Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(vasarelele @ 2013 02 26, 13:28)
Va žiūrėkit kaip moka. Čia mano realus pavyzdys. Aš savaitgalį išleidau Maximoj 600Lt. Man grįžo 18Lt  thumbup.gif Kas dar neaišku? Man visai dzin, kiek gavo mane užregistravęs, tik žinau kad pagalbos, konsultacijos kreipsiuos į jį smile.gif

Atsakymo sulauskiu ar jūs nežinot kaip atsakyti, kad taip išsisuskinėjat?

KODĖL ačiū, iki, rimi, NEIŠBRAUKIA iš sarašų jei pirmą mėnesį neapsiperki?
g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 14:30)
Atsakymo sulauskiu ar jūs nežinot kaip atsakyti, kad  taip išsisuskinėjat?

g.gif

Pirmiausia parašyk kaip sistema tave išbraukė iš sarašų (parašyk ID Nr)? Tada aš paskambinsiu į pagrindinį ofisą , jei tau klausimai dar neatsakyti, atsakys oficialiai ofisas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 14:30)

g.gif

Tai juk atsakė jums unsure.gif Jūs tas korteles nusipirkot!
Beje už kai kurias IKI korteles taip pat reikia sumokėti, 10, 50Lt - tiksliai tos sistemos nežinau ir nesigilinau, bet esu mokėjusi 50Lt, paskui juos praperki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 26 vasario 2013 - 13:36
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 13:30)

g.gif

jeeeeeeeeeezau....
jos turi ir kita, marketingini tiksla. JIE ( bigsmile.gif ) visada zino ka, kiek,uz kiek ir kokiu daznumu perki, pagal visus duomenis sudaro asortimenta, tiksline reklama ir kita ŠŠŠŠŠŠŠ
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2013 02 26, 01:55)
Ar jums kartais ne paranoja g.gif
Greičiausiai pilnatis irnesakyk.gif
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 13:07)
Sistema moka KAI pats i ją INVESTUOJI. Nėra investincijų, nėra ir uždarbio
drinks_cheers.gif Tik investicijos atsiperka, nes perki SAU.
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 13:23)
Ačiū , iki, Rimi, Norfa, visas gavau nemokamai. Apsiperku kada  noriu ir kiek noriu. Rimi, kai kada ir kartą į pusmetį. Na nemeta iš sarašų ir ne anuliuoja kortelės  g.gif
Žinokit, mūsų kaime jos (konkrečiai "Norfos") 10 Lt kainuoja. Gal galėtumėt išduot paslaptį, kur už dyką dalina? Visai giminei ir kaimynams prigriebčiau, dar navaro pasidaryčiau wub.gif
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 13:25)
O KODĖL ačiū, iki, rimi, NEIŠBRAUKIA iš sarašų jei pirmą mėnesį neapsiperki?
O jūs temos pavadinimą skaitėt? Nei ačiū, nei iki, nei rimi žodelių jame nėra. Gal tiesiai į juos ir kreipkitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 26 vasario 2013 - 14:09
QUOTE(vasarelele @ 2013 02 26, 13:35)
Tai juk atsakė jums  unsure.gif  Jūs tas korteles nusipirkot!
Beje už kai kurias IKI korteles taip pat reikia sumokėti, 10, 50Lt - tiksliai tos sistemos nežinau ir nesigilinau, bet esu mokėjusi 50Lt, paskui juos praperki.

Visas už DYKĄ gavau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2013 02 26, 14:08)

Žinokit, mūsų kaime jos (konkrečiai "Norfos") 10 Lt kainuoja. Gal galėtumėt išduot paslaptį, kur už dyką dalina? Visai giminei ir kaimynams prigriebčiau, dar navaro pasidaryčiau wub.gif
O jūs temos pavadinimą skaitėt? Nei ačiū, nei iki, nei rimi žodelių jame nėra. Gal tiesiai į juos ir kreipkitės  mirksiukas.gif

Norfos kortelę gavau prieš kokius 5 - 8 metus. Visur nemokamai dalino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 15:26)
Norfos kortelę gavau prieš kokius 5 - 8  metus. Visur nemokamai dalino mirksiukas.gif

Prieš caro rūriko laikus gal ir už dyką buvo, kai reikėjo klientų. Dabar 10Lt kainuoja lotuliukas.gif
http://www.norfa.lt/...les-isigijimas/
Atsakyti
Kas čia per caras RŪRIKAS? Nauja isytorijos dalis? bigsmile.gif
Jas ir dabar dykai dalina kai atidaro naujus prekybos centrus . ir galioja ilgiau nei 1 mėnesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 15:32)
Kas čia per caras RŪRIKAS? Nauja isytorijos dalis?  bigsmile.gif
Jas ir dabar dykai dalina kai atidaro naujus prekybos centrus . ir galioja ilgiau nei 1 mėnesį  biggrin.gif

Čia toks išsireiškimas, kai norima pasakyti apie ilgą laiko tarpą lotuliukas.gif
Jooooo, dabar laukiam naujo PC atidarymo (juos beveik kasdien atidarinėja) ir važiuojam kortelės dykai pasiimti. Ot tamstos paskaičiavimai doh.gif Ir po to turėsim ilgalaikę investiiją ir naudą lotuliukas.gif
Nebejuokinkit biggrin.gif
Ai...nu bet būkim principingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 26 vasario 2013 - 14:37
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 14:32)
Kas čia per caras RŪRIKAS? Nauja isytorijos dalis?  bigsmile.gif
Jas ir dabar dykai dalina kai atidaro naujus prekybos centrus . ir galioja ilgiau nei 1 mėnesį  biggrin.gif

plaki i viena du nesuplakamus dalykus. ir pati puikiai suvoki. ne durna gi esi mirksiukas.gif lyoness ne parde - tarpininkas. ir dirba tarpininko principo. ne PC.
caras rurikas lotuliukas.gif negi sito nezinai bigsmile.gif

p.s. ir as noriu nasaram norfos korteles biggrin.gif
Atsakyti
Ne tapininkas, bet tinklinis marketingas. Tave laiko kol gauna iš tavęs pelną. Pelną nustoji nešti ir išmeta. Sostema elemrentari
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 14:54)
Ne tapininkas, bet tinklinis marketingas. Tave laiko kol gauna iš tavęs pelną. Pelną  nustoji nešti ir išmeta.

kadangi seimoj turim 2 korteles. 1 nenesa pelno jau gerokai per pusmeti. nu nieks neismete dar biggrin.gif
Atsakyti