Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja lojalumo kortelė Lyoness

QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 16:17)
Sistema nepasikeitė nuo to laiko. Tiksliau ne taip kad pasikeitė, net išplito, bet principas liko tas pats

doh.gif
Ne apie sistemą kalba tas straipsnis. Apie patį požiūrį, supratimą
Be abejo, kad išplito. Nuolaidas gauti nori, vadinasi yra naudinga smile.gif
O visokios reklamos per tv, mieste ant namų, pašto dėžutėse ir visur kitur - kas čia???? Ne pinigų išviliojimas??? Tas pats marketingas....Ale va apie tokį būdą laikraščiai neparašo, tai matyt ir nežinot...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 15:12)
Praėjusią savaitę uostamiestyje jau vyko viena šio tinklo, vadinamo "Lyoness" prezentacija.

Porą valandų smalsuoliai klausėsi pasakojimo apie nuolaidų kortelę, kuria bus galima naudotis ne tik skirtinguose prekybos centruose, bet ir mokant už paslaugas, pramogas, degalus bei daugybę kitų dalykų.

Ne vienas prezentacijos svečias ir po ilgos paskaitos vis tiek nesuprato, kaip PIRAMIDĖS principu platinamos kortelės neš PELNĄ ne tik jos turėtojui, bet ir KIEKVIENAM  aukščiau jo paties PIRAMIDĖJE stovinčiajam.

http://www.diena.lt/...ai-308296/psl-3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NE  skauda. Aš esu už TEISYBĘ . Kad žmogui pasakytu VISĄ teisybę
Taigi eikit į tuos susirinkimus ir klausinėkit, kas ir kaip. Manau, juos veda kur kas kompetentingesni žmonės nei čia, SM.
O tos straipsnių nuorodos atrodo juokingai - nu kam jas kelt? Žinom visus UŽ ir PRIEŠ. Savo pasirinkimą jau padarėm, todėl tas jūsų čirškavimas tik narių skaičių, kabantį apačioje, padidina mirksiukas.gif

QUOTE(linkakalinka @ 2013 02 26, 15:18)
Vat būtent, tas painumas daug klientų ir atsijoja. Trūkumai, kuriuos aš galiu įvardyti:
1. Nerealiai daug info, kurią reikia kažkaip sugromuliuoti.
2. Reikia pirktis čekius (kartais labai nepakeliui būna tos pardavimų vietos).
3. Realiai kortelę gauni tik išleidęs 700 Lt (nors iki tol galima puikiai apsieit ir be jos).
4. Mažoka partnerių ir renkantis partnerius nebūtinai pirkimas išeina naudingesnis, nei renkantis kitą paslaugos/prekės teikėją (bet, manau, su laiku jų skaičius didės, o taip pat ir pasirinkimas wink.gif )
Realiai pliuso nėra, bet meskit į mane akmenį, jei kuri neturėtume nė vienos nuolaidų kortelės. O ši įgyjama nemokamai (sąlyginai), galioja daugybei parduotuvių bei neverčia pirkti nereikalingų daiktų ir pan. Kaip ir kiekviename marketinge, yra galimybė užsidirbti pritraukiant naujų narių, bet čia nėra reglamentuota, kiek jų pritraukti. Aš, pvz., per mėnesį draugę tik užregistravau, sunku man su tom agitacinėm kalbom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 26 vasario 2013 - 15:36
QUOTE(simoselis @ 2013 02 26, 16:29)

papildėte mane kuo puikiausiai thumbup.gif
Aš nesiperku ten kur man nėra naudinga.
Pavyzdžiui Maximoje aš perku tik man tinkančių akcijų metu ir per mėnesį išleidžiu ~ 400 lt
šiais metais planuoju pabaigti remontą namuose - taigi naudosiuosi Senukais ir tik per 30 proc akciją ten viską pirksiu (tada labiausiai apsimoka biggrin.gif )
taipogi pradeda streikuoti skalbiankė, tad jai pinigėliai jau sukaupti ir Topocentre turiu pažystamų, kurie ir taip gerą nuolaidėlę padarys su garantija.
Taigi reziume: buitinę techniką perku tik Topo centre, nes ten geresnės kainos ir dar kartais pasiderėti galima, statybines medžiagas perku tik Senukuose per 30 proc akcijas, Maximoje (dar pasinaudoju Maximos nuolaidų kortele, kur taip pat kapsi pinigėlis) prekinuosi tik per tas akcijas, kurios man aktualios. Ir dar perkant net per tas akcijas man į Lyoness sąskaitą gryžta kažkoks procentėlis, kuris metų gale gal atsistos visai ir ne mažas (kelis šimtukus lt tikiuosi turėti, kuriuos persivesiu pvz į Maximos dovanų kortelę ir taip apipirksiu saviškius kalėdinėmis dovanomis).

Toks planas chuliganas be jokių investicijų ir tik dėlto kad naudojuosi šita programa. Gaila kad tik visai neseniai apie Lyoness sužinojau... kiek jau būčiau sukaupusi, o gal ir pajungusi draugų bei giminių....
Atsakyti
QUOTE(linkakalinka @ 2013 02 26, 16:04)
Toks planas chuliganas be jokių investicijų ir tik dėlto kad naudojuosi šita programa. Gaila kad tik visai neseniai apie Lyoness sužinojau... kiek jau būčiau sukaupusi, o gal ir pajungusi draugų bei giminių....
Nu aš irgi daug abejonių turėjau, tik po daugelio užduotų klausimų išdrįsau prisiregistruot. Nu ir ką, gailiuosi, kad neprisijungiau, kai dar už komunalinius mokesčius buvo galima susimokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2013 02 26, 17:15)
Nu aš irgi daug abejonių turėjau, tik po daugelio užduotų klausimų išdrįsau prisiregistruot. Nu ir ką, gailiuosi, kad neprisijungiau, kai dar už komunalinius mokesčius buvo galima susimokėt  biggrin.gif

o per maxima dovanų kortelę negalite apmokėti maximoje?
aš tai negaliu, nes mano paslaugų tiekėjas nėra sudręs sutarties kad galėčiau apmokėti, bet elektrą ir dujas tai bandysiu per maxima dovanų kortelę mokėti (žinoma jei yra tokia galimybė)
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 13:23)
Ačiū , iki, Rimi, Norfa, visas gavau nemokamai. Apsiperku kada  noriu ir kiek noriu. Rimi, kai kada ir kartą į pusmetį. Na nemeta iš sarašų ir ne anuliuoja kortelės  g.gif

Nesąmonė biggrin.gif Už Rimi kortelę tikrai mokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linkakalinka @ 2013 02 26, 16:43)
o per maxima dovanų kortelę negalite apmokėti maximoje?
aš tai negaliu, nes mano paslaugų tiekėjas nėra sudręs sutarties kad galėčiau apmokėti, bet elektrą ir dujas tai bandysiu per maxima dovanų kortelę mokėti   (žinoma jei yra tokia galimybė)
http://vz.lt/article...otis-kortelemis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 26, 16:56)
Nesąmonė  biggrin.gif  Už Rimi kortelę tikrai mokėjau  biggrin.gif
Gal dabar mokamą padarė, iš pat pradžių tai mes su vyru tikrai nemokamai išsiėmėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 26 vasario 2013 - 16:57
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 26, 17:56)
Nesąmonė  biggrin.gif  Už Rimi kortelę tikrai mokėjau  biggrin.gif
Sąmonė.
Turiu VISŲ didžiųjų prekybos centrų korteles. Visas gavau DYKAI. Ilgiausiai neturėjau Iki nuolaidų kortelės (nes pražioplinau nemokamą dalinimą, o paskui ilgą laiką ją buvo galima tik pirkti), bet sulaukiau Mylimiausia kortelė dalinimo ir gavau nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 26 vasario 2013 - 17:11
QUOTE(mititėja @ 2013 02 26, 18:11)

Ko čia ginčytis unsure.gif Kortelės mokamos, nemokamai dalina tik kokiomis progomis. Bet jei dabar užsimanysi kokią RIMI ar Norfos kortelę - dykai negausit tongue.gif
Atsakyti
Na va, per 2 savaites ir sukaupta beveik 40Lt thumbup.gif
Atsakyti
Įsigijau ir aš šią kortelę ax.gif
Atsakyti
super kompanija ,esu jau nuo seniai ...kai dar net paeduotuviu nebuvo...
daug kas sako "ai nesamone pirkt per kažkokia sistema ...papildomas darbas ..."
bet jei nori gauti nauda ,tai ir perki taip kaip kompanija nustato -arba tu perki ir gauni graža atgal arba tu neperki ir nieko negauni ...
ir tikrai visai nera sunku stengtis išnaudot visas galimybes kad gauti graža atgal ...litukas po lituko ....ir oij kaip greeit susikaupia ...o kaip smagu gauti pinigelius kai išsipildo taupykliu sistema.iš niekur va ir ikrito ax.gif super ...
taip kad visiems sekmes apsipirkinejant mirksiukas.gif
Atsakyti