Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Kas dėl Ikejos Lietuvoj, tai kaip suprantu - perkama franšizė, o tai reiškia, kad prekės bus perparduodamos, nupirkus jas iš pačios Ikea.
Tad bus antkainis, kurį nustatys "magazino" vadovybė. Nors čia apie tai kalbėt kol kas beprasmiška, nes nujaučiu iki 2013-ųjų reik dar "pasaulio pabaigą" išgyvent ir Kubiloido vykdomą tautiečių genocidą smile.gif
O ir per dvejus metus jei finansai leistų - galima spėt jau apsistatyt ikeiniais baldais iki soties 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet kas nuoroda Tryg dubenu ideti .Kas jau tenai tokio kad visi cia taip ju nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2011 12 13, 13:20)
Gal galetumet kas nuoroda  Tryg dubenu  ideti .Kas jau tenai tokio kad visi cia taip ju nori g.gif

Prasau! Nezinau, kaip kitos, bet as del kainos emiau. Plius neturiu namuose visai indu g.gif Kazkaip isdauziau tokius visokius bubenius. doh.gif
Atsakyti
realiai TRYGG dubenis aš irgi pirkau dėl kainos. gargaras, kaip reta biggrin.gif išplovus niekur neįkiši. bet puiku, kad 1,5kg šakotis supjaustytas puikiai telpa į tą gargarą laugh.gif
tiesa žiūrėjau ir tą naują TRYGG, dryžiais matiniais papuoštą, tai nu ką jau čia.. mažesnis nežinau, kiek kartų - kaip permatomo TRYGG kūdikis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 12 13, 12:27)
realiai TRYGG dubenis aš irgi pirkau dėl kainos. gargaras, kaip reta  biggrin.gif išplovus niekur neįkiši. bet puiku, kad 1,5kg šakotis supjaustytas puikiai telpa į tą gargarą laugh.gif
tiesa žiūrėjau ir tą naują TRYGG, dryžiais matiniais papuoštą, tai nu ką jau čia.. mažesnis nežinau, kiek kartų - kaip permatomo TRYGG kūdikis hihihi.gif

tik kad gražesnis dėl tų dryžių smile.gif
Bet manau nusipirkus spec popieriaus galima papuošti ir tą pliką gargarą smile.gif
Atsakyti
O man ir plika ta gargara visai nieko blush2.gif Pirkau specialiai vaisiams laikyti, tai pridėjus obuolių, kriaušių, bananų, atrodo labai gražiai thumbup.gif Žinoma, dabar žiemą nebūna ji taip užpildyta (nors tuščia irgi praktiškai nebūna), bet vis tiek nėra man ji negraži rolleyes.gif
Papildyta:
O, geras, tai IKEA visai netoli manęs planuoja statyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai-gerai, žinosiu, kur praleisti laosvalaikį thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kas turit sita siaudini kilima, ar jis labai siukslina? Kaip aplamai jo kokybe, ar galima basom ant kilimo vaiksciuoti, ar labai durs?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 13, 10:58)
O man ir plika ta gargara visai nieko  blush2.gif  Pirkau specialiai vaisiams laikyti, tai pridėjus obuolių, kriaušių, bananų, atrodo labai gražiai  thumbup.gif  Žinoma, dabar žiemą nebūna ji taip užpildyta (nors tuščia irgi praktiškai nebūna), bet vis tiek nėra man ji negraži  rolleyes.gif

mes irgi pirmus du pasiėmėm vaisiams, saldumynams sudėt. paskui, paveikta TRYGG dubenų psichozės SM'e, nuvykus į Ikea, nusipirkau ir trečią dubenį (mol nebeliks, visi išdovanos Kalėdoms, o man gi jo gali taip prisireikt vargšo, tai ką dabar čia smulkintis). jis iki šiol (jau pusantros savaitės) tyliai tupi spintelėj ir laukia savo eilės.. nesugalvojau dar, kam biggrin.gif
šiaip na patogūs jie tikrai - anądien makaronus su faršu ir sūriu be problemų išmaišėm tam dubeny ir nieks nedribo per kraštus. Tiesiog šiaip turiu minty, kad na tikrai didelis daiktas ir tam tikrais atvejais reik dar ir surast vietą, kur jį padėt, kai būna nenaudojamas smile.gif
Tačiau mieliau vis tik dovanočiau, išvaizdos prasme, tą naująjį su matinėm juostelėm. Atrodo tikrai gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 12 13, 15:22)
mes irgi pirmus du pasiėmėm vaisiams, saldumynams sudėt. paskui, paveikta TRYGG dubenų psichozės SM'e, nuvykus į Ikea, nusipirkau ir trečią dubenį (mol nebeliks, visi išdovanos Kalėdoms, o man gi jo gali taip prisireikt vargšo, tai ką dabar čia smulkintis). jis iki šiol (jau pusantros savaitės) tyliai tupi spintelėj ir laukia savo eilės.. nesugalvojau dar, kam  biggrin.gif
šiaip na patogūs jie tikrai - anądien makaronus su faršu ir sūriu be problemų išmaišėm tam dubeny ir nieks nedribo per kraštus. Tiesiog šiaip turiu minty, kad na tikrai didelis daiktas ir tam tikrais atvejais reik dar ir surast vietą, kur jį padėt, kai būna nenaudojamas  smile.gif
Tačiau mieliau vis tik dovanočiau, išvaizdos prasme, tą naująjį su matinėm juostelėm. Atrodo tikrai gražiau  smile.gif

As asmeniskai nelabai tokio paprasto daikto kaip dovanos noreciau schmoll.gif .Tai kad nelabai verta pergyvent kad negavot .Surasit geresniu dovanu,dailiu kad ir nebrangiu ax.gif .
Atsakyti
Apie Besta. Visu pirma aciu Edvinui uz visus saugiai atveztus stiklus, o kitus nesklandumus atpirko nuolaida smile.gif

Taigi, ilgai galvojau, ar patiks man spalva, tai pradziai uzsisakem tik vienas dureles ir tik vienas rankeneles. Kai sie tiko, uzsisakem ir visa kita.
Pradinis sumanymas buvo toks, ziureti pagal pirma vertikalia juosta:
user posted image
taciau sis sumanymas su skyle per viduri buvo nesuprastas mano namiskiu, tad teko keisti uzsakyma, tuo labiau kad dar ne viskas buvo atvezta ax.gif
Galutinis variantas gavosi toks (tik i uzpildyma nekreipkti demesio blush2.gif ): user posted image
Man patinka beveik viskas. Sunku tik labai suderinti visu dureliu aukscius, praktiskai poroj vietu laukiu kol kantrybes vel atsiras tai pratesti. Dureles gamintos Italijoj, remas Lenkijoj, stiklai Taivane. Virsutines ir apatines remu dalys yra tusciavidures, jas verciant girdisi toks kaip ciurlenimas (popieriuku plazdejimas?).
Svoris nemazas, prie sienos netvirtinom. Ispjovimo plintusams nera.
Stalciai, dureles darinejasi sklandziai. Del stalciu, jie apgaulingi, nera tokie gilus kaip atrodo, realiai yra va taip: user posted image
Atsakyti
butu gerai
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 12 13, 15:25)

Jau praeitam puslapy aptarem 4u.gif
Tarkim, butu ikeja pas mus, kainos bent +10 proc ir ... kiekvienam bute tas pats. O dabar bent kiek galima issiskirti rolleyes.gif Taigi dabar jau nebezinau, ar noreciau ikejos vilniuje. Gal tik tam, kad visokios domus galerijos atsitoketu
Atsakyti