Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(Upokšnis @ 2012 04 17, 18:20)
Manęs nedomina kiek kas deklaruoja, kokiose šalyse vyksta susitikimai, kas ten važiuoja ir t.t.  schmoll.gif Mane tik įdomu, ar ateina į susitikimus tie žmonės, kurie pradėjo nuo 0, ar pasakoja nuo ko pradėjo, kaip sekėsi, kokie sunkumai buvo, per kiek laiko atsipirko ir t.t Aš gali paprastas žmogus, norinti įsigyti kortelę, akis į akį pabendrauti su žmogumi, kuris kortele naudojasi 2 - 3 metus  4u.gif

ne bigsmile.gif . todel kad Lietuvoje tera apie metus biggrin.gif bet jei turit pazystamu Austrijoje, Voketijoje ir pan. - rasit smile.gif
Atsakyti
Na taip, Lietuvoje kol kas prezidentinės komandos narių gal ir nerasim, tačiau yra tikrai ne vienas lyderis, kuris per tuos metus pasiekė nemažų rezultatų. Juk tie patys žmonės, kurie veda oficialias prezentacijas, turi turėti tam tikrą karjeros lygį (jei neklystu minimum 3-ią). O kas žino, kiek kompanija moka už būvimą tam tikrame karjeros lygyje, daugmaž gali įsivaizduoti, su keliais nuliukais jų atlyginimai. Tiesa, man asmeniškai teko matyti kelių lyderių internetinius ofisus. Tai jeigu mano ofisas atrodytų kaip jų, aš nebesusiskaičiuočiau biggrin.gif
Bet gal apie svetimus pinigus geriau nekalbėti. O norint išgirsti sėkmės pradžios istorijų, visada galima po pristatymų prie šių žmonių prieiti ir pabendrauti asmeniškai. Kiek žinau, nei vienas jų neatsisako tai padaryti. Jei kam įdomi mano nuomonė, tai norint lyoness kompanijoj būti sėkmingu visų svarbiausia nebūti alergiškam žodžiui "marketingas". Na o po 2-3 metų bus galima susitikti ir su manim - papasakosiu savo sėkmės istoriją thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roza_moza @ 2012 04 17, 18:16)
atitrukt nuo bandos, o tai juk ir sunkiausia - buti kitokiu  wub.gif
Negaliu nustot juoktis... Lyoness - ne banda? Taigi kuo daugiau bandos, tuo daugiau naudos. Agitatorės, jūs pačios skaitykit, ką rašot.

QUOTE(wixi @ 2012 04 17, 21:39)
Na o po 2-3 metų bus galima susitikti ir su manim - papasakosiu savo sėkmės istoriją  thumbup.gif  biggrin.gif
Tai gal nebereikės ir tiktis - apie jus rašys visi tabloidai ir papuošite turtingiausių LIetuvos žmonių dešimtuką? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 14, 13:54)
* Kur garantija, kad Lyoness savininkai vieną dieną kaip Mavrodis nepasiplaus su visais indėliais  g.gif - gerai jei tie pirmieji jau bus spėję atsiimt, o paskutiniai irgi liks prie suskilusios geldos. Juk niekur nėra šimtaprocentinės garantijos.

nu va kazkaip sunku gal bus uzraukt sios kompanijos veikla per visa pasauli isisaknijusia ir jau uzsukto mechanizmo paleisto sustabdyti ...
tai yra skirta smulkiam verslui issilaikyti ir zmonems uzdirbti ,lengviau gyventi ...
as ziu jau menuo kaip naudojuos sia sistema ,ir draugu kiek atsirado kurie isijungia po truputi po truputi .atsirado tu taupykliu pas mane net nezinau is kur g.gif nu smagu tiesiog ...
o suprasti sistema ir pamatyti jos nauda gali juk ne kiekvienas...ne visi galim gi buti kirpejais ,ar juristais ,ar biudzetines istaigos darbuotojai ....taip kad kiekvienam savo ...
vakar apie 17 val registravau zmogu ,o po 2 val vel registravau .ir per 2 val lietuvoje buvo jau priregistruota 54 zmones .tempas dabar tikrai didelis ir noria zmones jungiasi .jau beveik 10 000 zmoniu .
as pati susiduriau su realia didziuju sponsoriu pagalba -mano krastietei Niujorke veda prezenacijas cekas kurio uzdarbis ...net nezinau kiek nuliuku bigsmile.gif ir jis visai visiems yra pasiekiamas ,nevazineja limuzinu issipustes ,o padeda zmonems ...
zmones prisigalvoja kaip isnaudot kortele ...papasakosiu realu buda kuri naudoja net kelios Zepter kompanijos darbuotojos .Zepter saskaitas uz gaminius galima apmoketi per maxsima.ji savo klientu paima sutartis ir apmoka .jau per menesi ji apmoka virs 10000 litu .galit paskaiciuot kiek jai gryzta thumbup.gif nu fantastika.
kitas atvejis mano zmogaus.gyvena miestelyje nedideliam .nuejo pas viena kaimyne bobule ,pas kita ..keliu bobulyciu surinko elektros ,vandens ,telefonu saskaitas ir per sia sistema apmokejo .bobulytes liko patenkintos kad niekur eiti nereikia ,i namus atnesa.
dar statybininkai per senukus medziagas perka kai daro remontus klientams .
nu vienu zodziu ribu nera kaip isnaudot sistema ...
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2012 04 18, 10:04)
galit paskaiciuot kiek jai gryzta  thumbup.gif nu fantastika.
kitas atvejis mano zmogaus.gyvena miestelyje nedideliam .nuejo pas viena kaimyne bobule ,pas kita ..keliu bobulyciu surinko elektros ,vandens ,telefonu saskaitas ir per sia sistema apmokejo .bobulytes liko patenkintos kad niekur eiti nereikia ,i namus atnesa.
Kiek? Kokio dydžio bobulyčių sąskaitos? 200 Lt? Grįžta kokie 4 Lt (2%)?
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 04 18, 09:17)

1000-aji karta pakartosiu 4% bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=mititėja,2012 04 18, 10:17]
[patykėkit ,ne viena bobulytė taip sukasi ,ir sugeba per mėn susigrąžint nemažai,o tau vis vien tinka ši sistema,kitaip nekomentuotum kiekviena kartą ir pati nepajusi tuoj kaip pradėsi naudot tą kortelę ir pradėsi kitaip kalbėti,pažįstų tokį žmogų kuris kalbėjo sausio mėn ,kad nesamonė,nesamonė,o kai pamatė kad aplinkui žmonės pradeda uždirbinėti tai nuo gegužės pati sukasi šioj sistemoj ir jau 3 karjeros lygyje-tai komentuok kaip nori visvien nenuginšysi,kadangi pati uždirbau jau tikrai daug ir žinau kad komandoj labai gerai airiai sukasi,o be je ir iš kitų šalių jungiasi irgi neblogai,perka žmonės,naudojuosi sistema,kaupiasi AV ir grįžta grąža,ir puiku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O šiaip visai smagu būtų, kad lyoness nariai pasidalintų patirtimi, kokių gudrybių imasi, kad susigrąžinti kuo daugiau pinigėlių thumbup.gif
Aš galiu keletą irgi paminėti. Pvz perkant pas mokėjimai.lt partnerius, atsispausdinti mokėjimo kvitą ir apmokėti jį maximoj. Taip perkant net ir ne pas lyoness partnerius galima neblogai sutaupyti biggrin.gif Tas pats ir perkant iš neriba.lt - atsispausdinti maximos kvitą ir gauti dvigubą naudą thumbup.gif Be to su maximos kortele galima nusipirkti maximos dovanų čekių ir jais atsiskaityti ermitaže biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2012 04 18, 10:58)
O šiaip visai smagu būtų, kad lyoness nariai pasidalintų patirtimi, kokių gudrybių imasi, kad susigrąžinti kuo daugiau pinigėlių  thumbup.gif
Aš galiu keletą irgi paminėti. Pvz perkant pas mokėjimai.lt partnerius, atsispausdinti mokėjimo kvitą ir apmokėti jį maximoj. Taip perkant net ir ne pas lyoness partnerius galima neblogai sutaupyti  biggrin.gif Tas pats ir perkant iš neriba.lt - atsispausdinti maximos kvitą ir gauti dvigubą naudą  thumbup.gif Be to su maximos kortele galima nusipirkti maximos dovanų čekių ir jais atsiskaityti ermitaže  biggrin.gif

čia nėra jokių gudrybių,o paprasčiausiai žinojimas ir naujos informacijos sekimas ir protingai naudotis sistema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2012 04 18, 10:04)
o suprasti sistema ir pamatyti jos nauda gali juk ne kiekvienas...ne visi galim gi buti kirpejais ,ar juristais ,ar biudzetines istaigos darbuotojai ....taip kad kiekvienam savo ...
Įdomiai sulyginot: kirpėjus, juristus ir biudžetinės įmonės darbuotojus... lotuliukas.gif Kuris žmogus negali būti biudžetinės įmonės darbuotoju? biggrin.gif

Primenu, kad profesijų paminėjimas - įžeidimas, nes jūsų kolegė VIVULIA pasiskundė moderatorei kaip įžeista, nes buvo paprašyta patikslinti, kokį konkrečiai darbą dirba. Sąskaitininkė jai pasirodė žeminantis darbas.
Taip kad labai nesišvaistykit požiūriu į profesijas. mirksiukas.gif

QUOTE(VIVULIA @ 2012 04 18, 10:29)
1000-aji karta pakartosiu 4%  bigsmile.gif
2 Maximos + 2 Lyoness? Tai Maximos 2% ir taip gautų?
Tarkim, kad visi 4% - Lyoness. Tai nuo 200 Lt - 8 Lt. Kiek bobulyčių šitaip aptarnaujat? Kiek laiko tam sugaištat? Ar negaila darbo laiko? Bent jau man mano darbas atneša daugiau naudos. T. y. laiką, sugaištą tiems 4% atgauti panaudojusi savo tiesioginiam darbui, uždirbsiu pastebimai daugiau. blush2.gif O be to, dirbdama savo darbą, gerinu kvalifikaciją, o mokėdama už bobulyčių elektrą - ne.

QUOTE(stru @ 2012 04 18, 10:37)
patykėkit ,ne viena bobulytė taip sukasi ,ir sugeba per mėn susigrąžint nemažai,o tau vis vien tinka ši sistema,kitaip nekomentuotum kiekviena kartą ir pati nepajusi tuoj kaip pradėsi naudot tą kortelę ir pradėsi kitaip kalbėti
Jūsų turginis tekstas tik parodo, kokio aukšto lygio žmonės naudojasi Lyoness.

Aš nesuprantu, kaip galima nesuvokti, kad "atgauni daugiau" tik daugiau išleisdamas. Kad tai - dar vienas vartojimo skatinimas.
Pirkti dovanų čekius, kad vėliau jais apmokėtum sąskaitą kitoje parduotuvėje... doh.gif Juk tai laiko gaišimas. Nebent tame "Ermitaže" ruošiatės pirkti už keliasdešimt tūkstančių. Bet pradžiai juos turėt reikia.

Skaitydama temą, susidariau nuomonę, kad jeigu nori uždirbt, turi dirbt (tinklinio marketingo principu). Jeigu nenori dirbt, gali tiesiog naudotis kaip papildoma nuolaidų kortele, bet tam reikia "avansuoti" parduotuves (per Lyoness sistemą), už ką ir gauni tą papildomą nuolaidą. Kas (man asmeniškai) neapsimoka, nes tą patį ar dar daugiau "atgaunu" tiesiog mažiau vartodama. rolleyes.gif
Dar vienas pastebėjimas: Lyoness (pati sistema) yra iš kažko išlaikoma. Taip pat "marketinginį darbą" dirbantys - irgi gauna savo procentą (kaip ir visose tinklinio marketingo sistemose). Neatsiranda tie pinigai iš niekur. Jie iš tų pačių - jūsų mokamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 18 balandžio 2012 - 11:37
QUOTE(mititėja @ 2012 04 18, 12:27)
Įdomiai sulyginot: kirpėjus, juristus ir biudžetinės įmonės darbuotojus...  lotuliukas.gif Kuris žmogus negali būti biudžetinės įmonės darbuotoju?  biggrin.gif

Primenu, kad profesijų paminėjimas - įžeidimas, nes jūsų kolegė VIVULIA pasiskundė moderatorei kaip įžeista, nes buvo paprašyta patikslinti, kokį konkrečiai darbą dirba. Sąskaitininkė jai pasirodė žeminantis darbas.
Taip kad labai nesišvaistykit požiūriu į profesijas.  mirksiukas.gif

2 Maximos + 2 Lyoness? Tai Maximos 2% ir taip gautų?
Tarkim, kad visi 4% - Lyoness. Tai nuo 200 Lt - 8 Lt. Kiek bobulyčių šitaip aptarnaujat? Kiek laiko tam sugaištat? Ar negaila darbo laiko? Bent jau man mano darbas atneša daugiau naudos. T. y. laiką, sugaištą tiems 4% atgauti panaudojusi savo tiesioginiam darbui, uždirbsiu pastebimai daugiau.  blush2.gif O be to, dirbdama savo darbą, gerinu kvalifikaciją, o mokėdama už bobulyčių elektrą - ne.

Jūsų turginis tekstas tik parodo, kokio aukšto lygio žmonės naudojasi Lyoness.

Aš nesuprantu, kaip galima nesuvokti, kad "atgauni daugiau" tik daugiau išleisdamas. Kad tai - dar vienas vartojimo skatinimas.
Pirkti dovanų čekius, kad vėliau jais apmokėtum sąskaitą kitoje parduotuvėje...  doh.gif Juk tai laiko gaišimas. Nebent tame "Ermitaže" ruošiatės pirkti už keliasdešimt tūkstančių. Bet pradžiai juos turėt reikia.

Skaitydama temą, susidariau nuomonę, kad jeigu nori uždirbt, turi dirbt (tinklinio marketingo principu). Jeigu nenori dirbt, gali tiesiog naudotis kaip papildoma nuolaidų kortele, bet tam reikia "avansuoti" parduotuves (per Lyoness sistemą), už ką ir gauni tą papildomą nuolaidą. Kas (man asmeniškai) neapsimoka, nes tą patį ar dar daugiau "atgaunu" tiesiog mažiau vartodama.  rolleyes.gif
Dar vienas pastebėjimas: Lyoness (pati sistema) yra iš kažko išlaikoma. Taip pat "marketinginį darbą" dirbantys - irgi gauna savo procentą (kaip ir visose tinklinio marketingo sistemose). Neatsiranda tie pinigai iš niekur. Jie iš tų pačių - jūsų mokamų.

jūs turit savo nuomonę,aš turiu savo nuomone,jūs išleidžiat pinigus kur norit,aš kada žinau sistema išleidžiu naudodamasi sistema,mes esam visi pirkėjai -tik aš išleidžių ir gaunu naudą,o jus tik bandot kažką įrodyt-ir aš tikrai nesiruošiu nieko įrodinėt,čia kiekvienas renkasi pats ir kiekvieno nuomone gerbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2012 04 18, 13:41)
jūs turit savo nuomonę,aš turiu savo nuomone,jūs išleidžiat pinigus kur norit,aš kada žinau sistema išleidžiu naudodamasi sistema,mes esam visi pirkėjai -tik aš išleidžių ir gaunu naudą,o jus tik bandot kažką įrodyt-ir aš tikrai nesiruošiu nieko įrodinėt,čia
Visi įrodinėja: jūs - kad labai naudinga, aš - kad ne. Jūs teigiat žinanti sistemą, aš teigiu, kad kad nesuprantat jos. Taip, kiekvieno teisė keist/nekeist nuomonę.

QUOTE(stru @ 2012 04 18, 13:41)
kiekvienas renkasi pats ir kiekvieno nuomone gerbiu 4u.gif
Man neatrodo, kad labai gerbtumėte mano nuomonę. schmoll.gif
Atsakyti