noriu paakiu krema pirkti, bet niekad nieko neturejau sios firmos. gal kas turejot ir galit ka papasakoti? gal neverta visai?
QUOTE(LEEja @ 2006 03 27, 13:08)
. gal kas turejot ir galit ka papasakoti? gal neverta visai?
as turejau ir turiu veido losiona (misriai/riebiai) odai bet man jis nelabai patiko nes siaip jokio poveikio nebuvo (nors ir nesitikejau stebuklu) o ir kvapas mane labai erzindavo

Turiu ranku krema
toks neblogas, tik irgi kaip ir sake nancy, kvapas zudantis, nors ir labai megsru zaliaja arbata

Kremo deja nesu naudojusi,o tik vienintele priemone- purskiama krempudra,juodame ipakavime.Naudojau senokai,pries 5 metelius,bet ji man labai gera ispudi paliko.
Aš naudoju tik dekoratyvinę kosmetiką: lūpų dažus ir šešėlius. Tai šie gaminiai tikrai neblogi.
pagal kaina tai ne is pigiuju. bet jei astrus kvapas, tai tada nereikia tokio gerio:))))
Kvapas yra tokiu zoleliu
Turiu daug dalyku.
Stebuklingas daiktas yra Eight Hour Cream - toks balzamas, kai pasiziuriu tai kas kur nori ten ji naudoja. As tai po depiliacijos. Kvapas ziauriai astrus - vaistinemis zolemis. Ir dar yra to pacio stiliaus lupu balzamas. Man lupos ziema skilineja, tai super padeda, bet aisku aromatas yra. Kita drauge pacio kremo ant lupu pries eidama miegoti pasitepa, sake, kad vyras is pradziu labai "ciaudejo".
Drekinantis kremas veidui ir kunui turi toki specifini kvapeli, bet kazkaip manes nuo ju neblogina. Bet svarbiausiai atlieka funkcija, tikrai gerai drekina. Pries tai naudojau Decleor, tai irgi tokiu zoleliu kvapa turi.
Dar turiu valikli.
Drauge ir serumus, ir kaukes naudoja - labai patenkinta ir vis vel isigyja.
Ji ir is dekoratyvines kazka turi, as tai nea.

Turiu daug dalyku.
Stebuklingas daiktas yra Eight Hour Cream - toks balzamas, kai pasiziuriu tai kas kur nori ten ji naudoja. As tai po depiliacijos. Kvapas ziauriai astrus - vaistinemis zolemis. Ir dar yra to pacio stiliaus lupu balzamas. Man lupos ziema skilineja, tai super padeda, bet aisku aromatas yra. Kita drauge pacio kremo ant lupu pries eidama miegoti pasitepa, sake, kad vyras is pradziu labai "ciaudejo".
Drekinantis kremas veidui ir kunui turi toki specifini kvapeli, bet kazkaip manes nuo ju neblogina. Bet svarbiausiai atlieka funkcija, tikrai gerai drekina. Pries tai naudojau Decleor, tai irgi tokiu zoleliu kvapa turi.
Dar turiu valikli.
Drauge ir serumus, ir kaukes naudoja - labai patenkinta ir vis vel isigyja.
Ji ir is dekoratyvines kazka turi, as tai nea.
aha, puikiai.
vadinasi vieningai visos kvapeli pastebejot
reikes naturoj pauostyt
idomu pasidare
vadinasi vieningai visos kvapeli pastebejot

reikes naturoj pauostyt

Is sios firmos turiu tik seselius ir pudryte radiant skin compact
nieko ypatingo

As turiu kompaktine pudra,bet tikrai man ji nepatinka ,tokia riebi kaip taukas ant veido tepasi. Ir kvapas nepatinka sios kosmetikos.
Aš turėjau lūpų dažus, man labai patiko-riebūs, malonūs, nedingsta po pusvalandžio.
man labai malonu ispudi paliko kremas kunui green tea su medaus laseliais
brangokas, bet oda pasakiskai susvelnina