Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

Aš turiu ArdenBeauty kreminį dezodorantą, labai fainutis thumbup.gif
Dabar dar iš tos pačios serijos laukiu atvykstančių: dušo gelio ir losjono ax.gif
Atsakyti
as nesu bandziusi jokiu kremu, tai nieko negaliu pasakyt, bet man labai patiko arden drekinamoji kauke ja palaikydavau saldytuve kokias penkias minutes pries tepant tai pasaka labai patiko oda svelni svelni ir net baltesne pasidaro thumbup.gif ,o vat dabar nusipirkau arden deep cleansing kauke tai si visai nepatiko schmoll.gif veidas po to labai raudonas buna ir spuogeliais ismeta, bet cia gal kaip kam. Dar esu naudojus tusa tai jis man didelio ispudzio nesudare daugiau nebepirksiu, (geriau jau lancome, bet ir sis jau man nelabai reiks gal dior pabandyt). Kvepalai arden irgi nieko man patiko kiek esu bandzius, geriausi ta turbut provokative women, jei teisingai parasiau blush2.gif .
Atsakyti
Turiu purškiamą kūno losjoną-puikiai sudrėkina kūną, nors kvapas nedaug kam patiktų.Vat, o energizuojančiu kondicionieriumi plaukams esu labai patenkinta (mano plaukai sausi, šiurkštūs, tad jis puikiai atstoja kaukę).Tik įdomu, ar pas mus perkama E.Arden serija yra tokia pati kokybiška?Mat esu parsivežusi....žiūriu pas mus ir kaina 2 k. didesnė?Bijau nusivilti sumokėjus dvigubai ir negauti norimo rezultato...
Atsakyti
Turiu tik kvepalus ir lūpų dažus ax.gif Abiem esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu šešėlius akims.. smile.gif Irgi esu labai patenkinta.. smile.gif
Atsakyti
turejau veido krema, tai visai nepatiko jis man.. gal netiko? g.gif tik kvepejo labai ir viskas, daugiau jokio poveikio
Atsakyti
Turejau daug problemu su savo veido oda,niekaip negalejau atrasti kremo kuris butent tiktu mano odos tipui.Isbandziau skirtingu kremu,klausiau skirtingu kosmetologiu patarimu,bet niekas nepadejo...ir visai netiketai pabandziau Elizabeth Arden bandineli,negalejau pati patiketi kaip greitai oda pradejo atsigaudineti.Naudoju 2 in 1 Cleanser (su toniku),Daily Moisture Fluide Hydratant Quotidien SPF 15,taip pat Flawless Finish Bare Perfection Makeup SPF8.Tikrai esu labai labai patenkinta,nes mano oda labai jautri,tai ir nebeeksperimentuoju su kitu firmu kremais.
Viena is draugiu mano taip pat jau naudoja Elizabeth Arden,ji tiesiog isimylejo i Arden kosmetika.
Atsakyti
Kažkaip taip atsitiko, kad pas mane beveik visa veido kosmetika dabar yra iš Arden. Turiu dieninį kremą First Defence man labai skaniai kvepia wink.gif
Jau sunaudojau, bet buvo labai geros putos veidui prausti - super dalykas wink.gif
Dar turiu toniką riebiai odai, bet jei naudočiau pastoviai tai išsausėtų siaubingai oda, nes jis su pudra smile.gif

Dar turiu kaukę tokią stebuklingą peel and reveal smile.gif užtepi su tokia spec. teptuku, palaikai ir paskui oda kaip šilkas wink.gif

Ir dar turiu 2 valiklius, bet noriu juos parduoti, nes kažkaip nepatinka man su jais praustis, noriu vėl putų blush2.gif
Atsakyti
Man tai parveze is uzsienio rinkinuka ARDEN. Labai geras dieninis kremukas "First diffense" ir skaniai kvepia, pirksiu vel smile.gif dar patiko veido prausiklis "2 in 1 cleanser", o naktinis kremukas tai nerealus "Good night's sleep", ypatingai uzsitepus pries tai "overnight success skin renewal" seruma, tai kita diena pasakiskai svelni oda buna smile.gif
O nelabai patiko kremukas "Vissible Diffense",
"Clear the way mask" irgi neblogas, bet nieko ypatingo..
Atsakyti
as tai turiu lupu blizgi ax.gif neblogi ir kvepalus" 5 th avenue". bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar pradejau naudoti Perpetual Moisture 24 kremuka, skaniai kvepia ir labai malonus. Pries tai turejau paprasta Perpetual Moisture, ji ir kaip naktini galima naudoti, irgi labai patiko. Svarbiausia nera zoleliu kvapo. thumbup.gif
Dar turiu priesraukslini Bye-Lines seruma, ziuresim koks poveikis. Nors man per viena papumpavima jo per daug isbega.
Buvau labai skeptiskai nusiteikus pries kremini valikli sausai odai, nuprausiama su vandeniu, bet sis man geriau nuvalo nei pries tai turetas Nina Ricci.

Drauge labai gyre Visible Difference kuno losjona, bet jis turi zoleliu kvapa.

Mano mama neatsidziaugia Ceramides serija, ypac jai tonikas patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu Elizabeth Arden kelis daiktus, tai rinkinukas 8hours creame( vazelinas lupom, kremas rankom ir kremas viskam) labai esu patenkinta 4u.gif
user posted image
Turiu dar seselius ir parfumuota krema, ale nepaskyc kad man labai jie........ blush2.gif
Atsakyti