Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Vežėjai:
- Edvinas: ikeabaldai.wordpress.com
- Jurga: 8 687 22282, ikealietuvoje@gmail.com, lt-lt.facebook.com/pages/IKEA-Lietuvoje
- Olegas: 8 606 69963, ikeaexpress.lt
- ikeabaldai.lt
- Valentinas: baldasikeja@gmail.com, Baldas Ikėja
- ikeamarket.lt, 8 655 66222
Atsakyti
o papuoliau kaip tik i nauja tema.
Manau, kad >jurga gal ir neturi imones, bet patenta turi. O siaip man paav. labai aktualu, jei uzsakymas didelis, kad kaina mazeja, nes nuo 3000 ir nuo 300 10 proc. skirtingos sumos 4u.gif
Atsakyti
na, nežinau, ką atsakyti dėl skirtingų Jurgos laiškų, peršasi mintis, kad visada reikia tiesiogiai klaustis pas vežėją wink.gif
Atsakyti
As nezinau ar skirtingi laiskai g.gif vadovaujuosi sakiniu parasytu po uzsakymo lentele, kad nuolaidos taikomos jei kursas ne didenis nei 0.87lt ir nuo dideles apimties. Kol kas mokejau po 0 proc. nuo sumos zlotais
Atrodo, kad gal pavyks si savaitgali patiems vaziuoti virtuves unsure.gif thumbup.gif patarkit, kaip greiciau susisukti ax.gif
Nuolaidu kortele kaip suprantu pries ieinant i "pirkimus" galiam issiimti, o kur smulkus daiktai sudeti, kur didensiu pagal kodus ieskoti doh.gif kokia sistema rolleyes.gif
Atsakyti
Man kažkaip irgi užstrigo, kad nuo 200 lt Jurga veža į namus, bet čia seniau rašė, gal dabar paskaičiavo, kad nelabai apsimoka unsure.gif Plius, manau, daug kas priklauso ir nuo to, kur gyvena klientas - jeigu sutampa su maršrutu (pvz., važiuojant pas tuos, kurie užsisakė daug), tai kodėl gi neužvežus ir kitam ax.gif Aš va kai Pagiriuose gyvenu (nors pagal adresą tai čia Vilnius skaitosi), tai pas mane ir 300 lt užsakymo neapsimoka vežti, bet, pvz., vyras dirba pačiam centre, tai jam visada užveža, kad ir visiškas smulkmenas thumbup.gif

O šiaip man pas ją užsakant patinka bendravimas. Nežinau, kažkaip visada jaučiuosi išskirtine, nors gi žinau, kad toli gražu nesu vienintelė klientė, o ir užsakinėju nedidelėm sumom. Bet... kažkaip sugeba ji ir patarti, jei kažko klausiu, ir susitikus atiduoti prekes, maloniai pabendrauja, visada greitai ir aiškiai atsako į emailus. Man tai daug reiškia, nu nemėgstu aš po 10 kartų skambinėti, kaip kartais būna su Edvino komanda, ir dar po to sėdėti nežinioje... blush2.gif
O kas dėl mokesčių-patentų... Ai, nu sorry, man tai vienodai šviečia, kaip jie apsiforminę ax.gif Neskaičiuokime svetimų pinigų - nemanau, kad jie ten milijonus uždirba, ypač kai važiuoja tik kartą per mėnesį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 06 gruodžio 2011 - 15:51
merginos, nu paaiskinkit man blondinei, pas Jurga atvezimo mokestis bus 10-12 proc nuo sumos litais ar zlotais? unsure.gif ..t.y. jei uzsakau pvz uz 400 zlotu, tai pristatymas apie 40 zlotu ar 40 litu? g.gif kazkaip jos puslapy FB neraso unsure.gif
Atsakyti
Pasiverti zlotus litais, pagal tos dienos kursa ir tada iki 10 proc. nuo konvertuotos valiutos sumos 4u.gif
100zl pavertus litais yra 77.13, reiskia mokestis 7lt 71cnt 4u.gif
tik as per delfi konvertuoju, o Jurga per Citadele ziuri kursa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 06, 07:43)

O šiaip man pas ją užsakant patinka bendravimas. Nežinau, kažkaip visada jaučiuosi išskirtine, nors gi žinau, kad toli gražu nesu vienintelė klientė, o ir užsakinėju nedidelėm sumom. Bet... kažkaip sugeba ji ir patarti, jei kažko klausiu, ir susitikus atiduoti prekes, maloniai pabendrauja, visada greitai ir aiškiai atsako į emailus. Man tai daug reiškia, nu nemėgstu aš po 10 kartų skambinėti, kaip kartais būna su Edvino komanda, ir dar po to sėdėti nežinioje... blush2.gif
O kas dėl mokesčių-patentų... Ai, nu sorry, man tai vienodai šviečia, kaip jie apsiforminę  ax.gif  Neskaičiuokime svetimų pinigų - nemanau, kad jie ten milijonus uždirba, ypač kai važiuoja tik kartą per mėnesį  4u.gif

Auksiniai tavo zodziai thumbup.gif Pati pasirinkau Jurga vien del to, kad man nelogiska pirkti lt=zl, kaip pas dauguma vezeju, tuo labiau kad kursas buvo pakrites.
Zmones kas kaip sugeba stengiasi uzsidirbt, tai jeigu kam vienokios ar kitokios salygos netinka, geriausia vaziuoti patiems 4u.gif
Beje, kazkada prasiau patarimo del Kaustby kedziu ir Stornas stalo, tai taip ir nesulaukiau nei vieno atsiliepimo doh.gif Surizikavau ir uzsisakiau (biski panagrinejau atsiliepimus uzsienio saituose), taigi mano atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif Labai tvirti, kokybiskai padaryti. Palyginimui, vienoj parduotuvei radau kedes, kurios labai patiko, buvo medines tvirtos (beje irgi is puses), tai vnt. kaina 380 lt buvo doh.gif O cia uz tokia viso rinkinio kaina, tikrai nesitikejau, kad bus toks kokybiskas 4u.gif
Gal ka nors bus aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 06, 16:03)
100zl pavertus litais yra 77.13, reiskia mokestis 7lt 71cnt 4u.gif

labai aciu, aisku dabar 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zinot kuriam ikea centre apsipirkineja Jurga? noriu pasitikrinti prekes prieinamuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2011 12 06, 08:18)
gal kuri zinot kuriam ikea centre apsipirkineja Jurga? noriu pasitikrinti prekes prieinamuma blush2.gif

Targowek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 17:09)
Zmones kas kaip sugeba stengiasi uzsidirbt, tai jeigu kam vienokios ar kitokios salygos netinka, geriausia vaziuoti patiems 4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Gerai, kad apskritai yra, kurie uzsiima tuom
Atsakyti