Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

QUOTE(Malena @ 2013 10 28, 19:15)
Ir aš turiu, bet kokybė deja labai vidutiniška-kvapas panašus į acto ir labai lengvai nusibraukia nuo odos. jei užsimiršus ranka prabraukiu strėlytės nebelieka. Jei popiet priguliu pasnausti tai irgi nusitrina į pagalvę. Antrą kart tikrai nepirkčiau schmoll.gif

Kaip nustebau tokiu atsiliepimu. Net nubėgau į vonią pasižiūrėti, kaip mano strėlytės laikos - nuo 7 val. ryto nė kiek nepasitrinusios thumbup.gif Ir dažydamasi neužjaučiau anei jokio kvapo. Lyg ne apie tą patį produktą kalbėtume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 28, 16:31)
Merginos, gal kuri jau isbandete naujuosius piestukinius lupu balzamus su spalva, Clinique Chuby Stick analogus? 4u.gif  Labai smalsu atsiliepimai, ar tikrai nesausina, ar geras produktas ax.gif  gaila, kad testeriu nera.

Labai rekomenduoju-tikrai tikiu nenuvils. Lupu nesausina! laikosi gan ilgai, tuo paciu ir naturaliai islaiko blizgesi kaip vazelinas. Pigmentacija didesne, nei "paspalvintu" vazelinu, bet gerokai mazesne, nei lupu dazu. Va tuo man labai ir patiko-puikus pasirinkimas dienai. Dar patiko tai, kad pasidazius graziai ir tiksliai nusipiesia ir nesubega konturas, kad net piestuko nereikia. Gundausi dar vienai spalvai, bet pradzioje si pabaigsiu smile.gif

QUOTE(GintareBeauty @ 2013 10 28, 18:32)
Aš nelabai susipažinusi su Catrice kosmetika, bet turiu jų Gel Eyeliner juodą, tai man kol kas labai patinka, gerai užsitepa, visai gerai išsilaiko, jau turiu ir naudoju apie kokius 2/3 mėnesius ir kol kas neišdžiuvo (kas neretai su tokiais atsitinka). Tai esu patenkinta, plius labai gera kaina.
user posted image

http://www.catrice.e...-liner-020.html

Man jis laike puikiai, brezesi irgi super, bet alergizavo akis. Akys mano nera jautrios. Pagalvojau gal sis pravedimas netinkamas nesiojancioms lesius g.gif Zodziu, gaila, produktas geras, bet doh.gif negaliu naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 10 28, 19:15)
Ir aš turiu, bet kokybė deja labai vidutiniška-kvapas panašus į acto ir labai lengvai nusibraukia nuo odos. jei užsimiršus ranka prabraukiu strėlytės nebelieka. Jei popiet priguliu pasnausti tai irgi nusitrina į pagalvę. Antrą kart tikrai nepirkčiau schmoll.gif

Pas mane ta pati problema su tuo Catrice pravedimu. Prieš tai turėjau Essence, tai net negalima palyginti, koks jis buvo super atsparus.
O Catrice per dieną, net naudojant specialų pagrindą, nublanksta, nubėga, vos pirštu prisilietus arba išsimozoja, arba išvis nusivalo. Tikėjausi, kad bus panašus į Essence, bet toli jam iki jo. schmoll.gif
Tai dabar noriu kuo greičiau sunaudot ir reiks gerokai pasukt galvą kokį sekantį išbandyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareBeauty @ 2013 10 28, 18:32)
Aš nelabai susipažinusi su Catrice kosmetika, bet turiu jų Gel Eyeliner juodą, tai man kol kas labai patinka, gerai užsitepa, visai gerai išsilaiko, jau turiu ir naudoju apie kokius 2/3 mėnesius ir kol kas neišdžiuvo (kas neretai su tokiais atsitinka). Tai esu patenkinta, plius labai gera kaina.
user posted image

http://www.catrice.e...-liner-020.html

Rinkausi tarp maybelline ir sio , tai kazkaip sakau pameginsiu pigesni. Su vandeniu jo nenuplausi, tik su akiu makijazo valikliu, laikosi jis pakankamai gerai, kvapo taip pat nepajutau keisto. Turiu as ji koki puse metu, gal siek tiek padziuvo virsus, bet tikrai dazytis galima. Is esmes jis man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2013 10 27, 11:08)
Rekomenduoju isbandyti si tusa, naudojau maybelline,kazkada bandziau chanel ir dior, bet patiko dar labiau. Naudoju vandeniui atsparu tusa,nusivalo taip pat nesunkiai,o blakstienos islieka riestos ir tankios visa diena mirksiukas.gif
http://www.catrice.e...rproof-010.html

įsigijau ,gan geras,pariečia,tačiau ypatingo tankinimo nepastebėjau,tikėjau kiek daugiau iš jo reklamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 10 28, 22:23)
Labai rekomenduoju-tikrai tikiu nenuvils. Lupu nesausina! laikosi gan ilgai, tuo paciu ir naturaliai islaiko blizgesi kaip vazelinas. Pigmentacija didesne, nei "paspalvintu" vazelinu, bet gerokai mazesne, nei lupu dazu. Va tuo man labai ir patiko-puikus pasirinkimas dienai. Dar patiko tai, kad pasidazius graziai ir tiksliai nusipiesia ir nesubega konturas, kad net piestuko nereikia. Gundausi dar vienai spalvai, bet pradzioje si pabaigsiu smile.gif

Aciu Jums labai bigsmile.gif o dar sakykite, prasau, kuria spalvyte turite?
Dar idomu, ar nesusidaro po kiek laiko balta juostele vidineje lupu puseje? kaip kartais buna nuo kaikuriu blizgesiu ax.gif
Atsakyti
Kaip Catrice tušai? Ar lengvai nusiplauna?
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Na visgi nusipirkau vakar ir issibandziau ta piestukini lupu balzama su spalva, ir ka gi galiu pasakyti, visai neblogas dalykelis, spalva grazi, maloniai pasidengia, tik galetu buti maziau lipnus 4u.gif
Atsakyti
Prekyboje pasirodė nauja Catrice lūpdažių linija - Ultimate Shine Gel Color

user posted image

user posted image

Gal kas jau išbandė? Parduotuvėse yra mėginėliai, matau, kad spalvos permatomos, įdomu, ar nesausina lūpų? g.gif

Atsakyti
4,5 ir 6 spalvos skaniai atrodo, kokia kaina jų?
Atsakyti
Bandziau parduotuveje, spalva 050... nes testeris buvo naujas... todel ir uztepiau ant lupu, nes buvo labai idomu... galiu pasakyti, kad man lupdazis labai greitai subego i rauksleles. todel nepatiko ir nepirkau... o spalva tikrai permatoma ir tekstura lengva... na buna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 07, 19:05)
4,5 ir 6 spalvos skaniai atrodo, kokia kaina jų?

Kaina kaip ir kitų jų lūpdažių, be centų 15 lt 4u.gif
Atsakyti