Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Fluctus @ 2012 01 07, 21:05)
Miargičkos, tos kur TRYGGus ir kates turi,
ar čia paplitęs reiškinys? biggrin.gif

Nerealu! Tryggo neturiu, bet abejoju, kad mano pliksiai ten listu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 01 08, 14:27)
man neskambino schmoll.gif

man skambino 5 diena tai sake kad nevaziuos i IKEA, nes 6 laisva diena pas lenkus, sake vaziuos dabar 20 sausio .
Atsakyti
Nu skambinausi, sake parveze mano spintas, ale tik siandien ryte parvaziavo, tai ryt gausiu tikiuosi spintas.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 08, 23:39)
Nu skambinausi, sake parveze mano spintas, ale tik siandien ryte parvaziavo, tai ryt gausiu tikiuosi spintas.

Nuraminot, gal tada ir man prekes bus nupirktos? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad jie gal isvaziavo 6, kai ne darbo diena, ir 7 apsipirko, o paskui nakti is 7-8 parvaziavo. Taigi jei nebuvo kokie smulkus daiktai, kuriu nesurinko, ar nebuvo, tai turetu prekes buti. Juk jau ne kaledos, gal nebebuvo ispirkta viskas g.gif
Man baisiai norisi sunaus kambari sutvarkyti, kad turetu vaikas kur pasideti knygas ir rubus, nes rubai visi ant palanges dezese doh.gif jau puse metu blush2.gif doh.gif
Nu ir aisku stalciu skyriai labai domina, kad susideciau normaliai dubenelius ir irankius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2012 01 09, 00:18)
man skambino 5 diena tai sake kad nevaziuos i IKEA, nes 6 laisva diena pas lenkus, sake vaziuos dabar 20 sausio .

Nesuprantu ,tai reiskiasi man melavo kad nevaziuos ,oi kaip nusivyliau ... verysad.gif
Atsakyti
Ar apie ta pati vezeja kalbam ir gal zmones pakeite planus.
gavau savo spintas, dabar eisim rinkti biggrin.gif
Tiesa..pravalas..kazkaip nemaniau, kad vienam stalciaus skirstytojui mano stalcius bus per zemas verysad.gif o kiti stalciai jam per auksti, tai dabar turiu daikta, bet neturiu kur det doh.gif
O tie guminiai ikloteliai i stalcius thumbup.gif ale tik viena ruloniuka nusipirkau doh.gif reiks dabar dar poros prasyt, kad parveztu, nes neuzteko visiems stalciams doh.gif
Atsakyti
Nu pasirodo, kad as esu hm hm blush2.gif vyras parode, kad tas skirsnis stalciuje dedamas isilgai stalciaus, o ne skersai doh.gif zodziu tinka viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 09, 16:01)
Nu pasirodo, kad as esu hm hm blush2.gif vyras parode, kad tas skirsnis stalciuje dedamas isilgai stalciaus, o ne skersai doh.gif zodziu tinka viskas biggrin.gif

Alchemie, cia jus virtuve pirkote? Parodykit nuotraukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 05, 14:57)

Cia yra tiesa, as sita iskart pastebejau ir ant dirzu galu kedes apacioje uzrisau mazgus. O vaikus prisegti butina, nes islipti uztenka sekundziu, per kurias ir pora zingsniu nepadetu
Atsakyti
neturiu nuotrauku blush2.gif nes vyras sudejo kazkokia nauja sistema operacine ale ubuntu, kazkas tokio, tai nemoku ir net nezinau su kokia programa reiktu perkelineti nuotraukas doh.gif paprasysiu vyro, kad padarytu, tik tai gali uztrukti koki menesi doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti