Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Dajan @ 2012 01 07, 18:14)
Mergaites buciau dekinga uz pagalba. Issirinkau KRITTER lova vaikui, bet nesuprantu vieno dalyko (kuris man esminis) sitos lovos turi apsaugele, bet nuotraukoje vienos spalvos lovos turi nestacionarias apsaugeles (galima apsaugele perkelti i norima vieta), o kitos (pvzd. tas pats modelis, medine lovyte) -stacionarias (pritvirtinta, ir judinti negalima). Aprasyme del baldu surinkimo as irgi maciau kad ten stacionarus variantas, o kaip is tikruju?
user posted image

user posted image

Mes turim balta KRITTER lovyte, tai ten apsaugele nestacionari, galima kilnoti kur nori.
Veza pigiausiai Jurga.
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2012 01 07, 17:05)
Miargičkos, tos kur TRYGGus ir kates turi,
ar čia paplitęs reiškinys? biggrin.gif

lotuliukas.gif wub.gif Turim katę, bet neturim TRYGG'o, tai musiau jau reiks pirkti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2012 01 08, 00:48)
Labas kolege wink.gif

Labas blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 08 sausio 2012 - 10:17
QUOTE(Hennessy @ 2012 01 07, 13:53)
Merginos, toks durnas klausimas, o ant tų taburečių galima stotis?  blush2.gif  biggrin.gif
Turiu tokio tipo Marius taburetes (kur metalinės kojos ir plastikinė sėdimoji dalis), tai buvo lipdukas užklijuotas, jog atlaiko iki 100 kg, bet stotis ant jų negalima. O man kartais reikia po ranka turėti kažką, kai reiką iš viršutinės spintelės ką nors ištraukti. Ar geriau jau laiptelius šitam reikalui įsigyti?  ax.gif

Pirk laipteli negalvojus, ir atsisesti ir pasideti ir atsistoti, nu superinis baldas thumbup.gif
QUOTE(Fluctus @ 2012 01 07, 20:05)
Miargičkos, tos kur TRYGGus ir kates turi,
ar čia paplitęs reiškinys? biggrin.gif
user posted image
kad katės mėgsta įsitaisyt neįmanomose vietose tai žinau, bet ar net ČIA?)))

lotuliukas.gif turiu Tryg, bet neturiu katino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 01 08, 11:09)
lotuliukas.gif  wub.gif Turim katę, bet neturim TRYGG'o, tai musiau jau reiks pirkti..  4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 01 08, 11:18)
lotuliukas.gif turiu Tryg, bet neturiu katino biggrin.gif

turiu 2 katinus ir anei vieno Trygo biggrin.gif jaučiu jei gausiu Trygą - pirmu taikiniu serviruosiu katinus ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 08 sausio 2012 - 10:54
gerulis katinas biggrin.gif
mano tai papūgos mėgsta ant jo nusileist, bet turbūt greičiau ten esantys obuoliai sudomino, nei kad indas laugh.gif
Atsakyti
Klauykit, kam nors jau atidave prekes Jurga? jauciu reik skambintis, nes ziniu jokiu. Tikiuosi saugiai parvaziavo, nes siaip tai slidesis keliuose doh.gif vyras i kauna isvare doh.gif jei gausiu baldelius tai dali apti surinkinesiu, nesulauksiu vyro biggrin.gif
Isbandysim sunaus Traby lentyneles thumbup.gif ir susideliosiu tuos skirsnius i stalcius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 08, 12:07)
Klauykit, kam nors jau atidave prekes Jurga?

man neskambino schmoll.gif
Atsakyti
As skambinau jos vyrui, nekelia ragelio, arba vairuoja, arba negali unsure.gif
Atsakyti
Man Jurga dar priimant uzsakyma e-mailu, parase, kad sausio 9d. paskambins. Tai gal but jie tik snd i Lt sugris.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 01 08, 12:07)
Klauykit, kam nors jau atidave prekes Jurga? jauciu reik skambintis, nes ziniu jokiu. Tikiuosi saugiai parvaziavo, nes siaip tai slidesis keliuose doh.gif vyras i kauna isvare doh.gif jei gausiu baldelius tai dali apti surinkinesiu, nesulauksiu vyro biggrin.gif
Isbandysim sunaus Traby lentyneles thumbup.gif ir susideliosiu tuos skirsnius i stalcius thumbup.gif

na ji vakar ikejoj buvo (nes 6ta diena lenkuose niekas nedirbo), tai gal ilsisi.
Atsakyti
Panašu, kad jie jau grįžę - šiandien užklausiau el. paštu ir gavau atsakymą 4u.gif
Atsakyti