Man kažkaip irgi užstrigo, kad nuo 200 lt Jurga veža į namus, bet čia seniau rašė, gal dabar paskaičiavo, kad nelabai apsimoka

Plius, manau, daug kas priklauso ir nuo to, kur gyvena klientas - jeigu sutampa su maršrutu (pvz., važiuojant pas tuos, kurie užsisakė daug), tai kodėl gi neužvežus ir kitam

Aš va kai Pagiriuose gyvenu (nors pagal adresą tai čia Vilnius skaitosi), tai pas mane ir 300 lt užsakymo neapsimoka vežti, bet, pvz., vyras dirba pačiam centre, tai jam visada užveža, kad ir visiškas smulkmenas
O šiaip man pas ją užsakant patinka bendravimas. Nežinau, kažkaip visada jaučiuosi išskirtine, nors gi žinau, kad toli gražu nesu vienintelė klientė, o ir užsakinėju nedidelėm sumom. Bet... kažkaip sugeba ji ir patarti, jei kažko klausiu, ir susitikus atiduoti prekes, maloniai pabendrauja, visada greitai ir aiškiai atsako į emailus. Man tai daug reiškia, nu nemėgstu aš po 10 kartų skambinėti, kaip kartais būna su Edvino komanda, ir dar po to sėdėti nežinioje...
O kas dėl mokesčių-patentų... Ai, nu sorry, man tai vienodai šviečia, kaip jie apsiforminę

Neskaičiuokime svetimų pinigų - nemanau, kad jie ten milijonus uždirba, ypač kai važiuoja tik kartą per mėnesį