QUOTE(Upokšnis @ 2012 04 10, 19:58)
O jei norės mokamai - nebegaus
Nepykit, bet skamba fantastiškai

Tik šios kortelės dėka atsivėrė akys ir pamatėt, kiek išleidžiat maistui. O iki tol - neskaičiavot, neanalizavot maisto išlaidų
buvom primete. atsidedi savaitei X lt. maistui pinigu ir viduri savaites kazkaip ju nelieka

tad niekada tiksliai neskaiciavom kiek butent maistui isleidziam. turint vaiku visokios smulkmenos labai greitai istustina pinigine. db tiesiog vienoj vietoj perkantis tik maista( pas muxima tik 1 lygio tai ten nieko praktiskai apart maista ir ner), tad greitai pasimate kad butent tiek o ne itiek isleidziam pavalgymui. seniau bandziau ir cekiukus rinkt ir tik bankiniu budu atsiskaitinet, bet.... truko kantrybe gan greit

ir ne ka daugiau suzinojom kur dingsta pinigai. atrodo uzdirbi, bet pastoviai ju ner

. mokesciams atsidedi, o likusi dalis greit pasibaigdavo
man tai savotiskas finansu kontroliavimas

geria kai kiti moka be pagalbos kontruoliuoti savo islaidas, man taip nesigauna.
seniau is darbo gryzdama per visas pardes, o db tik per 1 ir tai dar gerai pagalvoji
ai nzn man visai patinka Lyoness. nesijauciu pauolusi i piramide ar apgauta. + gryzta pinigeliai ir uz rekomendacijas. tad jau mazu maziausiai 13 atlyginima per metus turesiu. as negodi - man uztenka ir tiek, o jei kitiems tai yra mazai - tai nera pagrindas pulti Lyoness narius.