QUOTE(Nuska @ 2012 02 21, 10:38)
o jei dar yra mama-ragana kaip kad aš? tarkime kokią teisę kažkokia priekabi mama turi apžiūrinėti mano vaiką ir paskui daryti išvadas, kad jis sveikas ar sergantis? maximum ko tokia priekabuolė pasiektų, tai kad aš kitą dieną atneščiau pažymą iš gydytojos. Na ir dar nepatingėčiau pagrasinti analogiškomis baudomis už vaiko apžiūrą be jo tėvų ar teisėtų globėjų sutikimo.
Beja, tai nereiškia kad vedu "sergantį" vaiką į darželį. Turiu auklę ligų atvejais. Bet vienaip ar kitaip, ar mano vaikas serga sprendžiu aš arba gydytoja, o ne kažkokios kitos mamos.
Beja, tai nereiškia kad vedu "sergantį" vaiką į darželį. Turiu auklę ligų atvejais. Bet vienaip ar kitaip, ar mano vaikas serga sprendžiu aš arba gydytoja, o ne kažkokios kitos mamos.
O kas jums sako, kad jūsų vaiką kas nors lies? Juk ir taip akivaizdu, kad jeigu vaikas neserga alergine sloga - apie ką, beje, aukletojos turi būti informuotos, o su nealerginiu snargliu/kosuliu ateina - reiškia, jau pasideda liga. Aš savo vaiko, jeigu susirgtų, nevesčiau į darželį, kas ir jam pačiam geriau būtų, ir kad kitų neapkrėstų, ir manau, turiu teisę tikėtis ir iš kitų tėvų tokio pat supratimo. Nejaugi nedaeina, kad jeigu taip darytų visi sąžiningi tėvai, sergamumas darželiuose sulygtų max 1 procentas? Pati sloga - dar ne liga, bet vienas iš infekcinės ligos požymių. Atvedus tokį sergantį vaiką, rizikuojat užsitraukti administracinę atsakomybę. Aiškiai dėstau mintis? Jus gal neieškokit tarakonų ten, kur jų nėra