Įkraunama...
Įkraunama...

Elizabeth Arden kosmetika

As esu turejusi deo is 5 Avenue (per skubuma ne ta pasigriebiau doh.gif ) ,tai man neblogas buvo ir kuno krema esu naudojusi,tai man labai patiko,nes greitai isigerdavo ir gerai drekino wub.gif . Man kvapas labai patiko wub.gif
Atsakyti
Turiu pudrą antakiams, bet naudoju kartais ir kaip šėšėlį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu neblogai, bet nelabai reikalingas daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka Flawless Finish kreminė pudra: gerai gulasi, puikiai maskuoja, nesimato "kaukes" ir dar tausoja oda.
Atsakyti
Naudoju SmartWear pudra. Labai patinka. Veida padaro labai lygu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 05 09, 23:28)
Turiu pudrą antakiams, bet naudoju kartais ir kaip šėšėlį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu neblogai, bet nelabai reikalingas daiktas biggrin.gif

pudra antakiams?
kokia jos funkcija???
Atsakyti
As turejau krema kunui ir kelis lupdazius,tai man labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
O kaip tušai? ax.gif
Atsakyti
Tai niekas nebandė "Arden" tušų? ax.gif Dvejoju, pirkti ar ne...
Atsakyti
Turiu kauke veidui drekinancia visai faina su zalija arbata,na drekina tikrai gerai thumbup.gif
turejau drekinanciu kremu komplekta:veidui,paakiams ir regeneruojancia emulsija
na nezinau naudojau,bet nepasakyciau kad labai didelis efektas blush2.gif
man nelabai schmoll.gif
Didesnis efektas mano odai su Dior,Sothys kremais thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Arden veido kauke Peel and Reweal (arba panasiai blush2.gif ), labai patinka, pasvelneja, palygeja oda, rauksleles laikinai dingsta thumbup.gif
Dar turiu Arden veido krema Visible difference, neturiu nuomones apie ji, nei blogai odai, nei itin gerai,bet kai buna smarkiai issausejusi oda, labai greitai padrekina.

Tiesa turiu dar toki kremuka-losjona veidui Let there be light, su maloniu perlamutriniu blizgesiu, bet daugiau nepastebejau jokio poveikio:rolleyes:

Apskritai man geriau pvz. Clarins nei Arden smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 05 12, 20:55)
pudra antakiams?
kokia  jos funkcija???

TEn yra toks spec. šepetėlis. o ta pudrytė tarsi užpildo antakius ir jie sodresni būna, ryžkesni. Čia jau reikia pabandyt, kad suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 08 02, 11:18)
TEn yra toks spec. šepetėlis. o ta pudrytė tarsi užpildo antakius ir jie sodresni būna, ryžkesni. Čia jau reikia pabandyt, kad suprast biggrin.gif

aiskuma:D
Atsakyti