Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje - 3 tema

QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 09, 12:14)
Kazkodel man tokios tik su asocialiom asocijuojasi... jei net ragelio nesugeba pakelt, arba vaika su temperatura veda vaistu prikisus  doh.gif  tokias tikrai i vaiku teises...

Jeigu pati sav vaiką vedate, nuo jų niekuo nesiskiriate smile.gif Kažkam ir 37 temp yra ne liga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 12 09, 13:22)
Jeigu pati sav vaiką vedate, nuo jų niekuo nesiskiriate smile.gif Kažkam ir 37 temp yra ne liga  smile.gif

As sergancio nevedu mirksiukas.gif Ar liga ar ne liga ne tame esme. Taigi vaikas blogai jauciasi su temperatura g.gif o jeigu nerupi savo vaikas tai man tokios asocialios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 09, 13:12)
bet tai įdomu, tokios "mamytės" tiki, kad jos-geros mamos?  g.gif

Tiki. Ir pacios pirmos krutine dauzo. doh.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 09, 13:14)
Kazkodel man tokios tik su asocialiom asocijuojasi... jei net ragelio nesugeba pakelt, arba vaika su temperatura veda vaistu prikisus  doh.gif  tokias tikrai i vaiku teises...

Normalios, padorios moterys, sedincios namuose doh.gif
Pernai buvau liudininke tokios situacijos: teko i grupe eiti mokescio lapelio pasiimti(vaikas mano sirgo, namuose sedejo su ta samdoma moteryte), nueinu, ten dar viena moteris, visa pazliugusi, raudonom akim, kosejanti laukia mazylio. Atveda aukletoja jos mazyli, o tas toks pats pazliuges kaip ir mama doh.gif Aukletoja taip graziai ir sako:" ryt neveskit vaikucio i grupe, jis labai ligotas, matavom temperatura, nedidele, bet turi. Nors jus suprantu, matyt, dirbat ir neturit, kur padeti vaikucio". Mamytes atsakymas:"tai ne, as nedirbu, bet siandien gripuoju, taip blogai jauciausi, kad jei buciau palikusi vaika namuose, tai ant mano skaudancios galvos butu uzlipes" blink.gif doh.gif

Prisiminusi ta ivyki simet ir tapau visu tevu siaubu devil.gif
Atsakyti

Taigi asocialioms paskolos ant galvos nekabo.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 12 09, 12:22)
Jeigu pati sav vaiką vedate, nuo jų niekuo nesiskiriate smile.gif Kažkam ir 37 temp yra ne liga  smile.gif

bet iš tiesų, jei vidury dienos ar vakare pamatavus vaikui temp termometras parodo 37, tai dar nereiškia, kad vaikas serga mirksiukas.gif Temp iki 37,5 gali trumpam pašokti sušilus, palaksčius, po ilgo verkimo. Žinoma, gali būti ir dėl ligos. Bet jei nėra jokių kitų ligos požymių, tai neverta iš karto pulti ieškoti ligų. Bent jau aš tokiais atvejais visada pamatuoju temp ryte atsikėlus, jei jei temp būna normali, ramia sąžine išvedu į darželį. Žinoma auklėtoją perspėju, kad jei pamatytų kažką įtartino, tai kad iš karto skambintų.
Atsakyti
Kazkodel man tokios tik su asocialiom asocijuojasi... jei net ragelio nesugeba pakelt, arba vaika su temperatura veda vaistu prikisus  doh.gif 

Na apie asocialias nežinau, neteko susidurti, bet štai, kad sirguliuojančius (t.y. "lengvai" sloguojančius ir kosinčius) vaikus lengva ranka į darželį veda pasiturinčios, nedirbančios mamytės, man ne naujiena. ir argumentų esu girdėjusi nerealių - "nebegaliu, sėdi ant galvos ir zirzia nuo ryto iki vakaro, temperatūros nebėra - tai atvedžiau". Kas joms iki kitų vaikų, kitų mamų ir auklėtojų? Nei šilta nei šalta. O kai kelios mamytės pasiskundė, kad sergančius veda - tai viena argumentavo, kad ją skundžia todėl, kad pavydi, nes - matote - gerai gyvena verysad.gif
Čia truputį poster_offtopic.gif bet tokios mamos ir, pvz., motinystės pašalpas lengva ranka susitvarko mūsų visų sąskaita verysad.gif O atsakymas? Viskas pagal įstatymą verysad.gif
Atsakyti
vedančioms su sloga vaikus: nepamirškite, kad auklėtoja varvančios nosies nevalys, nes ji ne daktarė, dažnai teko matyti vaikus nenuvalytom, snargliuotom nosim, bet auklėtojoms nepriklauso gydyti vaikų, juk vedami tik sveiki. Kada tėvai supras, kad sloga liga, tada nebereikės sirgti, o gal jos tyčia nori užkrėsti sveikus, nes pavydi nesnargliuotiems vaikams, o dėl užsienio žmonių, tai nėra ką ir kalbėti-ten kitas klimatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciukas: 09 gruodžio 2011 - 15:42
QUOTE(letuciukas @ 2011 12 09, 16:40)
vedančioms su sloga vaikus: nepamirškite, kad auklėtoja varvančios nosies nevalys, nes ji ne daktarė, dažnai teko matyti vaikus nenuvalytom, snargliuotom nosim, bet auklėtojoms nepriklauso gydyti vaikų, juk vedami tik sveiki. Kada tėvai supras, kad sloga liga, tada nebereikės sirgti, o gal jos tyčia nori užkrėsti sveikus, nes pavydi nesnargliuotiems vaikams, o dėl užsienio žmonių, tai nėra ką ir kalbėti-ten kitas klimatas.

O dabar gerbiamoji man patarkite jei vaikui alergine sloga, vaika namuose laikyti??? gydytojai tokiu atveju nedarbingumo lapelio neduoda doh.gif o ta sloga pasireiskia nuo oro salygu at kitu priezasciu ir nenustoja menesi laiko ka jus siulot uz darzeli moket ir jo nevest ir dar aukle samdyti??? patarkite ka tokiom mamytem daryti beje alergine sloga neuzkriaciama. Bet kurgi poniutem neirodysi ...pamato snargli ir ziuri kaip i parazitus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 09 gruodžio 2011 - 21:29
QUOTE(Lara-klara @ 2011 12 09, 22:28)
O dabar gerbiamoji man patarkite jei vaikui alergine sloga, vaika namuose laikyti??? gydytojai tokiu atveju nedarbingumo lapelio neduoda  doh.gif o ta sloga pasireiskia nuo oro salygu at kitu priezasciu ir nenustoja menesi laiko ka jus siulot uz darzeli moket ir jo nevest ir dar aukle samdyti??? patarkite ka tokiom mamytem daryti beje alergine sloga neuzkriaciama. Bet kurgi poniutem neirodysi ...pamato snargli ir ziuri kaip i parazitus doh.gif

Nematau problemos, juk turit rutėti pažymą, kurioje minima, kad sloga alerginė. O per tėvų susirinkuimus apie tokius vaikus pasakoma visiems kitiems tėvams, kad nebūtų nesusipratimų. Bent pas mus taip yra.
Jei tylit, tai ir žiūri taip, ką gi kitiems tėvams galvoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 gruodžio 2011 - 21:34
tikrai. alerginė-turi lapelį, visi žino. psio.
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2011 12 09, 21:28)
O dabar gerbiamoji man patarkite jei vaikui alergine sloga, vaika namuose laikyti??? gydytojai tokiu atveju nedarbingumo lapelio neduoda  doh.gif o ta sloga pasireiskia nuo oro salygu at kitu priezasciu ir nenustoja menesi laiko ka jus siulot uz darzeli moket ir jo nevest ir dar aukle samdyti??? patarkite ka tokiom mamytem daryti beje alergine sloga neuzkriaciama. Bet kurgi poniutem neirodysi ...pamato snargli ir ziuri kaip i parazitus doh.gif

Aš pati auginu alergišką vaiką, bet kada alerginė sloga skiriu. Kai būna alergija einam į darželį, kai matau kad sloga ligos požymis sėdim namuose. jeigu jums yra alergija, vadinasi yra įrašyta į darželio pažymą ir problemos nelieka. Jeigu tėvai apie tai nėra informuoti tai ir kyla piktumas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 12 09, 22:32)
Nematau problemos, juk turit rutėti pažymą, kurioje minima, kad sloga alerginė. O per tėvų susirinkuimus apie tokius vaikus pasakoma visiems kitiems tėvams, kad nebūtų nesusipratimų. Bent pas mus taip yra.
Jei tylit, tai ir žiūri taip, ką gi kitiems tėvams galvoti...

Mano vaikui sloga retai buna bet uz tai visus kosulius namo parsinesa tiesiog per susirinkima mamytes burbuliavo kad apsisnargleje vaikai vedami ir tikrai kai kuriuos veda su alerginemis slogomis ir nevisos suparnta kad tai nieko baisaus, apie pazymas niekas nebuvo uzsimine.
Atsakyti