dar viena nemokama- juk jau seniai VISI registruoja nemokamai. Tai kam dar akcentuoti, kad būtent Jūs
P.S.- per 2 mėnesius "nauda" 0,8 Lt- labai naudinga

P.S.- per 2 mėnesius "nauda" 0,8 Lt- labai naudinga

Kam 8 lt, o kam ir daugiau
Pasidalinsiu patarimu, ka as dariau, kai tik istojau i Lyoness. Kadangi buvo daug skeptiku, baikstuoliu ir nenorinciu pasirasyti, as padariau paprasta dalyka. Tuomet buvo sildymo sezono metas, paprasiau tetu, draugu, geru pazistamu, kad man jie duotu apmoketi savo visas saskaitas (gyvenu Klaipedoje, o cia visi mokesciai gali buti mokami per maximos kasas (silumos tinklai, vanduo ir t.t. yra sudare sutarti su maxsima). Taip aptarnavau 6 namu ukius. Kaip zinia mokescai ziema yra labai dideli, o kas dar turi namus, tai isvis pakloja ne menkas sumeles. Ir kaip jus galvojate, kokia man buvo nauda? Galite mazdaug paskaiciuoti...toli grazu ne 8 lt. Is tu 6 namu ukiu, pamate, kad cia visgi yra naudos, sia ziema jau 4 mokesis patys per Lyoness
Na, as gausiu ne be 2%, bet 0.5%, bet tai irgo gerai, nes jie taip pat jau pasikviete draugu i musu grupele.Taigi, o dabar r zmogiuku jau nemaza turiu, kad toli grazu mano asmenine nauda jie pralenkia kelis kartus (turiu omeny ju 0.5% nuo isleistu pinigu)...taigi reikia veikti ir viskas po truputi darosi. Nesakau, kad tai per 2 menesius man nutiko, viska dariau letai ir pasiulydama tik tiems, kurie susidomi
Dabart turiu grazia kompanija bendraminciu. Ir dar labai svarbu tu zmogiuku nepalikti, kuriems suteikiate informacija, skatinti juos naudoti. Dali is ju pamokinau pildytis maximos dovanu korteles ir jie ta puikiai daro, kiti nemoka, nepripranta to daryti, tai as ir pasirupinu, kad jie tu korteliu gautu. Kaip viena mano pazistama, ponia Laimute - Ona sake: "Kelia nueina einantis" Tad sekmes visiems 
Papildyta:
Oi, pastebejau, kad 0.8Lt parasyta...atsiprasau, bet jei as tik tiek gauciau per 2 menesius, gal ir man liudnoka butu
Reikia isradingai pasinaudoti tuo, kas duota

Papildyta:
Oi, pastebejau, kad 0.8Lt parasyta...atsiprasau, bet jei as tik tiek gauciau per 2 menesius, gal ir man liudnoka butu

[quote=sskaite,2012 09 03, 20:18]
. Tuomet buvo sildymo sezono metas, paprasiau tetu, draugu, geru pazistamu, kad man jie duotu apmoketi savo visas saskaitas (gyvenu Klaipedoje, o cia visi mokesciai gali buti mokami per maximos kasas (silumos tinklai, vanduo ir t.t. yra sudare sutarti su maxsima).
tai kad uz silta vandeni ir sildyma moki tik per terminala (teleloto ir kt.) ir korteles cia neina panaudoti
. Tuomet buvo sildymo sezono metas, paprasiau tetu, draugu, geru pazistamu, kad man jie duotu apmoketi savo visas saskaitas (gyvenu Klaipedoje, o cia visi mokesciai gali buti mokami per maximos kasas (silumos tinklai, vanduo ir t.t. yra sudare sutarti su maxsima).
tai kad uz silta vandeni ir sildyma moki tik per terminala (teleloto ir kt.) ir korteles cia neina panaudoti

O man visvien atrodo patogiau apmoket saskaitas internetu, nei iki Maximos eit ir eilej stovet (tik po darbo galiu, tai pats zmoniu bumas). Gerai, kad mergina/moteris gavo kitu saskaitas apmoketi, tai per tai kazkiek ir uzsidirbo. Bet kazkin kiek tai truks

QUOTE(Leksa @ 2012 09 04, 11:10)
O man visvien atrodo patogiau apmoket saskaitas internetu, nei iki Maximos eit ir eilej stovet (tik po darbo galiu, tai pats zmoniu bumas). Gerai, kad mergina/moteris gavo kitu saskaitas apmoketi, tai per tai kazkiek ir uzsidirbo. Bet kazkin kiek tai truks 

Deja, nebeilgai

http://www.maxima.lt...ovanu-korteles/
QUOTE(wixi @ 2012 09 04, 14:07)
Deja, nebeilgai
citata iš maximos internetinio psl.: "DĖMESIO! Informuojame, kad nuo 2012 m. spalio 1 dienos su MAXIMA dovanų kortelėmis bei dovanų čekiais nebebus galima atsiskaityti už trečiųjų šalių paslaugas mūsų prekybos centrų kasose (pvz.: komunalinius mokesčius, telefono kortelių papildymus ir kt.)."

Taip, cia tai ne kokios naujienos

Papildyta:
QUOTE(sskaite @ 2012 09 04, 14:15)
Nors kita vertus taip ir turejo buti...juk ta nauda liekanti nuo molkesciu mums, tai jiems tik nuostolius nese. Isivaizduokite, mes ne maximos prekes perkam, o mokam uz kazkieno paslaugas, uz tai dar is maximos % pasiimam.
Laba
prenumeruoju tema
Turiu kortele ir as (visai neseniai).

prenumeruoju tema

Turiu kortele ir as (visai neseniai).
na va mano vyras irgi isigijo sia kortele, nuliudom suzinoje kad nebegalesim mokesciu moket, bet isleidziam menesiui uz maista apie 1000lt ir daugiau tad kodel gi neprisipliusuot tu 2% nuolaidos, juk reikia taupyt nors ir po nedaug, bet va per metus visai nebloga suma gaunas. o jei dar ir draugai perkasi tada visai gerai, nes dar +0,5% eina. o dar zinokit ir taupos, pvz isinesam i kortele 1000lt ir viskas cia maisto pinigai, tik is ju ir stengiames prasimaitinti

QUOTE(argentinaiii @ 2012 09 16, 17:01)
na va mano vyras irgi isigijo sia kortele, nuliudom suzinoje kad nebegalesim mokesciu moket, bet isleidziam menesiui uz maista apie 1000lt ir daugiau tad kodel gi neprisipliusuot tu 2% nuolaidos, juk reikia taupyt nors ir po nedaug, bet va per metus visai nebloga suma gaunas. o jei dar ir draugai perkasi tada visai gerai, nes dar +0,5% eina. o dar zinokit ir taupos, pvz isinesam i kortele 1000lt ir viskas cia maisto pinigai, tik is ju ir stengiames prasimaitinti 

Tikrai taip..cia toks savotiskas budas, kaip daugiau neisleisti negu reikia. ~Is pinignes greitai tie litukai iskrenda tai tam, tai tam..o isidejus i kortele gali mazdaug paskaicuoti, kiek konkreciai skirti butent maistui.. Man patinka

galvoju gal tapt Loyness nariu, tik nan klausimas dėl atsiskaitinėjimo maximoj: kokia visgi ten sistema. Turiu pirmiau pirkt čekį (kur? maximoj? kasoj prašyt ar kaip?), tada jį grįžus namo registruoti internetu? ir tik tada jau galėsiu eit į maximą ir naudoti? kaip suprantu tuos 200lt galėsiu išnaudoti per kelis kartus?