Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

aš kažkodėl optimistiškai galvoju, kad tikrai nebus brangiau, negu dabar vežtis per tarpininkus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 12 18, 21:36)
Ar cia mano kompiuteris, ar ikejos puslapy spalvos ne visai tokios, bet atrodo, lyg i pilkuma si spinta, nors tikiu, kad taip nera. Ar galetumet nufotkinti dureles? Ar net kartu su Billiu palyginimui?  4u.gif

nežiūrėkit jūs ten į tą puslapį lotuliukas.gif ten matyt pilkšvai rodo, kad su fonu nesusilietų smile.gif oki, be problemos - ryt nufotkinsiu, kaip tik viens prie kito stovi smile.gif galėsit palygint kas kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 12 18, 22:37)
aš kažkodėl optimistiškai galvoju, kad tikrai nebus brangiau, negu dabar vežtis per tarpininkus wink.gif

Smulkmenu tikrai neapsimokes veztis per tarpininkus, o vat baldinius uzsakymus vis tiek manau bus palankiau pirktis Lenkijoje, o jeigu dar ir zlotas bus zemas tai is vis lafa! 4u.gif Bet iki 2013 dar toli ir dar reikia 2012 metu pasaulio pabaiga isgyventi... lotuliukas.gif Iki to laiko busim apsistaciusios Ikea baldais... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos. Kol masciau Guliverio vaikisku keduciu jau nebegamina... Gal kuri uzmatet ka nors panasaus cia Lietuvoj uz padoria kaina?
Atsakyti
o kaip jos atrodo blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Lyg tokios g.gif
AnAngel, o kodėl būtent tokios reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 12 18, 13:41)
Ateinu pagirti ikeamarket vyrukų  rolleyes.gif Malonus, atvežė mano užsakymą į namus, čekį paliko, jei kartais brokuotos prekės pakliūtų  thumbup.gif Tiesa, kiek vėliau atvežė nei žadėjo (keliomis dienomis)  blush2.gif Ima 1:1 kursu, bet kadangi labai reikėjo, tai tiko wink.gif

Aš irgi jais likau labai patenkinta 4u.gif Kadangi didelis usakymas buvo (beveik 2000 zl) tai eme 10 proc, i uzmiesti be papildomo mokescio pristate ir sutampe viska i garaza thumbup.gif Ir punktualus, ir malonus cool.gif Ir tik vieno sudeliuko negavau, o visas kitas smulkmenas atveze, net Trygg bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Noriu Jūsų patarimo. Gal kas matė, čiūpinėjo arba turi tokį kilimą? Įdomu ar jis vertas dėmėsio g.gif
Jei kas pasidalintų patirtimi, būčiau labai dėkinga 4u.gif
http://www.ikea.com/...PE279660_S4.JPG
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2011 12 19, 11:36)
Aš irgi jais likau labai patenkinta  4u.gif Kadangi didelis usakymas buvo (beveik 2000 zl) tai eme 10 proc, i uzmiesti be papildomo mokescio pristate ir sutampe viska i garaza thumbup.gif  Ir punktualus, ir malonus cool.gif Ir tik vieno sudeliuko negavau, o visas kitas smulkmenas atveze, net Trygg bigsmile.gif

Nu ir as patenkinta likau biggrin.gif Malonus vaikinukas. Uzsakyma prieme paskutine minute. Beveik viska atveze. Viska sunese. As irgi rekomenduoju, nors ir skaiciavo man 1:1, bet ir uzsakymas buvo nedidelis.
Sudejau i albumeli savo naujus pirkinius. thumbup.gif Viskas labai liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 19 gruodžio 2011 - 11:47
QUOTE(maja7 @ 2011 12 19, 11:46)
Nu ir as patenkinta likau biggrin.gif Malonus vaikinukas. Uzsakyma prieme paskutine minute. Beveik viska atveze. Viska sunese. As irgi rekomenduoju, nors ir skaiciavo man 1:1, bet ir uzsakymas buvo nedidelis.
Sudejau i albumeli savo naujus pirkinius.  thumbup.gif Viskas labai liuks.

Super thumbup.gif Einu ciekavintis į albumėlį bigsmile.gif

user posted image

Tai dabar jau prašysiu konsultacijos ir atsiliepimų: ar patiko šis antklodės ir pagalvių komplektas? bigsmile.gif Kaži kaip jo storumas? Ar smagus audinys? Senokai dairausi į jį, ale neapsisprendžiu vis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 19 gruodžio 2011 - 12:08
As prekiu dar negavau, siandien nuvaziuosiu pasiimti, nes salia busim. bet irgi sake, kad Trygg parveze thumbup.gif uf..puse nervu atsoko del dovanu biggrin.gif
Dar vonioje apsitvarkysim, nes uzsakyta lentyna virs skalbykles, tai bent jau visokie milteliai ir valikliai nebus pasiekiami ranka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 12 19, 12:02)
Tai dabar jau prašysiu konsultacijos ir atsiliepimų: ar patiko šis antklodės ir pagalvių komplektas?  bigsmile.gif Kaži kaip jo storumas? Ar smagus audinys? Senokai dairausi į jį, ale neapsisprendžiu vis  rolleyes.gif

Nu man tai labai fainas. Nera labai storas, toks tikras anklodinis audinys. Svelnus ir mielas liesti. Man labai patinka. Ir pagalves dideles. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti