o kas cia poirmas ir antras ir kuom patiko?
man tai Bare Minerals Original Foundation
kartosiu daug daug kartu.
ir Skinsonic - be jo neisivaizduoju odos valymo vakarais

ir Skinsonic - be jo neisivaizduoju odos valymo vakarais

QUOTE(Vitulka @ 2011 12 11, 11:52)
QUOTE(BeryBliuBliu @ 2011 12 11, 12:29)
poros linkusios kimstis mano, isiplete ir pan. zodziu oda gan problematiska.
Emulsija - kai pradejau naudot dingo tie mano spuogai, susitvarke oda, nebe tokia riebi, aisku poros niekur nedingo, bet jos man taip nebesikemsa kaip kad budavo naudojant "sintetinius" kremus. Emulsija naudoju tik nakciai. Ankciau nakciai kartais naudodavo kremus, niekaip neatitaikydavau, visi pastoviai kimso kimso ir vargau - kaukes, valikliai ir pan. Dabar jau to ner, aisku buna koks vienas kitas tom dienom, nu bet nereik varyt dievo medin

almost,kam naudojama medetku trinktura?ir kur yra pirkti "i love..." produkcijos?

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 11, 20:08)
medetkų tinktūrą tiek aš, tiek mb naudojam veido odai (spuogams), kartais žaizdelių/įpjovimų dezinfekcijai. šiaip šita, kurią perkam, ir skirta odos ligoms

šitos produkcijos yra pirkt labai daug kur tiek Europoj, tiek jie ir plačiau pasaulin išėję. Lietuvoj nemačiau, bet tikiu, jog yra galimybė jiems ateit į Lietuvos Douglas. Šiaip galima pažiūrėt jų tinklapy, bet jie kol kas internetu iš savo tinklapio neprekiauja. Tai turbūt realiausia galimybė gauti Lietuvon - pirkti per tarpininkes iš Superdrug

QUOTE(Almost @ 2011 12 11, 20:57)

čia turit omeny tiesiog šepetėlį pudrai ar H&M ?
Olay Pro-X Advanced Cleansing System

Geriausiai išleisti 100 litų šiais metais!!
Keletą metų kovojau su spuogais, kremams ir visokioms procedūroms išleidau ne vieną 100 litų. O šis aparačiukas viską sutvarkė per porą mėnesių.
Užtat dar niekada gyvenime nesu turėjusi tokios gražios, elastingos ir švelnios odos kaip dabar.
Geriausiai išleisti 100 litų šiais metais!!
Keletą metų kovojau su spuogais, kremams ir visokioms procedūroms išleidau ne vieną 100 litų. O šis aparačiukas viską sutvarkė per porą mėnesių.

Užtat dar niekada gyvenime nesu turėjusi tokios gražios, elastingos ir švelnios odos kaip dabar.

Shiseido, Pureness Foaming Cleansing Fluid

Mano oda labai problemiska: kakta riebaluojas, veida beria, bet jei naudoju bent kiek rimtesni sveitikli veidui, is karto issauseja, atsiranda tarsi "peliskanos", ir vis vien beria. Nuo kremu reibiai - misriai odai veida sutraukia, jis sauseja, nuo kremu normaliai odai, riebaluojasi ir beria. Sitas prausiklis - tikras issigelbejimas, po jo veidas svelnutis, kaip aksominis, bet neissausejes. Be to be galo skalsus - vieno paspaudimo pakanbka issiplauti veida, naudojant kasdien ryte ir vakare toki buteliuka sunaudojau per 6 menesius, jau nusipirkau antra
Dabar dar kremuka is tos pacios serijos produktu naudoju (Moisturizing Gel Cream):

irgi labai patinka.

Mano oda labai problemiska: kakta riebaluojas, veida beria, bet jei naudoju bent kiek rimtesni sveitikli veidui, is karto issauseja, atsiranda tarsi "peliskanos", ir vis vien beria. Nuo kremu reibiai - misriai odai veida sutraukia, jis sauseja, nuo kremu normaliai odai, riebaluojasi ir beria. Sitas prausiklis - tikras issigelbejimas, po jo veidas svelnutis, kaip aksominis, bet neissausejes. Be to be galo skalsus - vieno paspaudimo pakanbka issiplauti veida, naudojant kasdien ryte ir vakare toki buteliuka sunaudojau per 6 menesius, jau nusipirkau antra

Dabar dar kremuka is tos pacios serijos produktu naudoju (Moisturizing Gel Cream):

irgi labai patinka.
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 08, 21:37)
gal galima plačiau apie šią, kaip tik praeitoje savaitėje užsisakiau miniuką

QUOTE(kristiggg @ 2011 12 11, 19:04)
man clinique pudra po keliu nenaudojimo menesiu "supuvo". pajuodavo ir smirdejo- turejau ismest. pirma kart taip atsitinka

QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 12 11, 22:05)
čia turit omeny tiesiog šepetėlį pudrai ar H&M ?
šepetėlį šitą. seniau nenaudojau skystos/šlapios pudros šepetėlio, tai šis buvo kaip ir atradimas šių metų