Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 19, 12:18)
Sveikos,
gal kas nors galit pakonsultuoti dėl hormonų? Suprantu,kad tai nėra spermos tyrimai, bet vis tiek vyro reikalai:) Sumąstėm ištirti hormonus, vyro E2 netelpa į normas:

E2 164,9 (28-156)

Labai nedaug, bet vis tiek , gal svarbu? Gal kas turit komentarų? 4u.gif

Jeigu E2 yra estrogenas, tada ir pas mus panasiai. Visa kita normoj o estrogenas nedaug bet issokes. Kaipo tai ir buvo ivardinta mazo kiekio ir mazo judrumo priezastimi. Gavom Tamoxifeno, vasario pradzioj pakartotinai tirsimes, ziuresim kas gavos.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 19, 12:51)
Jeigu E2 yra estrogenas, tada ir pas mus panasiai. Visa kita normoj o estrogenas nedaug bet issokes. Kaipo tai ir buvo ivardinta mazo kiekio ir mazo judrumo priezastimi. Gavom Tamoxifeno, vasario pradzioj pakartotinai tirsimes, ziuresim kas gavos.

Taip, estradiolis (estrogeno rūšis). MAniškis gėrė Tamoxifeną pusę metų, nelabai pagerino,šiek tiek, bet nedaug, ir geriant tamoxifeną 2 IUI nepavyko, o vyras jautėsi tragiškai. Tai ir nebežinau daugiau unsure.gif
Atsakyti
Kai pasidarysim pakartotini tyrima parasysiu koks efektas. Man baisiai neramu, kad gal priezastis ne vien hormono perteklius o kokios rimtesnes bedos... blink.gif
Atsakyti
o sakykit jeigu mes darysimės spermogramą, tačiau esame iš kito miesto ir pvz Vilniuje vietos neturime, tai kur vyktų veiksmas gal jie kokį kambariuką turi tam reikalui ir ar vyras vienas ar ir aš galiu?
Atsakyti
QUOTE(miglutele @ 2012 01 22, 21:23)
o sakykit jeigu mes darysimės spermogramą, tačiau esame iš kito miesto ir pvz Vilniuje vietos neturime, tai kur vyktų veiksmas gal jie kokį kambariuką turi tam reikalui ir ar vyras vienas ar ir aš galiu?

manau visose klinikose yra kambariukai tam reikaliukui wub.gif o ileis judu kartu, kad drasiau butu blush2.gif
Atsakyti
Klaipedos VK nera jokio spec. kambariuko tik bendras vienintelis WC( baisu), o Rygoje Embrions, tai atskiras kambarelis su kriaukle, ir su pagalbinemis preimonemis, Video TV, ir zurnalu kruva (liux:)
Atsakyti
vilniaus VK dave kazkoki kambariuka, kuri vyras ivardijo, kaip vos ne pagalbinio personalo -valytojos doh.gif nepatenkintas buvo labai, bet susitvarke greit rolleyes.gif nors darbuotoja net nepasiule eiti man, pasake, kad kviecia vyra eiti ir vsio unsure.gif
Atsakyti
o kokioje klinikoje Vilniuje geriausiai užsirašyti spermogramai, ir kokį tyrimą atlikti man, pvz. echoskopu tyrė ginekologė privačiai ir nieko nerado tai manau kad atlikti vėl jo nebūtina geriau kažką kito?
Atsakyti
Jus gal pirmiausiai spermograma pasidarykit 4u.gif Tada zinosit, ka daryti toliau.
Atsakyti
http://www.tevu-darz...u...type=&name= čia radau tiek klinikų, spermogramos tyrimų kainos svyruoja, pvz vaisingumo klinikoj 180 pilna o kitose žiūrėjau 100 lt. tai noriu atsiliepimų kur geriausiai darytis, ir norėčiau kad atsakymai būtų tą pačią dieną ir galėtų pats gydytojas pakomentuoti galbūt gydimą paskirtų, nes jei ir gausiu juos el.pastu nieko nesuprasiu, tada vėl reiktų važiuoti į vilnių.
Atsakyti
miglutele - man asmeniskai informatyvesnis buvo vaisingumo centro tyrimo rezultatas, nes ten visi A.B, C judrumai, o vaisingumo klinikoj buvo tik judrus ir nejudrus, o kuo detalesne info, tuo geriau.
patikek manim, kai gausit rezultatus, tai suprasit, ar viskas Ok, ar nelabai, jei ka, dar sitoj temutej galesi israsyt, merginos paaiskins...
tiesa, pirmakarta darant, nepagailekit pinigeliu pilnai spermogramai. jei viskas bus OK, tai OK, o jei koks kiekis ar judrumas tik bus nukrype, paskui trumpos uzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 23 sausio 2012 - 12:35
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:34)
miglutele - man asmeniskai informatyvesnis buvo vaisingumo centro tyrimo rezultatas, nes ten visi A.B, C judrumai, o vaisingumo klinikoj buvo tik judrus ir nejudrus, o kuo detalesne info, tuo geriau.
patikek manim, kai gausit rezultatus, tai suprasit, ar viskas Ok, ar nelabai, jei ka, dar sitoj temutej galesi israsyt, merginos paaiskins...
tiesa, pirmakarta darant, nepagailekit pinigeliu pilnai spermogramai. jei viskas bus OK, tai OK, o jei koks kiekis ar judrumas tik bus nukrype, paskui trumpos uzteks.

O aš kaip tik siulau vaisingumo centre nedaryti, mano ne kokia patirtis buvo su Bogdanskiene, tai siulyciau arba BAke, arba Grybo g. gydymo centre (pastarajam patiko, kad sestadieni galima atnesti, maziau streso).
Atsakyti