QUOTE(rabinovič @ 2009 05 08, 10:13)
Sveiki perskaičiau visas žinutes apie senelių priežiūra ir jų patalpinimą ir susidariau nuomone, jog svetimiems daugiau rūpi, nei artimiems. Man tai baisu darosi matant kas darosi aplink, pačios tėvai jau keliauja link saulėlydžio, tačiau darome viską, kad jų gyvenimas neteiktų kančios ir jiems ir artimiesiems. Aš namau kol yra galimybė tėvus reikia prižiurėti patiems ar tiesiog šiais laikais yra puikių pasirinkimų dėl priežiūros namuose.
Na as tave tikrai suprantu,kad reikia tevus priziureti.Aisku as nepateisinu tu kurie savo tevus priduoda i seneliu namus tik kad jie seni.Na o tikrai suprantu tuos kurie del ligos tai apsisprendzia pasielgti.Yra lengva kalbeti kai tu esi to nepatyres savu kailiu.
Vat tokia situacia vienas is tavo tevu pakliuna i avarija ir po jos praeina 1 metai kai zmogu pastatai ant koju ismokai is naujo gyventi.Seimoje jus esate tik dviese sakysim brolis ir tu abu nevede bet ruosetes kurti seima,praeinat skausmo kelius ligonines,kiekviena diena ,darbas ir dete ar mama kuria priziurit,po metu pamatot kad zmogus su psichine negale ir dar plius uzgulejes zmogus 3 menesius 4balu komol ka tao reiske turbut mane supras apie ka sneku koks buna zmogus atsikeles po tokia koma.Tu ir tavo brolis priziurit tete ar mama kokius 3 metus,bet viena diena atsisedi ir pamastai kad pats ir tavo brolis ar sesuo pasidaro ku ku ,jokio asmeninio gyvenimo,jokios ateities.Tik degradatcija.Tokiose situacijose priziurintis asmuo pats pasidaro piktas ir paskui visokios ligos atsiranda.
Tai tu man pasakyk tokioj situacijoj kaip tu elkumes,mirtum tu ar tavo brolis paskui tete ar mama.Ar butum kaip ta motina Terese ir aukotumeisi.Del vieno zmogaus tu aukoji visa savo seima ir savo brolio ar sesers kuris sukures seima .
As tikrai uzjauciu visus zmones kurie turi neigalius tevus ar seneliu.Manau geriau atiduoti i specelistu rankas.Aisku tik ju nuvezus niekada taip nepalikti o daznai lankyti.