QUOTE(Rodnega @ 2013 02 26, 15:12)
Praėjusią savaitę uostamiestyje jau vyko viena šio tinklo, vadinamo "Lyoness" prezentacija.
Porą valandų smalsuoliai klausėsi pasakojimo apie nuolaidų kortelę, kuria bus galima naudotis ne tik skirtinguose prekybos centruose, bet ir mokant už paslaugas, pramogas, degalus bei daugybę kitų dalykų.
Ne vienas prezentacijos svečias ir po ilgos paskaitos vis tiek nesuprato, kaip PIRAMIDĖS principu platinamos kortelės neš PELNĄ ne tik jos turėtojui, bet ir KIEKVIENAM aukščiau jo paties PIRAMIDĖJE stovinčiajam.
http://www.diena.lt/...ai-308296/psl-3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NE skauda. Aš esu už TEISYBĘ . Kad žmogui pasakytu VISĄ teisybę
Taigi eikit į tuos susirinkimus ir klausinėkit, kas ir kaip. Manau, juos veda kur kas kompetentingesni žmonės nei čia, SM.
O tos straipsnių nuorodos atrodo juokingai - nu kam jas kelt? Žinom visus UŽ ir PRIEŠ. Savo pasirinkimą jau padarėm, todėl tas jūsų čirškavimas tik narių skaičių, kabantį apačioje, padidina
QUOTE(linkakalinka @ 2013 02 26, 15:18)
Vat būtent, tas painumas daug klientų ir atsijoja. Trūkumai, kuriuos aš galiu įvardyti:
1. Nerealiai daug info, kurią reikia kažkaip sugromuliuoti.
2. Reikia pirktis čekius (kartais labai nepakeliui būna tos pardavimų vietos).
3. Realiai kortelę gauni tik išleidęs 700 Lt (nors iki tol galima puikiai apsieit ir be jos).
4. Mažoka partnerių ir renkantis partnerius nebūtinai pirkimas išeina naudingesnis, nei renkantis kitą paslaugos/prekės teikėją (bet, manau, su laiku jų skaičius didės, o taip pat ir pasirinkimas

)
Realiai pliuso nėra, bet meskit į mane akmenį, jei kuri neturėtume nė vienos nuolaidų kortelės. O ši įgyjama nemokamai (sąlyginai), galioja daugybei parduotuvių bei neverčia pirkti nereikalingų daiktų ir pan. Kaip ir kiekviename marketinge, yra galimybė užsidirbti pritraukiant naujų narių, bet čia nėra reglamentuota, kiek jų pritraukti. Aš, pvz., per mėnesį draugę tik užregistravau, sunku man su tom agitacinėm kalbom