.
direktorės neradom, pasirodo antradieni ir ketvirtadieni tik.
tai bandysim antradieni nulekt. pasiklausti kaip ten ta mūsų eilė, bus pavasariui kaip norėjom , ar ne.

Mūsų kadangi vyresnė dukra lankė šį darželį, tai be problemų priėmė, tik klausė nuo šio rugsėjo, ar nuo kito, nes per vidurį metų nepriims. Mes tai norėjom nuo pavasario pradėti. Tai pasakėm, kad nuo šio, galvojom, jeigu blogai lankys/ožiuosis/nepatiks/sirgs, tai lankysim tik kaip sąrašiniai.
Bet ačiūdie, viskas normaliai bigsmile.gif

Ryte pažadinu, klausiu ar labai nori miegelio, linksi galvytę, po to paklausiu, ar nori į darželį, tada šokteli iš lovos ir nubėga į kitą kambarį rengtis. Panašu, kad jiems labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2009 09 16, 22:10)

O kaip netikėtai sužinojau apie jus.
Gal prisimenat mergaitę vardu Sindi, užpraeitais metais baigė priešmokyklinę grupę.
Lankė keramiką "Strazdelyje', laaabai patiko.
Dabar aš ją tik su savim į mamuklubas.lt nusivedu, kai būna keramikos pamokėlės mamoms.
Gal kartais vedate ne darželiuose keramikos būrelius, nes būna kad užsimena, kaip smagu buvo. thumbup.gif ir kaip mielai lankytų, bet mokykloje Pilaitėje nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 20 rugsėjo 2009 - 14:52
Zinoma,prisimenu,perduokit silciausius linkejimus wub.gif wub.gif 4u.gif :)Deja,tik,darzeliuose vedu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 20 rugsėjo 2009 - 20:45
Labas!
Nuo rugsejo vedu dukra Smilte i "Pabiruciu" grupe. Gal zinot kokiu principu keiciasi aukletojos? Neaisku kuri kada buna. Gal yra seniau lankanciu sia grupe? Kokie atsiliepimai? Aciu.
Atsakyti
Labas vakaras mamytės tai kol kas į Pabirucius eina mano Matukas,
IngaV dukrelė Smiltė;
pagrandukas03 dukrelė deja vardo nezinau.
Taip pagrandukas03 tas "tvirtas" vyrukas ir yra mano mazius. Dabar jis su mano mama vaikšto ir bando priprasti. Beja šiandien suėjo jam 2 metukai, tai švenciam ir gimtadienį ir vardadienį. Tad jeigu jūsų dukrelės buvo darzelyje tad gavo skanėstų, kaip sakant panos bus po baliaus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šį savaitgalį pakrykštijome Matuką tai dar ir gimtadienis su vardadieniu. Žodžiu vieni baliai. Na InguteV neįuriu žalio supratimo kaip keičiasi auklytės, bet užtad labai malonu kai galima pabendrauti su kitomis mamytėmis šiam forume. Iki
Atsakyti
QUOTE(irinulia @ 2009 09 17, 21:57)
Nu jo tikrai nekas, nes mes kai uzsirasinejom tai irgi sake, kad 100% pakliusim, nes esam pagal gyvenamaja vieta ir dar taip anksti uzsirasinejam, tai labai ir nesirupinom kitur uzrasynet, o gavom irgi stai ka, tik va viena laime kad jau ne taip toli esam, kaip jus.o i savivaldybe tikrai galima pabandyt kreiptis, gal ka pades arba nors paaiskins ka nors.

Sveikos,mano problema buvo tokia pati,uzsirasem anksciausiai, o papulti nepavyko,vis kazkaip direktore nusimuilindavo,kad grupes pilnos,jau buvau nejuokais supykus ir skambinau i savivaldybe del netvarkos,bet ten maloningai paaiskino,kad tikrai situacija prasta ir reikia paciai ieskotis darzelio pakeliui i darba ar pan.zodziu nieko nepesiau,ejom i rusiska darza puse metu, o kai jau nukeliavau sia vasara pasidometi del vietu mes jau buvome itrauktos i sarasus,nereikejo net triuksmauti(o jau ruosiausi wub.gif )
p.s. bet jau serga mano vaikas kas savaite doh.gif vis sukaitusia parsivedu,nugara slaputele,siaip patenkinta esu kad islaukiau to darzelio,nes vaikas kaip ant sparnu lekia,gal ir nuo mano patenkintos busenos lotuliukas.gif
Atsakyti