Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(RaimondaSto @ 2012 04 25, 09:14)
Man aiškino, kad dabar kažkiek laiko būni vartotojas, pasižiūri, kaip veikia nuolaidų sistema, nusipirkęs Maximos čekį už 700 lt., o vėliau gali avansuot g.gif

bet gali ir neavansuoti 4u.gif realiai isitikinai kaip veikia, ar tau tai priimtina ir pats sprendi. nes realiai gaunas situacija kad prisiperka vienetu ir psio, nes ju "remejas" nesugeba paaiskinti kaip sistema veikia ax.gif ir zmogus nusivilia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 25 balandžio 2012 - 09:28
Ar daug kas naudojates sia lojalumo kortele?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 04 25, 09:19)
realiai gaunas situacija kad prisiperka vienetu ir psio, nes ju "remejas" nesugeba paaiskinti kaip sistema veikia  ax.gif ir zmogus nusivilia...

Nebūtinai tave užregistravęs žmogus turi viską išmanyti ir tave mokyti. Jeigu jis tau nepadeda, gali kreiptis į kitą tos pačios linijos žmogų, o dar geriau nueiti į mokymus, kuriuose viskas bus smulkiai paaiškinta. LYONESS siūlo 10 būdų gauti naudą. Pirmas - gauni 2 proc. nuo savo pirkinių. Antras - litai kaupiasi ateičiai. Trečias - gauni pusę procento nuo savo užregistruotų narių pirkinių. Ir dar 7 būdai uždirbti pinigus, kuriuos gali išmokti (bet neprivalai).
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 04 30, 18:39)
Ar daug kas naudojates sia lojalumo kortele?

jau beveik 12 tukstanciu ...cia daug ar mazai g.gif manau kad jau daug ....kasdiena musu daugeja ....
Atsakyti
Tai ką, startavo nemokama narių registracija. Puiki žinia tiems, kas laukė būtent šios akimirkos thumbup.gif
O jei kas nors neturite "rekomenduotojo" į šią pirkimų bendruomenę, kreipkitės, padėsiu biggrin.gif
Atsakyti
O man aiskino, kad startui reikia nusipirkti cekiu uz 700 Lt, o ne 7000? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2012 06 07, 10:19)
O man aiskino, kad startui reikia nusipirkti cekiu uz 700 Lt, o ne 7000?  g.gif

Iki vakar reikėjo, nuo vakar sėkmingai registruojame be jokių čekių pirkimo, visiškai nemokamai. Sąlyga, kad registracija būtų galutinai patvirtinta, per 30 dienų apsipirkti pas bet kurį iš lojalumo partnerių už bet kokią sumą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixi: 07 birželio 2012 - 09:38
As turiu kortele jau daugiau nei 2 menesiai, viskas puikiai veikia, gaunu nuolaidos nuo apsipirkimu, daznai perku maximoj, tad turiu ju dovanu kortele. O dabar kai registracija nemokama tai isvis super. Dabar tiesiog kiekvienas gali gauti si paslauga. Tikrai kreipkites, padesim registruotis. 4u.gif
Papildyta:
Jau galima gauti papildoma nuolaida ir perkant per Lyoness Top Shop parduotuveje, net 15% naudos.
Atsakyti
gaila man tu buratinu, kurie dar tiki pasakomis, kad uzkasus pora pinigeliu, isaugs pinigu medis.
is to islosia tik gudrieji lapes ir katinai - visu tokio tipo piramidziu virsuneles.
o jus, buratinai, kraukit kraukit jiems pinigelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2012 06 06, 17:56)
kreipkitės, padėsiu  biggrin.gif

QUOTE(viola**** @ 2012 06 07, 13:45)
Tikrai kreipkites, padesim registruotis.  4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2*2 @ 2012 06 08, 20:28)
gaila man tu buratinu, kurie dar tiki pasakomis, kad uzkasus pora pinigeliu, isaugs pinigu medis.
is to islosia tik gudrieji lapes ir katinai - visu tokio tipo piramidziu virsuneles.
o jus, buratinai, kraukit kraukit jiems pinigelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(2*2 @ 2012 06 08, 20:28)
o jus, buratinai, kraukit kraukit jiems pinigelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif o jus kas - Karabas Barabas? hihihi.gif
Kiekvienas zino ka daro, deja Buratinos laiku nebuvo MLM, o dabar yra - tad uzkasus pora pinigeliu tikrai galima isauginti pinigu medi cool.gif
Atsakyti