Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Sense @ 2011 12 07, 13:41)
Tai,kad Olegas ima 15%, na taip rašo savo internet. puslapyje.

nu neesmė, gi ne to klausia rolleyes.gif

c_ataner, šiaip minimalaus užsakymo mokesčio neturi Jurga ir Edvinas (dėl kitų vežėjų, išskyrus Olegą, nieko nežinau, gal ir pas juos nėra), tik kad tokius mažus užsakymus reikės atsiimti patiems (Jurgos atveju - Visoriuose, Edvino - Smolensko g.). Kontaktai yra pirmame psl. mirksiukas.gif Jurga važiuos penktadienį, Edvinas lyg kas savaitę, ar net dažniau, važinėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 16:09)
Beje, kazkada prasiau patarimo del (...)Stornas stalo, tai taip ir nesulaukiau nei vieno atsiliepimo doh.gif  Surizikavau ir uzsisakiau (biski panagrinejau atsiliepimus uzsienio saituose), taigi mano atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif  Labai tvirti, kokybiskai padaryti.

Vat kaip skirtingai... Kažkas forume yra rašęs, kad STORNAS iš labai minkštos medienos ir jau parduotuvėje matyti subraižymai.

Na, o aš pagirsiu stalą TRANETORP - puiki kokybė. Stalviršis - šviesaus ąžuolo faneruotė, kojos - masyvas. Net norėdama neradau prie ko prisiknist.
Ne veltui pagamintas Švedijoje.
http://www.ikea.com/...ducts/60206611/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvė: 07 gruodžio 2011 - 13:56
QUOTE(Nada... @ 2011 12 07, 10:44)
tai gal ne pas visus miegamuosiuose dulkes ruksta  lotuliukas.gif

laugh.gif ne nu
nebūtinai rūkt turi
bet vistiek aš pastebiu, kad bent jau pas mane tai tikrai miegamam daugiausiai nusėdusių dulkių būna (nu daabr ir svetainėj dėl dviejų gyventojų, nu bet..)
nes vistiek kloji lovas, patalai nu savaime tos dulkės iš kažkur atsiranda wacko.gif

QUOTE(Ladyluck @ 2011 12 07, 10:55)
Jei neklystu, ta snaigė yra dviejų dydžių - didesnioji tikrai didelė pagal išmatavimus, o mažesnioji man pasirodė visai normalaus dydžio...  g.gif O kad popierinė tai nežinojau - supratau, kad viduje tas burbuliukas popierinis, o pati snaigė iš plastiko, ar ne? Įdomu, ar nusiima ji, kad būtų galima pakišti po vandens srove smile.gif

aš tai nesu mačius jų dviejų dydžių, tai nieko negaliu sakyt.
visur mačiau tik tą didžiąją.
ir ji tikrai iš popieriaus. aš ir galvojau, kad iš plastiko, bet kai pačiupinėjau, įsitikinau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 12 07, 14:41)

ima 10 proc nuo 700 pl wink.gif

pgl. koki kursa nzn, bet idomiai " numuilina", Jurga tai bent saziningai apie nuolaida sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 12 07, 14:57)
laugh.gif ne nu
nebūtinai rūkt turi
bet vistiek aš pastebiu, kad bent jau pas mane tai tikrai miegamam daugiausiai nusėdusių dulkių būna (nu daabr ir svetainėj dėl dviejų gyventojų, nu bet..)
nes vistiek kloji lovas, patalai nu savaime tos dulkės iš kažkur atsiranda wacko.gif
aš tai nesu mačius jų dviejų dydžių, tai nieko negaliu sakyt.
visur mačiau tik tą didžiąją.
ir ji tikrai iš popieriaus. aš ir galvojau, kad iš plastiko, bet kai pačiupinėjau, įsitikinau.  cool.gif

Hm, tikrai keistas sprendimas... Ačiū už informaciją smile.gif Teks ieškot kažko kito.

O dar gal galit kuri patarti, kur ieškot šitų indelių? Niekaip nesiseka rasti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 07, 13:50)
nu neesmė, gi ne to klausia  rolleyes.gif

O tada ko klausia, jei klausimas skamba kiek kainuos atvežimas?
Atsakyti
ar galetumėt važiuojančios į IKEA pažiūrėt tą tikrąją spalvą BEKVÄM laiptuko? ax.gif
ačius būtų didelis smile.gif
QUOTE(Uvė @ 2011 12 07, 14:54)
Na, o aš pagirsiu stalą TRANETORP - puiki kokybė. Stalviršis - šviesaus ąžuolo faneruotė, kojos - masyvas. Net norėdama neradau prie ko prisiknist.
Ne veltui pagamintas Švedijoje.
http://www.ikea.com/...ducts/60206611/

gražuolis man jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 12 07, 14:41)

O koks Olego interneto puslapis. Noriu parsivezti prekiu ir ieskau, kas ta galetu padaryti.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Zirklute @ 2011 12 07, 15:26)
O koks Olego interneto puslapis. Noriu parsivezti prekiu ir ieskau, kas ta galetu padaryti.
Aciu

pirmam puslapy visi adresai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2011 12 07, 05:54)
Vat kaip skirtingai... Kažkas forume yra rašęs, kad STORNAS iš labai minkštos medienos ir jau parduotuvėje matyti subraižymai.

STORNAS pagamintas is pusies masyvo, siaip pusis skaitosi minkstas medis, bet sis stalas labai storas, masyvios kojos, stalvirsis, na neisivaizduoju kaip ji reikia dauzyt, kad greitai susibraizytu. Valgant visada naudojam padekliukus, cia jau gyvenimo budas toks. Na man kol kas patinka, aisku as ji naudoju nedaug tik 2 sav., ziuresim kaip bus ateity 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ladyluck @ 2011 12 07, 06:12)

O dar gal galit kuri patarti, kur ieškot šitų indelių? Niekaip nesiseka rasti  blush2.gif

Prasom
http://www.ikea.com/...ducts/40083649/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 07, 15:55)
STORNAS pagamintas is pusies masyvo, siaip pusis skaitosi minkstas medis, bet sis stalas labai storas, masyvios kojos, stalvirsis, na neisivaizduoju kaip ji reikia dauzyt, kad greitai susibraizytu. Valgant visada naudojam padekliukus, cia jau gyvenimo budas toks. Na man kol kas patinka, aisku as ji naudoju nedaug tik 2 sav., ziuresim kaip bus ateity 4u.gif
Papildyta:
Prasom
http://www.ikea.com/...ducts/40083649/
4u.gif

Ačiū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 12 07, 13:42)
Alchemie, kiek km iki pardes? man dar lempos reiktu apziuret vienos, ar ner baisiai  didele, as gal vyra irgi ikalbeciau? rolleyes.gif
Bet pvz olegas skelbiasi , kad 10 proc ima dideliam pirkiniui, o mano lova 1170 paskaiciavo, as tai skaiciuoju 1300 X 0.77 + 100 lt=1100 lt

ar skaiciuot nemoku? g.gif

smulkmena, bet idomu...

Nada, skaičiuoja jis pagal Swedo pardavimo grynaisiais kursą, kurs dabar apie 0,8, plius 10% už vežimą
tai gaunas 1300x0.8+10% = 1040+130 va ir gaunas 1170 smile.gif

Minimalus vežimas -30lt, jei suma tarp 300 ir 700 lt - 10 procentų. Bent jau taip aš supratau.

Čia ne į temą, bet kaiiiiip noriu Ikeon nulėkt, gal kas pakeleivę paimtų? smile.gif)) reik reanimuotis... biggrin.gif
Atsakyti