Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(beskaiste @ 2012 06 30, 18:01)
necituokit jos ....kuo daugiau š...... judini ,tuo daugiau smirda ....kai niekas nebekreipsim i ja demesio ,nebetures ka ir atrasyti...pati sau su savim pasikalbes ir nusibos gi gal ....
as kiekviena diena atsidarau internetu ofisa ir taip idomu kolkas ...grupe dideja ,litai kapsi ...
ruosiausi ieskoti naujos dantistes (mano ilgamete jau pensininke ir nuduko smile.gif )tai dabar net ir pas dantiste uzsiregistravau vilniuje  kuri yra sioje  sistemoje .norisi isnaudoti visas galimas galimybes ...

Reklama yra reklama, bet jau kultūros stoka tai akivaizdi blink.gif .
Paskaičiau kad gerai jūs čia ,, plaunate'' smegenėles visoms. Tik skirtumas toks, kad kitos gauna kelis centus TIK nuo savo pirkinių. O jūs, kaip suprantu, dar ir nuo jų išleistų sumų. Todėl ir kultūros nebėra jei kas parašo neigiamą atsiliepimą.
P.s. kortelės neturiu, nes kol kas nematau kokią naudą ji man galėtų duoti.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2012 07 02, 13:59)
Reklama yra reklama, bet jau kultūros stoka tai akivaizdi blink.gif .
  Paskaičiau kad gerai jūs čia ,, plaunate'' smegenėles visoms. Tik skirtumas toks, kad kitos gauna kelis centus TIK nuo savo pirkinių. O jūs, kaip suprantu, dar ir nuo jų išleistų sumų. Todėl ir kultūros nebėra jei kas parašo neigiamą atsiliepimą.
  P.s. kortelės neturiu, nes kol kas nematau kokią naudą ji man galėtų duoti.

smile.gif man skalsu, kas gi po tokios "reklamos" tiksliau - antireklamos isvis norėtų turėti reikalų su tokia "kontora" g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 07 02, 14:53)
smile.gif man skalsu, kas gi po tokios "reklamos" tiksliau - antireklamos isvis norėtų turėti reikalų su tokia "kontora"  g.gif

kontora gera thumbup.gif -o žmonių nepasirinksi-visokių yra-vysokių reikia
Atsakyti
musu gretos dideja ,jau perkopem 17000 ....
Atsakyti
Klausimelis,

Maximos cekis minimum 200 Lt?
Jau kaip nepatogu su tais cekiais tai nerealiai, ypac kai vienur gali po truputi leisti (maxima), kitur uz visa suma pilti ( Lukoilas) na maisalyne nereali. Bent jau pradedanciajai tai labai painu doh.gif
O kaip tada apskaiciuoti ta lygiai 100 Lt uz degalu kai nezinai kokia suma su nuolaida bus? ar pilti daugiau, kiek reikes damoketi, na tuos virs 100 Lt cekiu, duosime grynais? Ceki paduoti pries pilant ar po. Klausimu n.
Atsakyti
maxioms pirma kortele 200 lt nes joje jau yra tie pinigeliai.o po to nors ir po 50 lt gali papildyti .
ceki paduodi pries pilant ir nustato operatorius...rudeni bus tokios korteles kaip ir maxsimos ,kurias pildysimes internetu ir pilt galesim uz kiek norim...laiko klausimas cia ....
nu nepatogu ,bet as pripratau ir dabar man viskas ok...atrodo kad taip ir turi buti...
Atsakyti
O kaip su gaunamų į sąskaitą pajamų mokesčiais? Juk gaunamos asmens pajamos yra apmokestinamos.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 07 25, 18:02)
O kaip su gaunamų į sąskaitą pajamų mokesčiais? Juk gaunamos asmens pajamos yra apmokestinamos.

Na gal kada ir VMI susidomės ,,nauja veikla". Juk reikia pinigus traukti iš šėšėlio.
Atsakyti
Esu labai nusivylusi Lyoness, nes per sia kompanija prardau ne tik pinigus, bet ir geriausia drauge. tapau jos nare dar sausio menesi 2012 m., kai drauge mane neteisingai informavo, kad pirkdama vienetus nieko nerizikuoju, kad bet kada galesiu juos prapirkti. O, pasirodo, nieko as dabar negaliu! Turiu parduot tuos nelemtus vienetus, kad tokiu budu atgauciau inestus pinigelius, o, kad veltui ir tai nelabai kas nori is mano pazistamu ten list. Ir aciu Dievui,, kad savo laiku ne vienas is mano giminiu, pazistamu nesusigunde pirkt tu vadinaku isankstinio apmokejimo cekiu, nes as lygiai taip pat jiems aiskinau, kad juos bet kada gales prapirkt, jei ir neuzdirbs ten tu tukstanciu. Praradau ne mazai pinigu per ta piramidini Lyoness, is mano inestu vienetu uzdirbi kazkas, bet ne as...
Atsakyti
QUOTE(RaimondaSto @ 2012 08 12, 14:55)
Esu labai nusivylusi Lyoness, nes per sia kompanija prardau ne tik pinigus, bet ir geriausia drauge.

nelabai suprantama, ką praradot, nes lyg ir nereikia niekur nieko įnešinėt, jokių vienetų pirkt.
jei aš neplanuoju nieko pirkti senukuose pavyzdžiui, tai jų išankstinio apmokėjimo čekių ir neperku, kam jie man.
o perku tokius, kurie man bet kokiu atveju reikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 12 rugpjūčio 2012 - 16:00
QUOTE(dera1 @ 2012 08 12, 16:59)
nelabai suprantama, ką praradot, nes lyg ir nereikia niekur nieko įnešinėt, jokių vienetų pirkt.
jei aš neplanuoju nieko pirkti senukuose pavyzdžiui, tai jų išankstinio apmokėjimo čekių ir neperku, kam jie man.
o perku tokius, kurie man bet kokiu atveju reikalingi.

Tai cia neseniai visai tik atsirado ta galimybe stot visiskai nemokamai, o pries pusmetu dar turejai arba vienetus pirkt, arba prapirkt minimum uz 1050lt Maximos ceki. Mano geriausia drauge, kuria aklai pasitikejau, man paaiskino klaidingai, kad, jei ir niekas nesiregistruotu po manes, as bet kada galesiu pasitraukt is sistemos, prapirkdama savo isankstinio apmokejimo cekius iki paskutinio cento,kad cia yra 0 rizikos prarast pinigus. Sumasciau po pusmecio, kad cia man naudos nera laikyt toj sistemoj savo pinigelius ir juos isleist kaip cekius-prapirkt. O tada ir paaiske, kad negaliu to padaryt, kaip kad man pasakojo! As tada tikrai nebuciau registravusis, jei nebutu manes suklaidinusi drauge. O ir kitus taip klaidinau, sakydama, kad cei tikrai viska bus galima prapirkt, jei po taves nesiregistruoja niekas. Tai kaip man dabar atgaut savo pinigus? Dar ir skaidres buvo atsiuntus drauge, kur aiskina apie nuline rizika J. Rojiene. O paskiau man ta drauge jau pasakoja, kad, kur pinigai, ten visad yra rizikos, tai kam tada reikejo meluot pries registruojantis? Pasitvirtino taisykle, kad niekada draugystes ir piniginiu reikalu nereikia painioti.
Atsakyti
QUOTE(RaimondaSto @ 2012 08 12, 19:00)

tu vilnietė? nueik į patį ofisą ir išsiaiškink viską, lyg ir neturėtų būti tokių apribojimų.
Atsakyti