aš kažkodėl optimistiškai galvoju, kad tikrai nebus brangiau, negu dabar vežtis per tarpininkus

QUOTE(meile_G @ 2011 12 18, 21:36)
Ar cia mano kompiuteris, ar ikejos puslapy spalvos ne visai tokios, bet atrodo, lyg i pilkuma si spinta, nors tikiu, kad taip nera. Ar galetumet nufotkinti dureles? Ar net kartu su Billiu palyginimui? 

nežiūrėkit jūs ten į tą puslapį

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 12 18, 22:37)
aš kažkodėl optimistiškai galvoju, kad tikrai nebus brangiau, negu dabar vežtis per tarpininkus 

Smulkmenu tikrai neapsimokes veztis per tarpininkus, o vat baldinius uzsakymus vis tiek manau bus palankiau pirktis Lenkijoje, o jeigu dar ir zlotas bus zemas tai is vis lafa!

Mergaites, reikia pagalbos. Kol masciau Guliverio vaikisku keduciu jau nebegamina... Gal kuri uzmatet ka nors panasaus cia Lietuvoj uz padoria kaina?
o kaip jos atrodo

Lyg tokios

AnAngel, o kodėl būtent tokios reikia?

QUOTE(Louhi @ 2011 12 18, 13:41)
Ateinu pagirti ikeamarket vyrukų
Malonus, atvežė mano užsakymą į namus, čekį paliko, jei kartais brokuotos prekės pakliūtų
Tiesa, kiek vėliau atvežė nei žadėjo (keliomis dienomis)
Ima 1:1 kursu, bet kadangi labai reikėjo, tai tiko 

Aš irgi jais likau labai patenkinta

Sveikos, mamytės. Noriu Jūsų patarimo. Gal kas matė, čiūpinėjo arba turi tokį kilimą? Įdomu ar jis vertas dėmėsio
Jei kas pasidalintų patirtimi, būčiau labai dėkinga
http://www.ikea.com/...PE279660_S4.JPG

Jei kas pasidalintų patirtimi, būčiau labai dėkinga

http://www.ikea.com/...PE279660_S4.JPG
QUOTE(žibutė @ 2011 12 19, 11:36)
Aš irgi jais likau labai patenkinta
Kadangi didelis usakymas buvo (beveik 2000 zl) tai eme 10 proc, i uzmiesti be papildomo mokescio pristate ir sutampe viska i garaza
Ir punktualus, ir malonus
Ir tik vieno sudeliuko negavau, o visas kitas smulkmenas atveze, net Trygg 

Nu ir as patenkinta likau

Sudejau i albumeli savo naujus pirkinius.

QUOTE(maja7 @ 2011 12 19, 11:46)
Nu ir as patenkinta likau
Malonus vaikinukas. Uzsakyma prieme paskutine minute. Beveik viska atveze. Viska sunese. As irgi rekomenduoju, nors ir skaiciavo man 1:1, bet ir uzsakymas buvo nedidelis.
Viskas labai liuks.

Super

Tai dabar jau prašysiu konsultacijos ir atsiliepimų: ar patiko šis antklodės ir pagalvių komplektas?

As prekiu dar negavau, siandien nuvaziuosiu pasiimti, nes salia busim. bet irgi sake, kad Trygg parveze
uf..puse nervu atsoko del dovanu
Dar vonioje apsitvarkysim, nes uzsakyta lentyna virs skalbykles, tai bent jau visokie milteliai ir valikliai nebus pasiekiami ranka

Dar vonioje apsitvarkysim, nes uzsakyta lentyna virs skalbykles, tai bent jau visokie milteliai ir valikliai nebus pasiekiami ranka

QUOTE(Louhi @ 2011 12 19, 12:02)
Tai dabar jau prašysiu konsultacijos ir atsiliepimų: ar patiko šis antklodės ir pagalvių komplektas?
Kaži kaip jo storumas? Ar smagus audinys? Senokai dairausi į jį, ale neapsisprendžiu vis 

Nu man tai labai fainas. Nera labai storas, toks tikras anklodinis audinys. Svelnus ir mielas liesti. Man labai patinka. Ir pagalves dideles. Rekomenduoju