QUOTE(beskaiste @ 2012 04 18, 10:04)
o suprasti sistema ir pamatyti jos nauda gali juk ne kiekvienas...ne visi galim gi buti kirpejais ,ar juristais ,ar biudzetines istaigos darbuotojai ....taip kad kiekvienam savo ...
Įdomiai sulyginot: kirpėjus, juristus ir biudžetinės įmonės darbuotojus...

Kuris žmogus negali būti biudžetinės įmonės darbuotoju?
Primenu, kad profesijų paminėjimas - įžeidimas, nes jūsų kolegė
VIVULIA pasiskundė moderatorei kaip įžeista, nes buvo paprašyta patikslinti, kokį konkrečiai darbą dirba. Sąskaitininkė jai pasirodė žeminantis darbas.
Taip kad labai nesišvaistykit požiūriu į profesijas.
QUOTE(VIVULIA @ 2012 04 18, 10:29)
1000-aji karta pakartosiu 4%
2 Maximos + 2 Lyoness? Tai Maximos 2% ir taip gautų?
Tarkim, kad visi 4% - Lyoness. Tai nuo 200 Lt - 8 Lt. Kiek bobulyčių šitaip aptarnaujat? Kiek laiko tam sugaištat? Ar negaila darbo laiko? Bent jau man mano darbas atneša daugiau naudos. T. y. laiką, sugaištą tiems 4% atgauti panaudojusi savo tiesioginiam darbui, uždirbsiu pastebimai daugiau.

O be to, dirbdama savo darbą, gerinu kvalifikaciją, o mokėdama už bobulyčių elektrą - ne.
QUOTE(stru @ 2012 04 18, 10:37)
patykėkit ,ne viena bobulytė taip sukasi ,ir sugeba per mėn susigrąžint nemažai,o tau vis vien tinka ši sistema,kitaip nekomentuotum kiekviena kartą ir pati nepajusi tuoj kaip pradėsi naudot tą kortelę ir pradėsi kitaip kalbėti
Jūsų turginis tekstas tik parodo, kokio aukšto lygio žmonės naudojasi Lyoness.
Aš nesuprantu, kaip galima nesuvokti, kad "atgauni daugiau" tik daugiau išleisdamas. Kad tai - dar vienas vartojimo skatinimas.
Pirkti dovanų čekius, kad vėliau jais apmokėtum sąskaitą kitoje parduotuvėje...

Juk tai laiko gaišimas. Nebent tame "Ermitaže" ruošiatės pirkti už keliasdešimt tūkstančių. Bet pradžiai juos turėt reikia.
Skaitydama temą, susidariau nuomonę, kad jeigu nori uždirbt, turi dirbt (tinklinio marketingo principu). Jeigu nenori dirbt, gali tiesiog naudotis kaip papildoma nuolaidų kortele, bet tam reikia "avansuoti" parduotuves (per Lyoness sistemą), už ką ir gauni tą papildomą nuolaidą. Kas (man asmeniškai) neapsimoka, nes tą patį ar dar daugiau "atgaunu" tiesiog mažiau vartodama.
Dar vienas pastebėjimas: Lyoness (pati sistema) yra iš kažko išlaikoma. Taip pat "marketinginį darbą" dirbantys - irgi gauna savo procentą (kaip ir visose tinklinio marketingo sistemose). Neatsiranda tie pinigai iš niekur. Jie iš tų pačių - jūsų mokamų.