QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 17:28)
MERGYTES, please, neignoruokit mano lovu
Tiek vargau, kol fotkes ikeliau
Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum?
Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt?

QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 16:55)
tai kuri grazesne jum?
tai juk pas tave namie bus, tai reik žiūrėt kuri tau gražesnė, ir vaikui
aš gyvai mačius su stalčiais tą, man patiko visai, o kaip ta kita tai net nežinau.
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 18:55)
Grazesne su stalciais. Panasu, kad ji ir aukstesne. O kodel su nuotraukomis vargai? Kelei i photobucket?
QUOTE(meile_G @ 2011 12 06, 19:00)
Grazesne su stalciais. Panasu, kad ji ir aukstesne. O kodel su nuotraukomis vargai? Kelei i photobucket? 
aha, nemoku, vista, kitaip
aciu, merginos, uz nuomone
vyras irgi kalbina stalciuotaja jamt, tik man tie astrus kampai ( vis as tu kampu bijau
Grange, kai supirkinejau komodas ir spintas irgi maniau, kad gerai pasirinkau viska, o dabar jovalas kambary vaiko, tai dabar jau nebezinau . o ir kokia nuomone gali but trimetes?
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 19:04)
aha, nemoku, vista, kitaip
Lengviau butu taip: kai matai paveiksliuka ikejos puslapy, tai uzeini ant jo su pele, spaudi desini peles, pasirenki "nukopijuoti paveikslelio URL adresa", tada kai rasai zinute, SM, virsuje spaudi IMG ir ikeli ta adresa
Papildyta:
Trimetei tai tikrai ta su stalciais, turetu buti labai jauku miegoti, toks kaip lizdelis
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 17:55)
sita grazesne..o ar apsimoka uz ja tiek moketi, jau tau spresti
QUOTE(meile_G @ 2011 12 06, 19:08)
Lengviau butu taip: kai matai paveiksliuka ikejos puslapy, tai uzeini ant jo su pele, spaudi desini peles, pasirenki "nukopijuoti paveikslelio URL adresa", tada kai rasai zinute, SM, virsuje spaudi IMG ir ikeli ta adresa 
Papildyta:
Trimetei tai tikrai ta su stalciais, turetu buti labai jauku miegoti, toks kaip lizdelis
Papildyta:
aciu tau uz pamoka, bandysiu
as isivaizduoju, kad smagu tokia lova nisoje kokioje, bet tik sakau, kazi kaip greit i kampus nusitarkuos, judri ji pas mane ir storuliuke, zodziu, norai nesutampa su galimybem, tai daznai apsidralina ..
Aš irgi su stalčiais imčiau, ir labiau ne dėl grožio, o dėl pačių stalčių
aciu visoms, itikinot
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 19:16)
aciu tau uz pamoka, bandysiu
as isivaizduoju, kad smagu tokia lova nisoje kokioje, bet tik sakau, kazi kaip greit i kampus nusitarkuos, judri ji pas mane ir storuliuke, zodziu, norai nesutampa su galimybem, tai daznai apsidralina ..
O aš su stalčiais imčiau ir jau vien dėl to, kad bent iš vienos pusės vaikas niekur nenukris per miegus
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 17:04)
ai nu nežinojau kiek metų
o bet tačiau, parodžius foto labai greit manau išsirinks kuri patinka labiau
bet turbūt, jei tik rinkimąsis vyksta tarp šių dviejų, su stalčiais mielesnė, ir į pačius stalčius gali jau ka susidėt ir šiaip, jaukesnė manau atrodo.