Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

Kaži bus pas mus Rocking Royals kolekcija?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Neseniai pastebėjau, kad Catrice pakeitė savo lūpų pieštukus. Man labai patiko senieji jų lūpų pieštukai, aš buvau supirkus beveik visus atspalvius. Taigi nekantravau išbandyti naujieną smile.gif

user posted image

Pasirinkau atspalvį 090 Reach The Peach

user posted image

Pieštukas idealiai tiko man prie vieno turimo lūpdžio ir šiaip iš principo patiko - gera pigmentacija, minkštas, malonus naudoti. Tačiau man labiau patinka išsukami pieštukai, kodėl jie pakeitė juos į drožiamus?? unsure.gif Antra pastaba būtų, jie kažkodėl pavadinti longlasting, bet sakyčiau laikymasis ant lūpų įprastas, kelios valandos, ne ilgiau ax.gif

Pirksiu ir kitus atspalvius visgi smile.gif
Atsakyti
Labai nusivyliau šiuo tušu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 16, 17:13)
Labai nusivyliau šiuo tušu  doh.gif

user posted image

o man kaip tik labai patinka, kodel jums ne?
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 11 16, 16:21)
o man kaip tik labai patinka, kodel jums ne?

Kad nieko jis beveik nedažo, taip labai natūraliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 16, 20:14)
Kad nieko jis beveik nedažo, taip labai natūraliai.  ax.gif

pritariu,kad per daug natūraliai,o ir šepetukas nepatogus.SM reklama pavedė šįkart.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 11 17, 00:59)
pritariu,kad per daug natūraliai,o ir šepetukas nepatogus.SM reklama pavedė šįkart.

As turiu vandeniui atsparu ir man super nudazouzriestas blakstienas,jostokios visa diena islieka,o del naturalumi...as kelissluoksnius uzvarau,sepetelis taip graziai jas issukuoja,likau labai patenkinta ir dabar visi kiti tusai guli nenaudojami wub.gif
Atsakyti
Nu va, as taip pat jau beveik buvau apsisprendusi pirkt sita Catrice po geru atsiliepimu. Turbut is tik rinksiuos kuri nors is mylimo Bourjois, tik kad toks pasirinkimas galva gali apsukt tongue.gif
Atsakyti
Turiu šitą:
http://www.catrice.e...p-balm-070.html
Man labai patiko. Spalva 070, tačiau pasidažius nėra labai ryški raudona, atrodo dar gana natūraliai, tai naudoju kasdien dienai. Mano lūpos linkusios sausėti, tai man labai patinka šitas gaminys thumbup.gif Nebereikia nė atskirai pirkti lūpų balzamo smile.gif

Dėl Catrice tušų, tai mano poreikius patenkina. Tiesa, pas mane blakstienos pakankamai ilgos ir tankios ax.gif Jei noriu didesnio tankumo, tai kelis sluoksnius užtepu. Turiu šitą:
http://www.catrice.e...ltra-black.html
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 16, 20:14)
Kad nieko jis beveik nedažo, taip labai natūraliai.  ax.gif

Aš taip pat nusipirkau šį tušą ir man jis labai patinka, kaina taip mat nedidelė.
Taip, viena eile nusidažius, atrodo labai natūraliai, kadangi man reikia, kad tankintų tai dar kelis kartus padažau ir būna liuks.Jis man patinka tuo, kad ne vieną sluoksnį užtepus, nesulipina blakstienų, o kaip tik jas atskiria, atrodo tikrai labai gražiai, pailgina taip pat gerai. Taip kad tikrai nenusivyliau ir manau kartosiu.
O dar su akciją pirkau, tai atsiėjo apie 12 lt.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 11 24, 13:10)
Aš taip pat nusipirkau šį tušą ir man jis labai patinka, kaina taip mat nedidelė.
Taip, viena eile nusidažius, atrodo labai natūraliai, kadangi man reikia, kad tankintų tai dar kelis kartus padažau ir būna liuks.Jis man patinka tuo, kad ne vieną sluoksnį užtepus, nesulipina blakstienų, o kaip tik jas atskiria, atrodo tikrai labai gražiai, pailgina taip pat gerai. Taip kad tikrai nenusivyliau ir manau kartosiu.
O dar su akciją pirkau, tai atsiėjo apie 12 lt.

Čia toks off topic gaunasi blush2.gif , bet tiesiog niekaip negaliu atsistebėt - kam vargt tepant keliais sluoksniais, jei yra pilna tušų, kurie po vieno sluoksnio duoda super rezultatą ir kainuoja 10 lt ar mažiau? Juk ir laikas tauposi, ir pačiai patogiau, ir nuvalyt vakare lengviau, ir pasibaigia ne taip greitai ir tt ir pan
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 11 24, 13:57)
Čia toks off topic gaunasi  blush2.gif , bet tiesiog niekaip negaliu atsistebėt - kam vargt tepant keliais sluoksniais, jei yra pilna tušų, kurie po vieno sluoksnio duoda super rezultatą ir kainuoja 10 lt ar mažiau? Juk ir laikas tauposi, ir pačiai patogiau, ir nuvalyt vakare lengviau, ir pasibaigia ne taip greitai ir tt ir pan

Nu žinokit, kiek tušų turėjus ilginančių ir tuo pat metu tankinančių ( maxfaktor, loreal,maybelline ir t.t.), tai nei vienas nebuvo toks, kad vieno sluoksnio užtekdavo, kadangi mano blakstienos nėra tankios, o man patinka kai daug pritepta tušo blush2.gif o kokie čia tokie, kad pigūs ir vieno brūkštelėjimo užtenka? Tikrai norėčiau išbandyt.

Na, kad nebūtų ne į temą, tai atsakymą apie kitus tušus galite parašyt į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 24 lapkričio 2013 - 15:20